sâmbătă, 28 august 2021

DINTR-O DATĂ SE VA DEZLĂNȚUI IADUL PE PĂMÂNT! - Carbonia, 21 august 2021, ora 16:15

 Strălucind de lumină, Fecioara coboară din Ceruri pentru a-și îmbrățișa copiii aici, pe Colina Bunul Păstor. Ea este Cea care în curând se va manifesta în carne și oase fiecăruia dintre copiii ei, va intra în casele lor și îi va binecuvânta împreună cu tot ceea ce au mai drag: ...familiile lor.

Copiii mei binecuvântați, Eu vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh și vă conduc la Fiul meu Isus, puri și imaculați în iubire. Abandonați-vă mereu în brațele mele pentru ca Eu să vă învăț lucrurile lui Dumnezeu și să vă conduc așa cum poruncește Cerul.

Aceasta este ora! Copiii mei, dintr-o dată se va dezlănțui iadul pe Pământ. Fiți gata, cu torțele iubirii aprinse, să fiți găsiți așa cum v-a cerut Isus, nu fiți încăpățânați, copiii mei, nu fiți oameni necredincioși, ci oameni de mare credință, acea mare credință care mută munții din loc.

Orice s-ar întâmpla, voi trebuie să rămâneți neclintiți în credința în Isus Cristos. Nu judecați, nu urâți, să nu aveți resentimente față de frații voștri, înlăturați orice supărare de la voi, copiii mei. Abandonați-vă complet celor zece porunci, stați fermi în ceea ce vă cere Domnul vostru, Bunul Păstor, Isus!

Sunt cu voi pe această Colină, sunt cu voi pentru a vă spune lucrurile lui Dumnezeu, pentru a vă conduce acolo unde este Dumnezeu, pentru a vă da Lui, în brațele Lui, astfel încât acest proiect de mântuire să se încheie.

În curând veți avea darurile sfinte ale Duhului Sfânt și veți fi așa cum vă va porunci Dumnezeu, pentru că veți fi uniți cu El, veți fi mijloacele Lui pe Pământ, veți fi copiii Lui iubiți, lumina Lui pe Pământ, ...veți merge să recuperați inimile pierdute pentru a le aduce înapoi la Dumnezeu.

SFÂNTA EVANGHELIE SĂ FIE MEREU VIAȚA VOASTRĂ DE TRĂIT.

Conduceți-i pe copiii voștri la Cel care este Mântuitorul prin rugăciunile voastre, prin jertfele voastre personale, prin sacrificiile și darurile voastre.

DUMNEZEU AȘTEAPTĂ DE LA COPIII SĂI SĂ ADUCĂ PROPRIA JERTFĂ, O JERTFĂ MARE, JERTFA VIEȚII LOR, JERTFA PE CARE ISUS O AȘTEAPTĂ PENTRU A CONTINUA ȘI A TERMINA ACEASTĂ LUCRARE DE MÂNTUIRE.

Vă îmbrățișez la Pieptul Meu și vă conduc, copiii mei. Totul este gata acum, în curând veți auzi tunetul din ceruri... este dreptatea lui Dumnezeu! El intervine pentru că s-a săturat să vadă această Omenire pierdută în mâinile dușmanului infernal.

El vine să-i execute pe cei care au adus răul, ...vine să dea pace celor care au știut să iubească și au știut să se dăruiască Celui care și-a dat viața din iubire pentru proprii copii.

Păstrați-vă, copiii mei, în Cristos Domnul, statornici în Cuvântul Său, proclamați Adevărul și spuneți că Dumnezeu este aproape de intervenția Sa.

Lăudat să fie Isus Cristos. În veci să fie lăudat.

Binecuvântați să fiți din nou de Dumnezeu: În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=5924293277612759&set=a.242597375782406 

Un comentariu: