miercuri, 18 august 2021

COPII, TOTUL ESTE ACUM PREGĂTIT, DUȘMANII AVANSEAZĂ ȘI VOR VENI DINSPRE MARE - Trevignano Romano, 15 august

 Recitarea Sfântului Rozariu în Caltanissetta

Dragi copii, vă mulțumesc că ați răspuns la chemarea mea în inimile voastre.

Copiii mei, eu, Cea Asumată, în trup și în suflet, la fel ca și Fiul meu, pentru privilegiul pe care mi l-a acordat învierea lui Isus, sunt aici pentru a vă cere: nu vă arătați slăbiciunea pentru că diavolul vă atacă pentru a vă face să cădeți în păcat; fiți atenți, convertirea voastră trebuie să fie acum, nu mâine, ci acum.

Vă cer să vă sporiți spiritualitatea care poate fi obținută numai printr-o rugăciune asiduă; trebuie să fiți ca cei care sunt deja în împărăția lui Dumnezeu, plini de bucurie, de iubire, de fraternitate și de laudă față de Domnul; numai așa puteți fi puternici pentru tot ceea ce se va întâmpla.

Copiii mei, deja totul este pregătit, dușmanii avansează și vor veni dinspre mare. Copiii mei, tot ceea ce a fost prezis vedeți cu ochii voștri, și cu toate acestea mulți încă nu cred. Eu, Maica voastră, vă spun: în curând va fi schismă în Biserică, totul va cădea, Tatăl meu va face să tremure temeliile ei.

Le spun iubiților mei fii (preoți) care urmează adevăratul Magisteriu: nu vă temeți, pentru că veți face ca Biserica Mea să renască mai înfloritoare împreună cu credincioșii mei.

Copiii mei, în această perioadă veți fi persecutați de prietenii și rudele voastre, dar îngerii mei vă vor proteja întotdeauna, amintiți-vă că durerea și suferința oferite în spirit de credință sunt plăcute lui Dumnezeu, pentru purificarea voastră.

Acum vă las cu Sfânta mea Binecuvântare în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, amin.

*

Isus este prezent și îmi cere să recit împreună cu El Ave Maria, apoi spune: în rugăciunea Ave Maria sunt cele mai frumoase și glorioase cuvinte adresate Mamei mele. Vă binecuvântez!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=5887577777950976&set=a.242597375782406 

Un comentariu: