duminică, 1 august 2021

AȚI TRĂDAT LEGĂMÂNTUL CU DUMNEZEU – Carbonia, 24.07.2021, ora 16:41 p.m.

Ecoul Justiției Mele răsună deja în tot Universul. Am așteptat atât de mult timp pentru convertirea oamenilor, am plâns pentru îndepărtarea lor de Mine, Dumnezeul lor Creator.

Inima Mea este toată o rană, văd sfârșitul multor copii: ...abandonând iubirea voastră de Dumnezeu, ați trădat alianța cu El, cu Cel care v-a creat și v-a iubit atât de mult și care vă iubește încă atât de mult.

Convertiți-vă, oamenilor, timpul s-a scurs, dreptatea Mea este aproape, voi ridica la Mine pe cei aleși ai Mei și voi îndepărta de la fața Mea pe trădători.

Iubiți copii, ați ajuns la sfârșitul unei istorii, Sfintele Scripturi vă spun TOATE EVENIMENTELE, dar voi nu mai credeți în Mine și nu vă instruiți în lucrurile lui Dumnezeu.

Legea Sa este o lamă ascuțită, Cuvântul Său este Adevărul, nici un om de pe Pământ nu spune adevărul, nici un om nu poate concura cu Dumnezeu, nici nu-L poate egala.

Războiul dintre frați a început, oamenii se vor întoarce unii împotriva altora, Satana manipulează mințile oamenilor. Flagelul este acum în curs de desfășurare, totul se va împlini în acest timp, clopotele bat a moarte, ...înmormântarea acestei Umanități este în acțiune.

Iubiților, dacă nu vă convertiți ACUM, veți ajunge la sfârșitul pe care Satana l-a marcat deja în planul său diabolic.

Prin mila Mea voi salva pe fiecare om care va îngenunchea în fața Mea, Îmi va cere iertare pentru păcatele sale și Mă va recunoaște ca fiind singurul și adevăratul Dumnezeu. Ardeți idolii pe care vi i-ați creat, oamenilor, rupeți legăturile cu ei, nu vă vor putea da nimic bun, pentru că numai Eu sunt! Ajunge, copiii Mei, ajunge! Înarmați-vă cu curaj și spuneți nu fiarei, întoarceți-vă la Iisus, Dumnezeul iubirii și Mântuitorul vostru, plecați-vă inima către El, dați-i totul pentru ca El să vă salveze.

Cele mai mari atrocități vor începe în curând, șarpele blestemat știe că nu poate câștiga bătălia și va folosi toată răutatea sa asupra copiilor Mei.

SĂ AVEȚI ÎN MÂINILE VOASTRE ARMA ACESTOR VREMURI: SFÂNTUL ROZARIU! Rugați-vă cu putere, la intențiile sfintei Fecioare Maria, EA, ÎN CALITATE DE CO-RĂSCUMPĂRĂTOARE A OPEREI DE MÂNTUIRE, VA FACE DIN EL O CUNUNĂ DE GLORIE. Veți fi cu toții victorioși în Isus Cristos, pentru că veți fi călăuziți spre El de către Preasfânta Maria.

Trezirea multora îl va scoate din joc pe adversar, îl va slăbi, pentru că voi trimite Armata Mea cerească, condusă de Sfântul Mihail Arhanghelul pentru a se lupta cu el, pentru a le oferi sprijinul potrivit copiilor Mei.

Nu coborâți garda, copiii Mei, acesta este momentul în care Isus îi va chema pe nume pe ai Săi și se va da pe Sine celor ai Săi. Fiți pregătiți.

Dumnezeu salvează!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=5782315851810503&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu