luni, 19 iulie 2021

ÎN CURÂND VOR ÎNROBI DEFINITIV FIINȚA UMANĂ! - Carbonia, 13.07.2021, ora 16:00

Sufletul Meu binecuvântat, Îmi revărs Sângele Meu prețios asupra ta și te consacru Inimii Mele Sfinte. Ca Tată și ca Dumnezeu, te strâng la Mine, ...perlă prețioasă în acest deșert!

Iubește-Mă, femeie, și urmează-Mă mereu în fidelitate și iubire; în curând Eu îți voi da ultimele Mele cuvinte pentru această Omenire infamă.

Inima Mea este în bucăți din cauza marii dureri pe care oamenii încă Mi-o provoacă; sunt spini înțepători care se înfig în Capul Meu și în tot Trupul Meu. Sângele Meu curge, cade pe Pământ și pe această Omenire lipsită de iubire, care nu vrea să se convertească față de Dumnezeul său Creator și își trăiește viața tăvălindu-se în noroi.

Omul s-a asemănat cu Fiara, îi urmează exemplul, nu renunță la lucrurile acestei lumi, ba chiar se bucură de ele în mod deosebit.

MOBILIZEAZĂ-TE, O, OMULE! ...ARMA GROAZEI SE AFLĂ ÎN MÂINILE UNOR NEBUNI, ÎN CURÂND VOR ÎNROBI DEFINITIV FIINȚA UMANĂ, ...VOR FACE ROBOȚI TELECOMANDAȚI DUPĂ CUM DORESC.

BIATĂ OMENIRE, ai căzut în mizeriile lui satana, ți-ai murdărit sufletul până când acesta a devenit negru ca smoala, L-ai renegat pe Dumnezeul tău Creator pentru a-l urma pe adversarul Său.

BIATĂ OMENIRE, unde ai ajuns?

Tânjești după păcat, nu te îndepărtezi de el, dimpotrivă, te bucuri de el, ești fericită să te mulțumești cu mizeria.

BIATĂ OMENIRE, în curând vei fi răstignită de dumnezeul pe care îl urmezi, vei plânge amar că l-ai ales pe el în locul Meu, dar în libertatea ta ai ales!

ACUM, CÂND SEMNELE DISTRUGERII VOR APĂREA ÎN JURUL TĂU, CE VEI FACE, O, OMULE?

Te vei agăța în continuare de mizeria infinită a lui satana, sau vei deschide în sfârșit ochii și îți vei întoarce inima către Cel care te-a creat și te-a iubit atât de mult?

Fă acum alegerea corectă, o, omule! Convertește-te acum! Întoarce-te la Viață! Alege să trăiești, nu să mori.

BIATĂ OMENIRE, te-ai lăsat condusă de Rău, ...te-ai făcut de râs în ochii Creatorului tău.

PĂMÂNTUL SE VA CUTREMURA PRETUTINDENI. DIFERITE NAȚIUNI VOR SUFERI URGIA LUI DUMNEZEU PENTRU CĂ S-AU ÎNTORS ÎMPOTRIVA LUI.

ÎN RÂUL IORDAN SE VOR SCĂLDA CEI ALEȘI!

TRĂDĂTORII VOR COBORÎ ÎN IAD!

Dumnezeu se grăbește să încheie această istorie, intervenția Sa va fi puternică, niciun om nu va fi salvat dacă nu se va fi întors la El.

Vegheați, oameni buni, căci uraganul va izbucni cu putere și vă va lua cu el.

Nu fiți găsiți nepregătiți, curățați-vă, copiii Mei, nu mai este timp de pierdut.

Amin!

https://www.facebook.com/ezio.urbani/posts/5724860107556078

Un comentariu: