vineri, 13 august 2021

NU VĂ LĂSAȚI ÎNȘELAȚI DE MINCIUNI - Carbonia, 04.08.2021, ora ora 16:19

În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, vă binecuvântez și vă primesc pe toți sub Mantia mea.

Veți avea harul bunului Isus peste voi, copiii mei! Nimic nu vă va lipsi vouă, care aparțineți Cerului, ...vouă, care sunteți sinceri pe acest pământ! Voi, care lucrați numai pentru Lucrurile lui Dumnezeu, veți fi răsplătiți de Dumnezeul vostru.

VINE CEASUL MARII REVELAȚII; DUMNEZEU FĂCUT OM SE VA DEZVĂLUI DIN NOU LUMII! PRIN CRUCEA SA GLORIOASĂ SE VA MANIFESTA ACESTEI OMENIRI NECREDINCIOASE ȘI PERVERTITĂ.

ISUS: Copiii Mei, preaiubiții Inimii Mele Sfinte, vă voi adăposti pe toți în Mine, nu vă fie teamă să mergeți înainte și să luptați împotriva dușmanului infernal, ...orice s-ar întâmpla, veți fi în brațele Preasfintei Maria, protejați.

Nu vă temeți să-l înfruntați pe satana față în față, pentru că în curând va fi zdrobit de piciorul Mariei, împreună cu voi toți cei care o veți urma.

Orele sunt numărate, totul este gata, SE AȘTEPTĂ TRĂDAREA FINALĂ, după care va fi intervenția Divină.

Meditați, copiii Mei, meditați la cuvintele Sfintei Evanghelii, citiți Sfintele Scripturi REFERITOARE LA TIMPUL SFÂRȘITULUI.

Citiți, informați-vă, copiii Mei, NU VĂ LĂSAȚI ÎNȘELAȚI DE MICIUNĂ, lăsați-i pe cei care nu cred în Mine și pe cei care se cred că sunt dumnezeu pe Pământ să-și urmeze drumul, stați departe de acești oameni, rugați-vă pentru ei, ...RENUNȚAȚI LA ORICE COLABORARE.

PREASFÂNTA MARIA: Copiii mei, astăzi vă umplu cu iubirea mea maternă și vă însemnez mereu fruntea și inima cu crucea lui Isus. Curățați-vă, copiii mei; nu vă lăsați ușor influențați de seducțiile acestei lumi; respingeți totul, renunțați la satana, rămâneți fermi în Legile lui Dumnezeu.

Eu sunt mereu aici, în mijlocul vostru, vă împrospătez cu iubirea mea, vă fac frumoși ca soarele, vă aduc la Fiul meu Isus ca niște copii prețioși în Ochii Lui. Îmi unesc mâinile mele cu mâinile voastre și împreună cu voi implor revenirea grabnică a lui Isus pe Pământ.

TIMPUL SFÂRȘITULUI ESTE ANUNȚAT, acum veți vedea tot ceea ce v-au revelat profeții de ieri și cei de astăzi în numele sfânt al lui Dumnezeu și al lui Isus Cristos.

Vă binecuvântez, în numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=5839376099437811&set=a.242597375782406

2 comentarii:

  1. Astept cu nerabdare , revenirea glorioasa a domnului nostru ISUS CRISTOS , cu toata cernerea si purificarea pe care deja am inceput sa le traim ! Curaj, incredere si nu va fie frica ! MARANATHA Ionel CONTIS

    RăspundețiȘtergere
  2. Și eu aștept cu dor acest moment.

    RăspundețiȘtergere