duminică, 22 august 2021

PROCLAMAREA VIBRANTĂ A LUI HRISTOS DOMNUL PENTRU OMENIRE - Carbonia, 14bis august 2021, ora 17:03 p.m.

În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh.

Câtă iubire, câtă dragoste, câtă iubire, copiii Mei, câtă dorință de a vă strânge în brațele Mele!

Câtă iubire, copiii Mei, câtă iubire, ...câtă iubire de Tată, de Mamă, de Frate, de Prieten!

Da, am venit pe acest Pământ pentru salvarea voastră, am plecat și acum Mă întorc pentru libertatea voastră, pentru eliberarea voastră definitivă.

Satana a terminat de sărbătorit în inimile voastre, Satana a terminat! El își va duce la îndeplinire planul său malefic, dar oricum va pierde lupta pentru că Maria Preacurata îi va zdrobi capul cu Armata ei cea credincioasă lui Dumnezeu!

Pregătiți-vă, copiii Mei, voi care o urmați pe Preasfânta Maria, pregătiți-vă cu arma iubirii: ...cu o inimă curată și cu Rozariul în mâini pentru că ora se apropie.

Ați ajuns acum la capătul acestei curse, sunteți la linia de sosire, copiii Mei, sunteți pe cale să tăiați acea panglică suspendată de mult timp; Isus este de cealaltă parte și așteaptă să vă îmbrățișeze.

Iubiții Mei copii, văd încă neliniștea voastră în timp ce Mă așteptați, văd că sunteți nerăbdători ca totul să se termine: ați ajuns la acel moment, totul este gata. Dintr-o dată veți vedea cum iadul se dezlănțuie pe Pământ, dar veți vedea și minunile lui Dumnezeu asupra voastră.

Înainte, iubiții Domnului vostru Iisus Hristos! Înainte, copii ai Luminii! Voi sunteți cei care veți moșteni Noul Pământ, o lume nouă, o viață nouă, veți fi fericiți pentru totdeauna, nu va mai fi nici plâns, nici scrâșnire de dinți, veți avea tot ceea ce vă doriți în dragoste și Dumnezeul vostru va locui cu voi.

Vă voi ridica cu brațele Mele, vă voi proteja de atacurile lui Satana, de toate încercările lui de a vă face rău, da, voi interveni, copiii Mei, Eu sunt Dumnezeu! Eu sunt Dumnezeu! Nimeni nu este ca Mine! Săracul Satan, ce sfârșit vei avea, mai rău decât cel pe care l-ai trăit până acum! Sărmanul Satan, m-ai ispitit până astăzi, dar de astăzi, lucrurile se vor schimba, pentru că tu vei dispărea pentru totdeauna de pe fața pământului. Și acest Pământ va fi reînnoit în Iubire, și acest Pământ va înflori din nou în mireasma Domnului, și acest Pământ va avea o Apă care va țâșni pentru totdeauna.

Fericiți sunteți voi, copiii Mei, fericiți sunteți voi care ați înțeles Vocea lui Dumnezeu, ați ascultat-o și ați urmat-o cu sinceritate, fără să pretindeți nimic. În slujirea pioasă a Domnului vostru Iisus Hristos, ați renunțat la viața din această lume pentru a vă bucura de ea în cea viitoare.

Păcat de cei care nu au profitat de acest dar de iubire al Meu pentru că niciodată nu se va mai repeta așa ceva.

În curând Mă voi manifesta în Crucea Glorioasă și îi voi îmbrățișa pe toți copiii Mei, voi separa caprele de oi și voi deschide în sfârșit Noua Mea Împărăție pe acest Pământ.

Veți înflori din nou în noul câmp, în noua grădină! ...vă veți deschide ca niște flori pentru frumusețea Iubirii și vă veți oferi Domnului vostru, vă veți pleca în fața Lui, vă veți închina în fața Lui, veți mulțumi pentru tot ceea ce Domnul a făcut pentru voi.

Veți uita toată suferința prin care ați trecut pentru că Domnul vă va dărui o infinitate de iubire, acea iubire care vă va face să vă topiți, care vă va face să uitați trecutul, veți fi moștenitorii lui Dumnezeu, moștenitorii unei vieți noi, o viață de sfințenie și de iubire, de fericire veșnică.

Copiii Mei, bucurați-vă de aceste cuvinte ale Mele: Eu sunt Dumnezeul iubirii, Eu sunt Milostivul, Eu sunt Cel drept! Foarte curând, cu toții vor trebui să vină în fața Mea și vor trebui să-Mi ceară iertare pentru toate jignirile pe care le-am suferit din partea lor, vor trebui cu adevărat, cu o inimă sfâșiată, cu o pocăință sinceră, să-Mi ceară iertare pentru a nu rămâne cu picioarele fixate pe acest pământ.

Necazul va veni și va fi cu adevărat mare, va veni o suferință care nu a fost cunoscută niciodată pe Pământ, va veni, va veni chiar acum, imediat după manifestarea Crucii, va veni cu Avertismentul.

Avertismentul vine, ați ajuns la timpul lui, copiii Mei, Avertismentul este un har pe care Domnul îl dăruiește acestei Umanități.

AVERTISMENTUL ESTE UN SEMN, O ULTIMĂ CHEMARE LA POCĂINȚĂ, LA CONVERTIRE, LA ÎNTOARCEREA LA CEL CARE ESTE SINGURUL CREATOR, SINGURUL DUMNEZEU ADEVĂRAT.

Aștept să văd atâția copii care se prosternă în fața Mea într-o pocăință sinceră! Aștept asta din toată inima, pentru că vreau să-i salvez pe toți, dar depinde de ei.

Sunt cei care M-au trădat de mai multe ori, străpungându-Mi inima de mai multe ori!

Înfigându-Mi coroana de spini în cap!

Străpungându-Mă cu sulița aceia de mai multe ori!

Biciuindu-Mă din nou la acel stâlp!

Crucificându-mă din nou pe acea cruce!

Pentru ce, copiii Mei? De ce ați repetat toate astea, ... de ce? Și totuși știați istoria! Sfintele Scripturi și Evanghelia ar fi trebuit să vă învețe toată istoria trecută pentru a nu se mai repeta, dar, în schimb, v-ați lăsat prinși de Satana, v-ați lăsat implicați în planul lui malefic, ...și astăzi vă veți pierde viața pentru totdeauna!

Maria Preasfânta vă va zdrobi capul împreună cu șarpele străvechi, va face acest lucru împreună cu toți cei care au spus da Adevărului și au urmat Adevărul fără câștig personal, fără scop personal, fără ca cineva să se considere Dumnezeu pe acest Pământ.

Voi răsturna această lume cu susul în jos, voi transfigura totul, voi face din acest Pământ Paradisul Meu, totul se va reînnoi în Mine, pentru că Eu sunt Dumnezeu! Eu sunt singurul și unicul Dumnezeu adevărat! ...nu există alt Dumnezeu în afară de Mine. Păcat pentru voi că nu ați vrut să-L acceptați și că ați vrut să păcătuiți pentru că v-a plăcut atât de mult să vă bucurați de lucrurile pământești. V-ați lepădat de Dumnezeul vostru, ...vă veți pierde viața pentru totdeauna!

Copiii Mei, iubiți de Dumnezeul vostru, ceruri noi și un pământ nou pentru voi!

Iată-Mă, sunt aici, sunt cu voi acum, vă îmbrățișez, vă iubesc.

Vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=5895403497168404&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu