vineri, 20 august 2021

CIUMA ȘI FOAMETEA VOR STĂPÂNI POPOARELE ÎNDEPĂRTATE DE DUMNEZEU - Carbonia, 11.08.2021

Iubiți copii, Tatăl este cel care vă vorbește, este Dumnezeul vostru, Iahve, Atotputernicul!

Această Umanitate este pe cale să fie lovită de un mare dezastru: CIUMA ȘI FOAMETEA vor domina oamenii îndepărtați de Dumnezeu.

Întoarceți-vă repede la Cel care v-a creat, o, oameni, abandonați-vă Dumnezeului vostru Creator, întoarceți-vă de la minciună, retrageți-vă din lume pentru a nu fi loviți de acest rău care va lua totul.

VIPERE BLESTEMATE, VOI CARE AȚI PLĂNUIT TOT ACEST RĂU, VEȚI FI BLESTEMAȚI PENTRU TOTDEAUNA!

VOI RĂSTURNA ORICE SITUAȚIE, ÎI VOI PUNE PE CEI BOGAȚI ÎN SĂRĂCIE ȘI ÎI VOI RIDICA PE CEI UMILI.

Sunteți pe cale să vă pierdeți imperiul, oameni blestemați! ... sunteți pe cale să vă scufundați în sărăcie, veți scormoni prin gunoaie după mâncare și veți cerși.

V-am avertizat, oameni avari și mândri: ... voi toți cei care dați numai pentru câștigul vostru, veți fi puși într-o sărăcie fără sfârșit.

Pământul se va cutremura pretutindeni, toate țările vor fi afectate, în special cele în care păcatul este cel mai adânc înrădăcinat.

Planul Meu este de mântuire, nu vă încăpățânați, oamenilor, întoarceți-vă repede la Cel care vă poate salva de la o moarte sigură. O, voi care tânjiți după lucrurile lumii și căutați subterfugii, ... voi care vă închinați legii omului și treceți peste Legea lui Dumnezeu, veți pierde tot ce aveți.

ÎN CURÂND PĂMÂNTUL VA FI TRANSFORMAT DE MÂNA LUI DUMNEZEU!

VIAȚA VA CONTINUA, DAR NUMAI PENTRU CEI CARE AU ASCULTAT ȘI AU URMAT VOIA LUI DUMNEZEU!

Dumnezeu a dat totul pentru voi, acum așteaptă ca voi să dați totul pentru El: ... împărțiți totul!

Aveți milă de voi înșivă, oamenilor! O, voi care M-ați jignit arătându-Mi mizerabila voastră caritate, calculând-o în măsura în care va fi în avantajul vostru, veți cădea în mizerie infinită.

Eu sunt Cel care sunt! Pregătiți-vă, oamenilor toți, ...toate lucrurile sunt în puterea Mea, ... așa cum  le-am creat, le voi distruge.

Fiți atenți, oamenilor, salvarea este numai în Mine, nu căutați refugiu acolo unde Eu nu sunt. EU SUNT SINGURA SALVARE, oricine Mă urmează va avea mântuire.

Cine nu ascultă glasul Meu, ...cine nu-Mi acordă atenție și nu Mă ascultă, își va sfârși viața cerșind, suferința lui va fi mare. Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=5885754978133256&set=a.242597375782406

Un comentariu: