joi, 19 august 2021

SITUAȚIA DE PE ACEST PĂMÂNT A DEVENIT DE NECONCEPUT – Carbonia, 07bis.08.2021, ora 16:53

În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, vă binecuvântez.

Eu sunt Cel care a creat totul, Eu sunt Dumnezeul vostru Iubire, Salvatorul vostru.

Comportați-vă conform regulilor Cerului, abandonând toate cele pământești. Cele ale lui Dumnezeu sunt lucruri diferite de lucrurile pamântului, Eu știu că aici trebuie să renunțați și să suferiți, dar este pentru voi, pentru salvarea voastră, pentru viața voastră veșnică și pentru salvarea tuturor celor care sunt încă departe de iubirea Dumnezeului lor, de Adevăr, și care merg prin lume consimțind la legile dușmanului infernal, căzând în capcana lui zi de zi.

COPIII MEI, A SOSIT CEASUL, ORI VĂ CONVERTIȚI ÎN ACESTE ULTIME CLIPE, ORI VEȚI PIERI PENTRU TOTDEAUNA.

Situația de pe acest Pământ a devenit de neconceput. Focul se aprinde în fiecare parte a Pământului. Este un foc infernal, copiii Mei, este diavolul care se dezlănțuie pentru a cuceri poporul Meu, pentru a-l îndepărta de Mine, pentru a-l lua cu el și a-l domina, pentru a-l înrobi pentru totdeauna.

Copiii Mei, deschideți ochii, treziți-vă, grăbiți-vă, pentru că nu mai este timp, timpul a ajuns la sfârșit, acum Eu îl voi trimite pe Arhanghelul Mihail cu legiunile sale pentru a începe bătălia finală împotriva dușmanului infernal. Preasfânta Maria va fi cu el, iar alături de Ea vor fi Sfântul Petru și Sfântul Paul și toți acei profeți care au venit înaintea voastră pentru a vesti Adevărul.

Nu vă fie teamă să mergeți și să luptați împotriva dușmanului infernal, rămâneți în harul lui Dumnezeu pentru a fi puternici în Dumnezeu și pentru a fi victorioși în Dumnezeu. Faceți astfel încât dușmanul infernal să se înspăimânte de voi pentru ca, văzându-vă credincioși adevărului, să fugă departe de ochii voștri, de privirea voastră, de persoana voastră, pentru că va simți lovitura, va simți că sunteți copii ai lui Dumnezeu. Sentimentele voastre vor aparține Cerului, nu vor mai fi sentimentele Pământului, veți intra într-o altă dimensiune, veți avea darurile Duhului Sfânt și veți lupta alături de Preasfânta Maria Co-Răscumpărătoare în această ultimă lucrare de mântuire pentru salvarea veșnică a copiilor lui Dumnezeu.

Mulți se vor pocăi acum pentru că, văzând tot ceea ce se va manifesta în această lume, vor trebui să creadă că există un Dumnezeu supranatural mai presus de toate; vor trebui să invoce ajutorul Cerului pentru a merge mai departe; vor trebui să se păstreze în Cristos Domnul, să-și ceară iertare pentru păcatele lor și să proclame Adevărul fraților lor, încercând să aducă cât mai multe suflete la Isus. Cu imaginea voastră, veți putea, cu darurile lui Isus, să câștigați mult mai multe suflete și să le smulgeți de la Satana, care în această perioadă este furios față de Mine și față de toți cei care anunță a doua venire a lui Isus, revenirea Fiului Omului.

Sunt cu voi pe această colină. Aveți credință în Mine, copiii Mei, sunt aici cu Sfânta Fecioară și vă ofer toată iubirea Mea, vă adăpostesc în Inima Mea pentru a vă ține veșnic, pentru a vă face să vă bucurați veșnic de frumusețile Mele infinite.

Universul îi așteaptă pe toți copiii lui Dumnezeu pentru a putea sărbători, pentru a se putea uni într-o singură familie, singura familie care aparține lui Dumnezeu Creatorul, Unicul și Adevăratul Dumnezeu.

Acum șerpii care s-au pus împotriva Mea vor dansa, toți cei care l-au urmat pe Satana vor tremura, se vor târî pe pământ și vor muri unul după altul, pentru că Eu le voi smulge viața. Aveți milă, copiii Mei, aveți milă de cei care nu pot înțelege aceste cuvinte și rugați-vă ca toți să se convertească, ca toți copiii lui Dumnezeu să se întoarcă la Dumnezeu repede, repede, copiii Mei, repede, înainte ca această lume să fie cu adevărat incendiată de mânia blestemată a lui satana.

Războiul a început. Totul va decurge acum conform răutății dușmanului infernal, dar Dumnezeu va interveni la momentul potrivit pentru a spune Destul și pentru a-și lua toți copiii cu El, salvând acest Pământ, transformându-l și creând din nou un Paradis pe acest Pământ și punându-și proprii copii să se bucure veșnic de minunile Sale.

Preasfânta Treime este în totalitate aici, alături de voi, coborând din Ceruri pentru a vi se alătura în acest loc binecuvântat de Cer. În curând veți vedea minunile, veți vedea o apă care țâșnește, o apă care va vindeca, o apă care va izvorî din stâncă, o apă care va binecuvânta noul popor al lui Dumnezeu, dacă acest popor se va converti și se va scălda în această apă ca la al doilea botez.

Iată, Eu fac toate lucrurile noi, vin să locuiesc în mijlocul vostru, vin să vă iau în Mine, să vă păstrez în Mine și să vă port cu Mine pentru totdeauna. Frumusețile lui Dumnezeu vă aparțin pentru că sunteți copiii Lui. Iată că vi le-am păstrat pentru voi, copiii Mei. Întoarceți-vă repede la Mine, înainte ca timpul să se închidă, înainte ca soarele să se întunece și luna să se înnegrească.

Înainte, poporul lui Dumnezeu, înainte, bătălia a început. Convertiți-vă, rugați-vă, invocați-L pe Duhul Sfânt și adorați-L pe Isus în Sfântul Sacrament. Adorați-L în inimile voastre, adorați-L așa cum vă cere Dumnezeu. Fiți neclintiți în credința voastră în Isus Cristos și acționați conform legilor Lui.

Înainte, a sosit timpul, a venit ora. În curând, Preasfânta Fecioară Maria vi se va alătura pe acest Pământ pentru a vă lua cu Ea și a vă conduce alături de Ea ca o armată credincioasă la bătălia finală pentru a zdrobi capul șarpelui antic.

Iată, voi sunteți călcâiul Mariei, voi, urmașii ei credincioși. Credincioșii lui Isus Cristos vor onora această Lucrare de mântuire și vor fi victorioși pentru totdeauna în Isus Cristos.

Vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

Grăbiți-vă, copiii Mei, grăbiți-vă să vă convertiți, nu mai este timp. Încercați să veniți în fața Mea puri și imaculați în iubire. Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=5861816267193794&set=a.242597375782406

Un comentariu: