luni, 30 august 2021

FIȚI PREGĂTIȚI ACUM PENTRU ATACUL FINAL! – Carbonia, 25 august 2021, ora 16:19

 În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin

SFÂNTA MARIA: Preasfânta Treime este aici cu Mine, vă aduc tot Cerul pe Pământ, copiii mei, vă aduc măreția lui Dumnezeu, Dumnezeu are nevoie de rugăciunile voastre, are nevoie de Da-ul vostru sincer.

NU PUNEȚI OBSTACOLE ÎN CALEA LUCRĂRII LUI DUMNEZEU, ÎNAINTAȚI CU CALM, NU VĂ PROPUNEȚI OBIECTIVE PĂMÂNTEȘTI, TOTUL  ACUM VA FI NIMICIT DIN CEEA CE CUNOAȘTEȚI.

DOMNUL VA PUNE PE ACEST PĂMÂNT UN TIMP NOU, O VIAȚĂ NOUĂ. PĂMÂNTUL VA FI CURĂȚAT DE ORICE MURDĂRIE, PĂCATUL VA ÎNCETA PENTRU TOTDEAUNA. SATANA VA FI ÎNCHIS ÎN IAD, IAR PĂMÂNTUL VA STRĂLUCI DE IUBIREA LUI DUMNEZEU.

Rugați-vă la Preasfânta Treime, rugați-vă, copiii mei, ca totul să se împlinească repede. Rugați-vă pentru ca să fie acum intervenția Divină, îi ajunge lui Dumnezeu răul pe care satana îl creează pe acest Pământ, față de această Omenire nebună care nu-și deschide ochii și luptă împreună cu satana, împotriva lui Dumnezeu.

DUMNEZEU TATĂL: Bieții oameni, bietele Mele creaturi create cu atâta iubire! Eu v-am îmbrățișat de la început, v-am insuflat viață! V-am creat pentru iubire, ...din multă iubire! Trebuia să fiți iubire pe acest Pământ, să fiți iubire între voi! În schimb, voi ați trădat iubirea Mea, v-ați convertit la satana și, astăzi, sunteți împotriva lui Dumnezeu, împotriva Preasfintei Treimi, împotriva Preasfintei Maria care vă cheamă în mod repetat la convertire! Ea vă aduce cuvintele lui Dumnezeu, vă cheamă la Dumnezeu! ...să fiți discipoli ai lui Dumnezeu pentru a ajunge la Dumnezeu.

Copiii Mei! Dragi copii, în fața acestei situații de groază care domnește în lume, Eu vin în mijlocul vostru pentru a vă ajuta să vă rugați, pentru a vă învăța să vă rugați din toată inima! ...Implorați milostivirea lui Dumnezeu! ...Implorați milostivirea lui Dumnezeu!

Îndepărtați-vă de lucrurile lumii, nu risipiți această chemare a lui Dumnezeu în voi, nu risipiți acest dar prețios al iubirii, pentru că este Viața care vine să vă dea viață, care vă cheamă la viață.

FIȚI PREGĂTIȚI ACUM PENTRU ATACUL FINAL! SATANA ÎȘI AGITĂ ULTIMUL ATAC INFERNAL ASUPRA ACESTEI OMENIRI.

SUNTEȚI ÎN RĂZBOI, COPIII MEI, UN RĂZBOI BACTERICID... UN RĂZBOI SPIRITUAL CARE SE DUCE ÎMPOTRIVA SUFLETULUI ȘI ÎMPOTRIVA LUI DUMNEZEU. Mergeți, copiii Mei, spre sfințenie, chemați-Mă neîncetat în ajutorul vostru, vremurile care vor veni vor fi cu adevărat teribile.

Astăzi, Preasfânta Treime vă va însoți în această misiune. Preasfânta Maria își unește mâinile sale cu mâinile voastre pentru ca totul să se încheie repede.

Copiii Mei, să implorăm revenirea rapidă a lui Isus pe acest Pământ. Aveți credință în Isus Cristos, dăruiți-vă cu totul Celui care v-a creat și v-a salvat; în curând, El va reveni pentru a vă elibera, pentru a vă lua cu Sine, ...păcat pentru cei care au refuzat iubirea Lui, ...pentru cei care L-au trădat, ...pentru cei care, distruși de păcat, au plecat braț la braț cu Satana.

Vă binecuvântez din nou în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin

https://www.facebook.com/photo/?fbid=5942028152505938&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu