joi, 26 august 2021

ACUM CERUL ESTE PE CALE SĂ SE ÎNTUNECE, STELELE NU VOR MAI DA LUMINĂ, ...SOARELE SE VA STINGE, LA FEL CA ȘI LUNA – Carbonia, 18bis.08.2021, ora 18:35 p.m.

 În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

Iată-mă în mijlocul vostru, copiii mei, așa cum cobor mereu din Cerul meu pentru a vă acoperi cu mantia mea sfântă. Sunteți în Inima mea imaculată!

Sunteți luați în Inima mea sfântă, copiii mei! Abandonați-vă complet lui Isus, urmați Cuvântul Său, fiți atenți la lucrurile care se vor întâmpla acum în lume, pentru că ele sunt avertizări ale AVERTISMENTULUI.

Copiii mei, rugați-vă cu mâinile împreunate, îngenuncheați în fața Crucifixului, implorați mila lui Isus pentru această umanitate împietrită în păcat, o umanitate care nu vrea să se pocăiască și care se pierde, zi de zi în mâinile dușmanului infernal.

Inima mea este îndurerată, Inima Sfântă a lui Isus sângerează, ...Mama voastră cerească plânge, Trupul ei asudă sânge împreună cu cel al Fiului ei Isus, ...este ora marii pătimiri, este ora agoniei, copiii mei, fiți atenți, pentru că ceea ce v-a fost anunțat de sfintele profeții dictate de Ceruri se va întâmpla în curând.

Fiți atenți, copiii mei, fiți atenți! ACUM CERUL ESTE PE CALE SĂ SE ÎNTUNECE, STELELE NU VOR MAI DA LUMINĂ, ...SOARELE SE VA STINGE, LA FEL CA ȘI LUNA.

Fiți atenți, copiii mei, pentru că întunericul invadează Pământul, întunericul învăluie această lume, această Umanitate pierdută în mâinile lui Satana.

RUGAȚI-VĂ, RUGAȚI-VĂ NEÎNCETAT, CEREȚI REVENIREA TIMPURIE A LUI ISUS, ...ACESTA ESTE CEASUL!

Cuvântul lui Dumnezeu tună peste această lume, tună dreptatea Lui! Îndreptați-vă cu adevărat în direcția mântuirii, copiii mei, căci timpul a expirat, nu mai este timp, avertismentul este la ușile voastre.

Vă țin strâns în Inima mea imaculată, vă primesc în mine, copiii mei, dăruiți-vă mie, abandonați-vă cu totul mie, pentru ca eu să vă pot duce la Fiul meu Isus sănătoși și în siguranță, puri și imaculați în iubire.

Vă binecuvântez din nou, ... îmi unesc mâinile cu mâinile voastre, ... totul se va întâmpla în fața ochilor voștri.

Rugați-vă, rugați-vă, copiii mei, rugați-vă!

Vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=5913348835373870&set=a.242597375782406

Un comentariu: