marți, 17 august 2021

GĂSIȚI UN LOC ÎN CARE SĂ AVEȚI ÎN CONTINUARE ACCES LA PREASFÂNTA EUHARISTIE - Carbonia, 07.08.2021, ora 16:18

  În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh.

Vă binecuvântez, copiii mei, și vă primesc sub mantia mea; vă protejez în această bătălie împotriva dușmanului infernal; vin la voi pentru a vă aduna din această situație dureroasă; vin la voi pentru a vă da puterea și darurile Duhului Sfânt, pentru ca voi să fiți mai curajoși în lupta împotriva dușmanului infernal.

Copiii mei, prezența mea este aici, sunteți în fața Mamei voastre Cerești și a lui Isus al vostru, Îl port în brațe, ...vi-L prezint pe Fiul meu Isus și vi-L așez pe inima voastră, vi-L dăruiesc cu toată dragostea mea maternă, să știți că Isus este singurul Bine pentru voi, singurul Fundament de mântuire pentru voi.

Păstrați-vă în El, copiii mei. Dacă puteți, găsiți un loc în care să aveți în continuare acces la Preasfânta Euharistie.

Veniți, vă primesc din nou în brațele mele, copiii mei, vă dau toată dragostea mea și vă acopăr cu tot binele. Aveți puterea și curajul de a merge înainte, situațiile care vor apărea acum în această lume vor fi dureroase, chiar și ochii voștri vor vedea și vor suferi.

Copiii mei, copiii mei iubiți, copii ai Cerului! ...voi sunteți copii ai Cerului! Eu vă îmbrățișez și vă conduc pe acest drum dureros, oferindu-vă tot sprijinul Meu; Eu, Co-Răscumpărătoarea în acest plan de mântuire, vin să vă ofer tot sprijinul Meu.

Mergeți în slava lui Dumnezeu, fiți ascultători față de Legile Lui, slujiți-L așa cum vă cere El, nu fiți așa cum vrea lumea să fiți, ci așa cum vrea Dumnezeu să fiți.

Înainte, îmi unesc mâinile mele cu mâinile voastre și împreună cu voi implor întoarcerea grabnică a Fiului meu Isus. Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=5856696797705741&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu