luni, 2 august 2021

BISERICA ESTE CONDUSĂ DE SATANA,... EU VOI FACE DREPTATE! – Carbonia, 26.07.2021, ora 16:14 p.m.

Văd poporul Meu în dizgrație, văd dificultatea lui de a se întoarce la Mine, Dumnezeul său Creator. Îi văd sfârșitul iminent.

Lucrarea diavolului avansează, copiii Mei s-au predat fiarei, ...nu voi putea să-i salvez, pentru că nu vor să Mă recunoască drept Dumnezeul lor, sunt cuprinși de febra lui Lucifer, cel care în curând îi va lua cu el în iadul său.

BĂTĂLIA E CRÂNCENĂ, STRIGĂTUL MEU DE IUBIRE NU SE VREA A FI AUZIT, SUNT UN DUMNEZEU DEMODAT, DE-ACUM UITAT, ...OMUL SE PROSTERNEAZĂ ÎN FAȚA FIAREI, A DEVENIT AL EI.

VOI TUNA CU PUTERE DREPTATEA MEA!

VOI FACE SĂ TREMURE TOT IADUL! AJUNGE!

Intervenția Mea va fi mare, MIRACOLUL lumii se întoarce și o găsește într-o stare mai proastă decât a lăsat-o.

BISERICA ESTE CONDUSĂ DE SATANA, acoliții lui se ospătează pe capetele copiilor Mei, ...moartea lor este la porți!!! VOI FACE DREPTATE!!!

Le voi lua administrația și îi voi arunca împreună cu cel pe care l-au ales în locul Meu în iadul cel cumplit: ...EI VOR ÎNȚELEGE, ...ȘI ÎNCĂ CUM VOR ÎNȚELEGE! ...VOR PLÂNGE, ...ȘI ÎNCĂ CUM VOR PLÂNGE! Dar va fi prea târziu, ...așa cum au ignorat strigătul Creatorului lor, așa va face El cu ei.

La Noua Auroră totul va fi pur, calea omului va începe din nou și va fi așa cum a vrut Dumnezeu dintotdeauna.

Înaintați în Lucrarea Mea, oameni credincioși Mie, Dumnezeului vostru iubitor, faceți totul pentru salvarea sufletelor care se pierd.

RUGAȚI-VĂ PENTRU RUSIA, VA LUA O DECIZIE DRASTICĂ.

RUGAȚI-VĂ PENTRU ITALIA, CALVARUL EI ESTE LA UȘĂ.

Uniți-vă în rugăciune, implorați mila Mea, ...implorați întoarcerea Mea grabnică.

DUMNEZEU SALVEAZĂ!

https://www.facebook.com/ezio.urbani/posts/5790377144337707

Un comentariu: