joi, 12 august 2021

NU VĂ LĂSAȚI ÎNȘELAȚI DE MINCIUNĂ. RUGAȚI-VĂ PENTRU LOCUL UNDE S-A NĂSCUT ISUS, PENTRU CĂ VOR FI REVOLTE - Trevignano Romano, 7 august 2021

Copiii mei, vă mulțumesc că ați ascultat chemarea mea în inimile voastre și că v-ați plecat genunchii.

Iubiți copii, rugați-vă mult, pentru că totul este în curs de împlinire, am nevoie de voi, am nevoie de oameni cu credință adevărată, așa cum le-a spus Isus apostolilor săi. Eu vă spun: ridicați-vă și mergeți printre neamuri și vorbiți despre Dumnezeu, faceți oameni sfinți, nu vă temeți de nimic, pentru că Fiul meu va fi cu voi.

Copiii mei, prezența Mea în lume este o pregătire pentru venirea lui Isus, care este din ce în ce mai aproape, nu vă îngrijorați să lăsați lucrurile pământești, familia, prieteniile, ci mergeți și învățați cu mult curaj, iar dacă cei care vă ascultă continuă să aibă inimile închise, doar rugați-vă pentru ei și mergeți înainte să evanghelizați, Eu voi fi cu voi.

Îndepărtați-vă de tot ceea ce nu vine de la Dumnezeu, pentru că Isus spune: cine suferă cu Mine și pentru Mine va intra în împărăția Mea, dar cine nu vrea să se bucure cu Mine va aștepta judecata Mea, spuneți de Dumnezeu care este atât de milostiv, dar este și drept și Eu vă pregătesc să fiți ca El, iertați și fiți drepți.

China va suferi din cauza faptelor sale rele, rugați-vă pentru locul unde s-a născut Isus, pentru că vor fi revolte.

Acum vă binecuvântez în numele Preasfintei Treimi, Tatăl, Fiul și Sfântul Duh.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=5851647161544038&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu