miercuri, 4 august 2021

VOR URMA ZILE GRELE, VA FI O INSURECȚIE CIVILĂ ÎNTRE FRAȚI! – Carbonia, 28.07.2021, ora 16:53 p.m.

În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin

Cu voi în acest loc sfânt, Preasfânta Treime coboară și vă binecuvântează.

Mergeți înainte fără teamă, copiii Mei, totul pentru voi va fi în brațele Creatorului vostru.

Ora tună dreptatea lui Dumnezeu, omul s-a pierdut în mizeria Satanei, inima lui bate pentru lucrurile lumii, și-a pierdut busola, nu mai găsește drumul de unde a venit, drumul care îl duce înapoi acasă, unde Dumnezeul său Creator îl așteaptă cu brațele deschise pentru a-l strânge la pieptul Său, a-l îmbrățișa la Sine pentru viața veșnică și a-i da Totul.

Vor veni zile grele, copiii Mei, pentru că omul strigă după răzbunare împotriva fratelui său; va fi o insurecție a oamenilor împotriva oamenilor, va fi o mare bătălie, copiii Mei, o insurecție civilă între frați.

Bătălia este în desfășurare, nu o pot opri pentru că omul nu se întoarce la Mine, omul Mă ignoră, M-a abandonat, M-a pus la colț, deja nu mai sunt Dumnezeul lor, Dumnezeul lor a venit din partea răului, este o fiară feroce care îi va îngenunchea, le va suge sângele din vene, îi va pune în stare de suferință, dar ei nu observă, închid ochii, sunt orbiți, Satana reușește să se folosească de copiii Mei prin mijloacele lui, prin mijloacele de comunicare: ...prin sunete noi, prin tehnologie malefică.

Copiii Mei, iubiții Mei, adorați Sfântul Sacrament, cereți-i Celui Preaînalt să intervină, implorați mila Sa.

Copiii Mei, în curând vă voi anunța crucea glorioasă! În curând Mă voi manifesta lumii, pentru ca lumea să creadă, să înțeleagă, să reflecteze, să discearnă din nou și să vadă în fața ei pe Dumnezeul Dragostei.

Eu sunt Cel care poate face toate lucrurile, Eu sunt singurul și adevăratul Dumnezeu, nu există alt Dumnezeu în afară de Mine, Eu sunt Creatorul tuturor lucrurilor, ...nu vă sprijiniți pe om, ci căutați-L pe Dumnezeul vostru pentru că omul nu poate face nimic dacă Dumnezeu nu-i permite.

Astăzi vreau să vă mulțumesc pentru că vă văd inima dedicată Mie, pentru că doriți cu ardoare să fiți copiii Mei, pentru că doriți cu adevărat să intrați în lumea nouă, acea lume pe care am pregătit-o deja pentru toți cei care Mă urmează, Mă adoră, Mă iubesc și Mă slujesc din toată inima.

Îmi pun mâna pe fruntea voastră, copiii Mei, și vă însemn mai departe cu semnul crucii; vă trimit ca soldați în lume, evanghelizatori ai noii ere, evanghelizatori ai adevăratului Cuvânt al lui Dumnezeu, ai sfintei Evanghelii a lui Isus; vă trimit în lume pentru a recupera sufletele pierdute, acele suflete care s-au îndepărtat de Mine pentru că au preferat să-l urmeze pe dușmanul infernal, Șarpele, care a reușit să îi acapareze cu falsele lui minuni.

Astăzi vreau să vă manifest, copiii Mei, să vă manifest toată iubirea Mea, vouă, celor adunați aici, pe acest deal, în fața Grotei Mele. Vă binecuvântez și vă iubesc, vă iubesc infinit, doresc de la voi să vă salvați sufletul, nimic nu se va pierde din ceea ce aveți pentru că în lumea Mea veți găsi totul, nu veți fi singuri, ci veți fi o mare familie. Sfânta Familie va locui cu voi, Dumnezeu Însuși va fi în mijlocul vostru și vă va îmbrățișa veșnic, vă va legăna în sânul Său și vă va iubi ca pe niște copii curați, iar voi veți fi fericiți în brațele Dumnezeului vostru și îi veți întâlni pe toți cei care v-au precedat, pe toți cei care vă așteaptă, care sunt deja în harul lui Dumnezeu și se bucură de harul lui Dumnezeu.

Înaintați! Mulți micuți de aici bat din palme, inimile lor mici se bucură pentru că în curând îi vor vedea pe cei dragi, pe părinții lor pământești. Din nefericire, acești copii au fost martirizați din cauza răutății omului, din cauza banilor, din cauza folosirii din ce în ce mai mari a acestor bani mizerabili care au dus viața omului la ruină, ...la moarte.

Iubiții mei copii, eu sunt Sfânta voastră Mamă, sunt aici cu voi, nu mă voi mișca din acest loc până când Domnul nu va sosi, până când nu va deschide această ușă și vă va spune: "Iată-Mă, copiii Mei, m-am întors printre voi, m-am întors ca Isus cel milostiv, Îmi deschid brațele și pieptul pentru a vă adăposti pe toți în Mine, pentru a vă uni cu Mine pentru totdeauna.

A sosit timpul, copiii Mei, în curând ne vom întâlni cu toții și vom avea un mare ospăț, un mare Banchet de Nuntă, voi pune masa pentru voi și voi veți fi oaspeții Mei preferați, copiii Mei iubiți, aleșii Mei, cei care Mă vor urma și Mă vor servi cu dragoste.

Binecuvântați copii ai lui Isus, iubiți-vă unii pe alții și slujiți-Mă așa cum vă poruncesc, lăsați lucrurile acestei lumi, nimic nu va rămâne în picioare din ceea ce știți astăzi. Eu am pregătit pentru voi o lume nouă, lucrurile din trecut se vor sfârși pentru că vor lăsa loc lucrurilor noi.

Înainte, totul este gata, vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, împreună cu Mama noastră cerească care este aici, în mijlocul vostru, și va rămâne aici până când voi veni să Mă alătur vouă și să vă iau pe toți înapoi în Paradis cu Mine. Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=5803436703031751&set=a.242597375782406

Un comentariu: