joi, 8 iulie 2021

A VENIT TIMPUL, ...BATE CEASUL AL ȘASELEA! Carbonia 30.06.2021, ora 16:20 - prima locuțiune

În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin

Sfânta Treime vă binecuvântează, copiii Mei, vă binecuvântează și vă însoțește în această misiune dureroasă. Aveți credință, acea credință care mută munții din loc. Iubiți-L pe Isus, iubiți-L pe Duhul Sfânt și iubiți-i pe Tatăl și pe Mama.

Astăzi contemplăm misterele de slavă. Isus va fi în curând în slava Sa, El se va întoarce pe Pământ glorios și veți fi cu toții binecuvântați pentru că El vă va îmbrățișa, vă va lua în Inima Sa, vă va pune în Grădina Sa minunată unde vă va potoli setea și vă va hrăni cu Sine pentru eternitate. El vă va da fericirea de care nu v-ați bucurat niciodată, veți fi copiii Lui pentru totdeauna și veți fi chipul și asemănarea Lui.

Copiii Mei, în curând se va manifesta în voi o MĂREȚIE, ceva ce voi nu puteți înțelege acum.

A VENIT TIMPUL, ...BATE CEASUL AL ȘASELEA!

Adevărul este în lume, dar lumea nu vrea să îl recunoască. Isus a fost îndepărtat de toată lumea, Isus a devenit ca un lepros, preoții Lui s-au îndepărtat de El, preferând lucrurile lumii, pofta și tot ceea ce vine cu ea.

Durerea unui tată este mare, copiii Mei! Eu, în calitate de Dumnezeu Creator, vă invit în continuare să fiți copiii Mei, să vă întoarceți la Mine pentru a nu vă găsi în dimensiunea Iadului, unde veți plânge și veți scrâșni din dinți pentru eternitate.

Să aveți iubire pentru acest loc, să aveți iubire! Semnele nu au fost, pentru că această chemare este așa, fără semne! Eu v-am marcat inimile chiar și în acest sens, durerea a pătruns în ele, voi ați sacrificat totul pentru a Mă urma astfel, ...sperând și având încredere în Mine, Dumnezeul cel Milostiv.

Voi v-ați dat viața pentru a urma această Lucrare, nimic nu vă va mai lipsi, copiii Mei, pentru că Eu vă voi da totul de la Mine, veți fi cu Mine, veți fi înțelepți în ceea ce privește lucrurile lui Dumnezeu, veți fi capabili, în Dumnezeu, și veți avea tot ceea ce ați crezut că ați pierdut pe acest Pământ, pentru că Dumnezeu vă va deschide porțile Universului Său, veți cunoaște fiecare grăunte de pe acest Pământ. Și veți cunoaște totul în cea mai frumoasă transformare, pentru că veți fi în încântarea mâinilor Lui. El va crea totul din nimic, ... El va face totul pentru voi, copiii Mei, voi care ați fost credincioși, voi care sunteți lumina ochilor Lui, voi care sunteți nestematele Lui.

Înainte! ...bătălia este grea! ...Încă puțin și apoi veți fi pe brațele Mele.

Sfânta Treime vă binecuvântează, în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh.

Tărie și curaj, iubiții Mei, ați ajuns la capătul acestei curse, ...al acestei vieți de păcat, sunteți pe cale să intrați în viața plină de bucurie. Amin.

https://www.facebook.com/photo?fbid=5667683093273780&set=a.242597375782406

Un comentariu: