sâmbătă, 10 iulie 2021

M-AȚI RENEGAT, M-AȚI TRĂDAT ȘI M-AȚI ATÂRNAT PE CRUCE, PREOȚII MEI! - Carbonia, 01.07.2021, ora 18:48

 ÎNCORONAT CU SPINI ÎNȚEPĂTORI,

AM VENIT SĂ VĂ STRIG TOATĂ DUREREA MEA

PENTRU PIERZAREA VOASTRĂ.

Vin să vă chem din nou, pe voi care M-ați respins pentru o amărâtă bucată de argint!

Iată-mă, bătut și plin de sânge. Vin la voi în durerea Mea infinită, ... mă uit în inima voastră și văd semnul oribil al apartenenței la satana, văd o inimă rea, acum lipsită de sensibilitate și de iubire.

Sufăr pentru ceea ce va veni acum peste voi, oameni încăpățânați, vrednici să aparțineți zeului pe care l-ați ales în locul Meu.

Vin din nou la voi, picurând Sânge, cu Inima străpunsă, ca să vă strig din nou toată durerea Mea și din nou, din iubire și iubire infinită, ÎNDREPT SPRE VOI CÂNTUL MEU DE IUBIRE PERFECTĂ.

Implor convertirea voastră, pocăiți-vă în acest timp care încă vă rămâne la dispoziție, întoarceți-vă la Dumnezeul vostru Iubire, cereți iertare cu o inimă smerită.

PROSTERNAȚI-VĂ CU UMILINȚĂ ÎN FAȚA CELUI RĂSTIGNIT, POCĂINDU-VĂ DE TOT RĂUL FĂCUT LUI.

CEREȚI-I IERTARE... POCĂIȚI-VĂ! ACOPERIȚI-VĂ CAPETELE CU CENUȘĂ, RENUNȚAȚI LA SATANA, REVENDICAȚI-VĂ VIAȚA ÎNTORCÂNDU-VĂ LA VIAȚĂ!

ASTĂZI MOR IARĂȘI RĂSTIGNIT DIN CAUZA VOASTRĂ, PREOȚII MEI!

V-ați lepădat de Mine, M-ați trădat și M-ați spânzurat pe cruce, ...NU MAI AVEȚI FRICĂ DE DUMNEZEU! Ce se va întâmpla cu voi, bieți oameni? Voi, care alegeți să muriți în loc să trăiți, știți foarte bine că mântuirea este doar în Dumnezeu Tatăl, niciun om de pe pământ nu vă va putea salva vreodată, cu atât mai puțin satana, cel căruia vă închinați astăzi în locul Meu!

Sunteți încăpățânați, nu vreți să vă apărați, vă sacrificați pentru iad și atrageți cu voi o mulțime de suflete. Dar a sosit vremea, sunteți pe cale să vă prezentați în fața Celui Preaînalt, ... ce-i veți spune când vă va întreba?

Tremurând ca iepurii, veți căuta scuze? ... Dumnezeu vă va pedepsi, o, oameni, ... pentru nelegiuirea voastră veți gusta toiagul Dreptății Sale.

AM RĂMAS SINGUR. BISERICA MEA DE PE PĂMÂNT ESTE CONDUSĂ DE DUȘMANUL MEU, IAR PĂSTORII MEI SUNT ÎNCÂNTAȚI SĂ ÎL SLUJEASCĂ ȘI SĂ ÎI FACĂ SĂRBĂTOARE. AH! ...CE DURERE PENTRU MINE ...ȘI CE SE VA ALEGE DE VOI, IUDA ZILELOR ACESTEA? ...ÎNDURĂTOR ESTE!

Eu cer "CONVERTIREA URGENTĂ" a acestei Omeniri... nu întârziați să vă întoarceți la Mine.

Dumnezeul vostru Iubire.

https://www.facebook.com/photo?fbid=5670753882966701&set=a.242597375782406

2 comentarii: