luni, 30 august 2021

CERUL SE DESCHIDE PENTRU ULTIMA CONFRUNTARE ÎMPOTRIVA LUI SATANA! - Carbonia, 25bis.08.2021, ora 16:54

Deschid bătălia!

Iată, Cerul se deschide pentru ultima confruntare împotriva lui Satan. Sfântul Arhanghel Mihail cu Armata sa coboară pentru a pune capăt acestui dezastru care domnește peste Omenire.

Destul! Este ora justiției Mele! ...este ceasul învierii voastre în Mine!

O, voi care Mă iubiți și Mă urmați cu toată sinceritatea voastră, acum veți fi luați de Mine.

Cerul se coboară pentru a-și lua copiii și a-i adăposti acolo unde totul este iubire și pace, un loc sigur, unde noua Omenire va fi condusă de Cristos Domnul.

Nu va mai exista păcat, răul va fi învins.

Destul! Anticipez intervenția Mea Divină.

Feriți-vă, o, voi care Mi-ați întors spatele pentru interesele voastre pământești, o, voi care ați preferat lucrurile lumii față de cele din Ceruri, ...o, voi care M-ați trădat, aceeași trădare vă va fi dată și vouă, ...proprii voștri idoli vă vor trăda, vă vor arde pe rug!

Dumnezeu are un singur Cuvânt, Da-ul Său este sincer, nu va mai exista durere pentru cei care vor fi înțeles și urmat pe adevăratul Dumnezeu, unicul Dumnezeu! ...singurul Dumnezeu, Cristos Domnul.

I-am chemat pe toți oamenii să-Mi respecte chemarea, dar nu toți au răspuns la această chemare, încă văd indiferență și mai ales sfidare față de Mine.

Bieți copii, bieți pentru că acum nu sunteți capabili să înțelegeți durerile care vor veni pentru voi.

SĂ VĂ REPARAȚI GREȘELILE, NU MAI ESTE TIMP. CU ACESTE CUVINTE ALE MELE SE TERMINĂ TIMPUL...NU VEȚI MAI AVEA POSIBILITATEA DE A VĂ POCĂI PENTRU CĂ CERUL SE VA ÎNCHIDE PENTRU VOI.

MILOSTIVIREA MEA ESTE ACUM!

ACCEPTAȚI DARUL MEU DE IUBIRE, CONVERTIȚI-VĂ REPEDE, ÎNTOARCEȚI-VĂ LA MINE, SPĂLAȚI-VĂ HAINELE CU SÂNGELE MIELULUI ȘI ASCULTAȚI DE LEGEA LUI.

Preasfânta Maria este Mama Mea cea mai Pură! Ea își conduce deja armata pământeană la Mine, acei copii pe care i-a pregătit pentru bătălia finală împotriva satanei; ei sunt buni la suflet, sunt gata de luptă, așteaptă comanda Cerului.

Voi deschide ușile noii vieți, ...Ierusalimul Ceresc va coborî pe acest Pământ, astfel încât Cerul și Pământul să fie la unison.

Preasfânta Mea Mamă, îți mulțumesc pentru sincerul tău "da" lui Dumnezeu, Fiului tău Isus Cristos, ...îți mulțumesc pentru măreția ta de Femeie în Dumnezeu, ...acum vei primi mandatul, ...începutul noii misiuni. Lupta a început, șarpele blestemat așteaptă cu sarcasm evenimentul, dar nu va mai putea zâmbi, pentru că Dumnezeu va interveni cu Dreapta Sa și îl va reduce la tăcere pentru totdeauna.

Satana va dispărea de pe fața pământului. Iar Preasfânta Maria cu toți copiii ei, cei care au urmat-O cu atâta iubire și răbdare, vor putea să locuiască în lumi noi. Timpul harului lui Dumnezeu este acordat copiilor Săi.

Veniți, copiii Mei, Eu sunt Mântuitorul vostru, sunt Cel care vă dă astăzi harul de a intra în lumea nouă. Noua alianță, noul legământ, ...toate vor fi în Mine și toate vor străluci în Mine, Eu Sunt singurul vostru Dumnezeu, singurul vostru Bine.

VĂ VOI LUA ÎN BRAȚELE MELE, VĂ VOI SĂTURA CU MINE, VĂ VOI INSUFLA CU TOTUL MEU, VEȚI FI RĂPIȚI ÎN MINE ȘI VEȚI LOCUI ÎN MINE, DUMNEZEUL CREATOR, DUMNEZEUL UNIVERSULUI, DUMNEZEUL TUTUROR LUCRURILOR.

Ați înțeles harul pe care îl primiți astăzi pentru Da-ul vostru credincios? Pentru ascultarea voastră față de Mine?

Dacă ați înțeles, atunci zâmbiți încă de azi, pentru că evenimentul este aproape!

Ce păcat, ce păcat pentru voi, cei care nu ați știut să o însoțiți pe Preasfânta Maria în această misiune, pentru că ați spus Nu Ei și Mie, veți fi aruncați împreună cu satana în iad, unde va fi plâns și scrâșnit din dinți pentru totdeauna.

Totul decurge conform profețiilor date lumii prin profeții Mei.

Viața pe Pământ este la sfârșit, totul se va reînnoi în Mine, din tot ceea ce cunoașteți astăzi nimic nu va rămâne în picioare, nimic din ceea ce vedeți! ...este sfârșitul răului, este începutul unei noi vieți în Mine, Dumnezeu Iubire. Amin

Vă binecuvântez, vă păstrez în Inima Mea sfântă și vă dau... "CHEILE IUBIRII DIVINE", păstrați-le în voi. Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=5944857068889713&set=a.242597375782406

Un comentariu: