duminică, 4 iulie 2021

O, OM NESĂBUIT, TU CARE AI SPUS CĂ MĂ IUBEȘTI, ȚI-AI TRĂDAT DUMNEZEUL TĂU ȘI PE TINE ÎNSUȚI! - Carbonia, 28.06.2021 - 16:44

Vor veni ore groaznice pentru cei care nu s-au convertit la Singurul și Adevăratul Dumnezeu, Creatorul.

O, OAMENI, URMEAZĂ SĂ CUNOAȘTEȚI CUVÂNTUL MEU, ...sunteți pe cale să atingeți Adevărul cu mâna.

Cerul coboară pe Pământ pentru salvarea oamenilor, dar, .... indiferența este mare!

Creatura Mea s-a pervertit, s-a predat cu totul dușmanului Meu, ...ah, ce durere pentru Mine, pentru Mine care v-am iubit până la moartea pe Cruce!

Ca Dumnezeu adevărat și ca Om adevărat, am venit printre voi pentru a vă smulge de la satana, dar sufletul vostru ardea deja în el, v-ați unit cu el, renunțând la Dumnezeul vostru Iubire.

Ascultați acum ce am să vă spun: sfârșitul acestei istorii este aproape, ...LUMEA SE VA STINGE CA UN CHIBRIT, vă veți pierde viața dacă nu vă convertiți, ...dacă nu vă întoarceți la Dumnezeul vostru Creator.

În Creația Mea, l-am făcut pe om după Chipul și Asemănarea Mea, am vrut ca el să fie egal cu Mine, Dumnezeul său Creator, cu iubire i-am insuflat viață, suflarea lui a venit la Mine, ...dar apoi s-a pierdut!

Iubiții Mei copii, nu faceți greșeala de a vă da pe mâna lui satana, deschideți-vă ochii la vederea lucrurilor din această lume. Priviți cu atenție, oameni: ...vedeți voi ceva bun? ...NU! TOTUL ESTE ÎN DESFRÂNARE, ȘARPELE STRĂVECHI L-A OTRĂVIT PE OM CU EL ÎNSUȘI, L-A TÂRÂT ACOLO UNDE TOTUL ESTE MOARTE, ...L-A AMEȚIT CU EL ÎNSUȘI,... L-A PRINS LA SINE! Omul a urmărit Minciuna fascinat de minunile ei, s-a lăsat luat fără să reflecteze. Milă, milă de tine, om nesăbuit. Tu, care ai spus că Mă iubești,  ȚI-AI TRĂDAT DUMNEZEUL TĂU ȘI PE TINE ÎNSUȚI, te-ai însemnat în moarte!

Fulgerele vor ploua din cer, te vor arde și te vei întoarce în țărână, omule! ...cum din țărână ai luat viața, o vei pierde pentru că în țărână te vei întoarce!

Biata Omenire, bieții Mei copii și nu mai sunteți ai Mei prin alegerea voastră liberă, ați spus NU Creatorului vostru, ...AȚI FĂCUT O ALEGERE GREȘITĂ! Bietele Mele creaturi și nu mai sunt ale Mele!

ÎNDURĂTOR ESTE!

https://www.facebook.com/photo?fbid=5659860640722692&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu