duminică, 29 august 2021

VÂNTUL DE RĂSĂRIT SUFLĂ TARE, SUFLĂ ȘI SE DUCE, DAR CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU VA FI VEȘNIC - Carbonia, 21.08.2021, ora 16:48 p.m.

În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

Isus cu tine pe această Colină Sacră.

Voi manifesta Puterea Mea, vă voi dărui darurile sfinte și vă voi ridica la Mine ca pe copii ai Dumnezeului Celui Preaînalt.

Iubiții Mei copii, ceasul este foarte aproape, în curând veți fi puși într-o stare nouă, veți fi dintr-o dată capabili să înțelegeți Cuvântul lui Dumnezeu și să-l discerneți.

Veți avea darurile făgăduite și veți avea capacități mari pentru că veți moșteni de la Dumnezeu, pentru că veți intra la Dumnezeu.

Preasfânta Maria, Mama Mea cea mai curată, Ea vă va îndruma acum spre ultima cale, cea a luptei împotriva șarpelui antic. Cu Ea veți fi în armonie cu Mine, veți fi ca niște îngeri care o urmează, căci sunteți deja îngeri pe Pământ, ...așteptând să vă înălțați definitiv la Casa Tatălui.

Voi încununa această mare dorință a Mea de a vă aduce pe toți în turma Mea, vă voi sătura cu Lucrurile Mele Cerești și vă voi face fericiți pentru totdeauna.

Sfântul Arhanghel Mihail este aici, alături de Mine, împreună cu Preasfânta Fecioară Maria, va fi în lupta finală împotriva lui satana! Sfântul Mihail este Îngerul din dreapta Mea, el vă va ajuta să învingeți șarpele străvechi, sabia lui de lumină va fi un fulger care îi va pătrunde spiritul și îl va face să îngenuncheze în fața Mea, Dumnezeul Creator, singurul și adevăratul Dumnezeu.

Voi apleca toate lucrurile spre Mine! Eu Sunt, copiii Mei! Eu sunt Cel care Sunt! Eu am creat toate lucrurile și acum le voi lua pe toate la Mine Însumi.

Eu voi asigura această Lucrare, ...în curând veți avea noua Casă, veți putea fi pregătiți pentru chemare cu Preasfânta Maria, voi pregăti terenul pentru noua călătorie, călătoria mântuirii veșnice.

Veți cânta ca privighetorile la cântul Meu și veți îngenunchea în fața Mea, vă veți prosterna numindu-Mă Tată și vă veți dărui în brațele Mele cerând mereu ajutorul Meu, iubirea Mea sfântă pentru voi. Nu veți mai fi niciodată lăsați singuri.

VÂNTUL DE RĂSĂRIT SUFLĂ TARE, SUFLĂ ȘI SE DUCE, DAR CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU VA FI VEȘNIC.

Prin acest mesaj al Meu vreau să-i chem din nou la Mine pe toți cei care au fugit de chemare și au urmat un alt dumnezeu, idolul Pământului, cel care poartă coarnele care vin din rău.

Astăzi, cunoscători ai lucrurilor lui Dumnezeu, veți înțelege că totul este în Dumnezeu și că totul trebuie să se întoarcă la Dumnezeu.

Universul este plin de frumusețe în Dumnezeu, EL ESTE UNICUL ȘI ADEVĂRATUL DUMNEZEU! EL ESTE CREATORUL! CREATORUL! CREATORUL! Amin.

Un nou Pământ se va ridica în curând pentru copiii lui Dumnezeu, un Pământ în care totul va fi în dragoste și bucurie, totul va străluci ca o piatră prețioasă, iar ochii noilor copii ai lui Adam vor fi în frumusețea noului Adam, Isus Cristos.

VOI TREZI ÎN VOI, ALEȘII MEI, O NOUĂ IUBIRE, UN CÂNTEC NOU, O FRUMUSEȚE PENTRU INIMA DUMNEZEULUI VOSTRU.

Mergeți înainte, copiii Mei, mergeți înainte fără nici o teamă, acesta este Pământul suferințelor, ...dar cel nou vă va umple de o bucurie infinită și nu va trebui să mai suferiți niciodată.

Vă mulțumesc pentru Da-ul vostru credincios, fiți tari în fața chemării Mele și lucrați pentru Lucrarea Mea, în curând veți fi chemați și va trebui să-mi dați toate lucrările voastre, ...să fie demne de a fi prezentate lui Dumnezeu Creatorul pentru ca voi să intrați în viață în El.

Pacea fie cu voi, copii ai Iubirii! Amin.

Vă binecuvântează Dumnezeul vostru Creator și Iubire, singurul Creator, Dumnezeu Iubire!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=5928419783866775&set=a.242597375782406

Un comentariu: