duminică, 22 august 2021

DUMNEZEU INTERVINE PENTRU A-ȘI FACE AUZITĂ VOCEA, PENTRU A-ȘI DECLARA ADEVĂRUL - Carbonia, 14.08.2021, ora 16:23 p.m.

 SFÂNTA MARIA

Sunt aici, sunt mereu în mijlocul vostru pentru a vă păzi sub mantia mea. Cu toată dragostea mea cobor pe acest deal pentru a vă binecuvânta și a vă unge cu untdelemnul sfânt al Celui Sfânt.

Fiul Meu este pregătit pentru manifestarea Sa! În curând Îl veți vedea pe Fiul Omului coborând din cer pe un nor și Îl veți vedea în marea Sa splendoare, în marea Sa putere, El îi va îmbrățișa pe toți copiii Săi.

IUBIȚII MEI COPII, VOI, SLUJITORI CREDINCIOȘI, UNȘI DE CEL SFÂNT, ...UNGERE SPIRITUALĂ, UNGERE CARE VĂ CONDUCE LA TRANSFIGURARE CA ȘI COPII AI LUI DUMNEZEU.

Iubiții mei copii, a sosit ceasul, pregătiți-vă: Isus va coborî cu toată puterea Sa, eu v-am spus-o deja și v-o repet: fiecare om de pe Pământ se va întâlni cu Cel care este, cu Cel care a creat totul, cu Cel care acum va lua înapoi tot ceea ce Îi aparține.

El va veni să-Și ia copiii, va despărți caprele de oi, îi va așeza pe copiii Săi într-o Eră Nouă, unde se vor bucura de tot binele Său. Ei vor avea darurile Duhului Sfânt și vor avea capacitatea de a transforma totul pentru că, unși în Dumnezeu vor fi uniți cu Dumnezeu.

Copiii mei binecuvântați, fiți mândri că ați fost chemați, că ați fost aleși, continuați să ascultați de vocea Fiului meu Isus, continuați să mă urmați pentru ca eu să vă pot forja în continuare, astfel încât să fiți pregătiți pentru momentul marii încercări, în marea provocare finală.

Mulți dintre cei care L-au renegat pe Dumnezeu, care au preferat lucrurile lumii, ...care au luat locul lui Dumnezeu pe Pământ, vor fi îndepărtați de Dumnezeu și vor trece printr-un mare necaz, ...o mare încercare îi așteaptă, ...mare va fi suferința lor.

DUMNEZEU ESTE DUMNEZEU! ...NIMENI NU POATE LUA LOCUL LUI DUMNEZEU! CEEA CE DUMNEZEU DECIDE, MERGE MAI DEPARTE, POATE CĂ OMUL NU RĂSPUNDE, DAR LUCRAREA LUI DUMNEZEU CONTINUĂ.

Dumnezeu intervine în acest timp pentru a-și face auzită vocea, pentru a declara Adevărul Său: El este... nimeni altcineva nu este.

Omul căzut va trebui să îngenuncheze în fața Lui, va trebui să se târască la picioarele lui Dumnezeu și să ceară cu umilință iertare pentru el și pentru toți cei pe care i-a adus cu el în trădarea lui Dumnezeu pentru a fi dumnezeu pe Pământ.

IUBIȚII MEI COPII, VĂ SPUN ACUM O MĂREȚIE: SUNTEȚI ACUM LA CAPĂTUL ACESTEI CURSE, SUNTEȚI ACUM ÎN BRAȚELE TATĂLUI DIVIN, EL VĂ AȘTEAPTĂ CU TOATĂ DRAGOSTEA SA PENTRU A VĂ AȘEZA ÎN INIMA SA ȘI A VĂ DĂRUI DARUL DESĂVÂRȘIRII ÎN DUMNEZEU.

Nu-L abandonați pe Dumnezeu, copiii mei, preferați sărăcia, preferați să vă târâți pe acest pământ, până când El va veni, dar nu cedați niciodată în fața răutăților omului nelegiuit, nu cedați, cereți mereu ajutorul lui Dumnezeu! ...Cereți ajutorul meu pentru că voi fi cu voi până la sfârșit, până când vă voi pune în mâinile Fiului meu Isus pentru a fi luați de El! El v-a pregătit un timp nou, o viață nouă, plină de fericire și iubire.

Copiii mei, vă mulțumesc pentru fidelitatea voastră, vă spun vouă, care ați răspuns cu fidelitate și iubire, încă plâng lacrimi de sânge pentru cei care L-au trădat pe Fiul meu Isus, ... care au trădat Adevărul: pentru ce? Un motiv zadarnic: ...pentru a fi mari pe acest pământ... pentru ceva care acum va dispărea pentru totdeauna și, odată cu pământul, va dispărea și propria lor viață!

Ați pierdut lupta, v-ați pus împotriva lui Dumnezeu, ați crezut în om, ați crezut în voi înșivă, ați renunțat la Viață, păcat! ...Dumnezeu să vă ierte!

Eu sunt Mama voastră cerească, sunt Fecioara Carmelului, în acest timp sunt alături de voi pentru a vă conduce în această ultimă bătălie.

Vă binecuvântez, copiii mei, în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin

https://www.facebook.com/photo/?fbid=5890518140990273&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu