sâmbătă, 7 august 2021

CERUL AȘTEAPTĂ SĂ ÎȘI ÎMBRĂȚIȘEZE TOȚI COPIII – Carbonia, 31.07.2021, ora 16:23 p.m.

O, voi care sunteți aici, în acest loc, o, voi care sunteți stăruitori la chemarea Domnului, vă primesc în Inima mea, vă așez în Sânul meu și vă duc la Fiul meu Isus, vă prezint ca pe copiii mei iubiți, vă prezint ca pe niște perle prețioase în ochii Lui.

Copiii mei, sunteți pe drumul cel bun, sunteți deja pe drumul spre Cer, Isus vă iubește infinit și vrea să vi-L dea pe Duhul Sfânt.

Primiți Cuvântul Său în voi, dați-i ascultare, fiți acei copii pe care El i-a dorit atât de mult în viață și pe care nu a reușit să-i aibă niciodată, cu excepția celor puțini care au ajuns la sfințenie și care astăzi trăiesc în Raiul Său împreună cu El.

Acest loc a fost ales de Dumnezeu Tatăl pentru un plan foarte precis al Său, niciun om nu va putea să anuleze planul lui Dumnezeu, niciun om!

Satana va fi zdrobit de călcâiul Mariei, unită cu toți copiii ei, cei care merg în ascultare față de voința Tatălui, pentru a-l învinge.

Veniți, copiii mei, a sosit ceasul, acest timp este unul de mare luptă; oricine Îl va dezonora pe Tatăl, oricine Îl va nesocoti, oricine i se va împotrivi Lui, iată, vor fi consecințe grave pentru el.

Cerul așteaptă să-i îmbrățișeze pe toți copiii Săi, să-i așeze într-un loc cu totul sfânt, într-un loc plin de iubire și de bucurie, într-un loc veșnic, unde va fi doar iubirea Tatălui și doar copiii Lui se vor bucura de toate frumusețile Sale.

Universul vă așteaptă pe toți cei care pășiți spre Cer, pe toți cei care vă supuneți legilor lui Dumnezeu și trăiți sfânta Evanghelie a lui Iisus Hristos.

Împodobiți-vă cu iubire, împodobiți-vă cu frumusețea în Dumnezeu, copiii mei, voi sunteți ai lui Dumnezeu, niciun om de pe pământ nu vă va putea lua această frumusețe a voastră pentru că deja sunteți marcați în Dumnezeu, umblați în Dumnezeu și veți învia în Dumnezeu.

Nu vă fie teamă să înfruntați dușmanul infernal; astăzi sunteți în mâinile Preasfintei Maria și în mâinile Fiului ei, Isus. Îngerii și Arhanghelii vor coborî în acest loc și îi vor ridica doar pe cei care au îmbrățișat Crucea lui Dumnezeu cu dragoste și au glorificat-o.

Vă binecuvântez, copiii mei, îmi împreunez mâinile mele cu mâinile voastre, pun în inima voastră dragostea Fiului meu Isus și vă iau cu mine.

Mergeți înainte, nu vă temeți; a venit timpul pentru victoria voastră.

Lăudat să fie Iisus Hristos. Întotdeauna să fie lăudat.

Lăudat să fie Iisus Hristos. Întotdeauna să fie lăudat.

Lăudat să fie Iisus Hristos. Lăudat întotdeauna.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=5816536881721733&set=a.242597375782406

Un comentariu: