marți, 24 august 2021

AVERTISMENTUL SE APROPIE. ACEASTA ESTE ORA TUNETULUI! – Carbonia, 18.08.2021, ora 17:21 p.m.

În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin

Calea, Adevărul și Viața sunt aici, cu voi.

Vă îmbrățișez pe toți cei prezenți pe această colină și Mă dăruiesc vouă, vă iau la Sânul Meu și vă hrănesc cu Duhul Meu Sfânt.

Iubiți copii, iată, a sosit timpul, ora este destinată să se încheie, această zi este ultima zi înainte de Întoarcerea Mea.

Iubiți-vă și nu judecați niciodată. Eu sunt  Cel ce sunt. Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt sunt în Mine. Eu sunt vița de vie și voi sunteți mlădițele, voi sunteți copiii Mei, în curând vă voi ridica la Mine.

Eu conduc această Lucrare și va fi în triumful Meu foarte curând. Preasfânta Fecioară Maria, Mama mea și Mama voastră, este în casele voastre și conduce misiunea cu atâta dragoste; ea vă conduce la Mine, vă învață lucrurile lui Dumnezeu, vă binecuvântează și vă dăruiește darurile sfinte ale Cerului.

Iubitele Mele creaturi, fiți puternici, mergeți înainte fără teamă, respectați-vă aproapele, dar mai ales respectați legile lui Dumnezeu.

Spuneți tuturor că Dumnezeu este cu voi, că în curând totul se va transforma în Dumnezeu, că tot ceea ce vedeți astăzi nu veți mai recunoaște pentru că se va transfigura în Dumnezeu.

Pământul trebuie să strălucească de Iubirea lui Dumnezeu, încă puțin, încă puțin, copiii Mei, și atunci veți fi mulțumiți de Lucrurile lui Dumnezeu, veți fi încântați de Iubirea lui Dumnezeu și veți fi înmiresmați  de Dumnezeu pentru că veți fi în Dumnezeu.

Urmează Avertismentul. Pregătiți-vă inimile, Eu sunt cu voi, rămâneți cu Mine, nu vă pierdeți în lucrurile acestei lumi, îndepărtați-vă de minciună, oferiți-vă lui Isus cu o inimă curată și imaculată.

ACEASTA ESTE ORA TUNETULUI, cerul vă avertizează! ...este dreptatea lui Dumnezeu! ...dreptatea lui Dumnezeu va fi mare asupra celor care L-au trădat, asupra celor care s-au pierdut în întuneric și l-au săturat pe Satana cu darurile lor, care i s-au oferit pe ei înșiși, ...astăzi vor fi cu El în iad!

Cât de mult vă iubesc, copiii Mei, cât de mult vă iubesc, cât de mult vă iubesc! Încă nu puteți înțelege marea Mea iubire, dar în curând veți fi puși în starea de iubire pentru a putea înțelege iubirea care este în Iubire.

Vă binecuvântez, copiii Mei, pe voi care ați venit pe acest deal sacru, în acest loc unde vă veți întoarce pentru a triumfa alături de Inima Imaculată a Mariei.

Iată-Mă în mijlocul vostru, vin să vă însemnez frunțile, vă sărut cu Duhul Meu Sfânt și vă acord harul iubirii. Fiți una în Dumnezeu, fiți statornici în chemarea Lui, El este, ...nimeni nu este dincolo de Cel ce este.

VĂ VOI ASIGURA TOT CEEA CE VĂ VA FI NECESAR, NU MAI PRIVIȚI SPRE VIITORUL PĂMÂNTESC, CI ORIENTAȚI-VĂ SPRE LUCRURILE LUI DUMNEZEU, ÎN CASA LUI DUMNEZEU ESTE TOTUL, NIMIC NU VĂ VA LIPSI ȘI VEȚI FI FERICIȚI PENTRU TOTDEAUNA.

Îmbrățișați Sfânta Evanghelie și împărțiți darurile cu frații voștri, Eu, care voi vedea inima plină de iubire și caritate, vă voi binecuvânta ca pe niște copii ai Mei.

Mergeți, viitorul vostru este în Cel care v-a chemat la El, nu vă întoarceți niciodată înapoi, totul se va închide acum în lume, dar, voi veți fi deja catapultați în Pământul Nou unde veți găsi tot binele în Dumnezeu.

Vă mulțumesc pentru acest pelerinaj, vă mulțumesc că ați venit la această Grotă care în curând își va redeschide porțile, pentru că DUMNEZEU ARE DOAR UN CUVÂNT, DUMNEZEU VEDE ȘI PREVEDE.

Binecuvântări și mulțumiri copiilor Mei. Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=5908120375896716&set=a.242597375782406

Un comentariu: