luni, 26 iulie 2021

CA URMARE A ACTUALELOR EVENIMENTE DEZASTRUOASE, SUNT ADUSE ÎN ATENȚIE URMĂTOARELE DOUĂ MESAJE DIN NOIEMBRIE 2011 ȘI IANUARIE 2012

18 noiembrie 2011

 Minunile Universului sunt la dispoziția voastră! Convertiți-vă și întoarceți-vă la Tatăl vostru din Ceruri pentru a vă bucura de toate ale Sale. Casa Tatălui vostru este foarte mare; este loc pentru toți copiii Lui. Hotărâți-vă, copilașilor, să îmbrățișați Viața și să veniți cu bucurie la întâlnirea cu Cel care se întoarce astăzi pentru a fi cu copiii Săi.

CEASUL MORȚII SE APROPIE INEVITABIL, AMAR ÎN RĂUL SĂU PERFID, ...AVEȚI GRIJĂ, COPIII MEI, CĂCI ACEST TIMP NU VA FI UN TIMP DE BUCURIE, CI DE MARE DURERE PENTRU CEI CARE NU SE VOR PUNE SUB PROTECȚIA LUI HRISTOS DOMNUL.

PLOI TORENȚIALE ȘI FURTUNI NEMAIVĂZUTE VOR CĂDEA PE ACEST PĂMÂNT. RÂURILE SE VOR REVĂRSA, MĂRILE VOR SCUFUNDA PĂMÂNTURILE, HAOSUL VA INTRA ÎN ORAȘE, LOCUITORII PĂMÂNTULUI VOR SUFERI ENORM DIN CAUZA PĂCATELOR LOR, DIN CAUZA MÂNDRIEI LOR, DIN CAUZA ÎNDEPĂRTĂRII LOR DE CEL CARE ESTE SINGURUL DUMNEZEU ADEVĂRAT, CREATORUL ȘI STĂPÂNUL TUTUROR LUCRURILOR.

Omul L-a detronat pe Dumnezeul său, punându-se în locul Lui...dar:

- Acum că totul se va întâmpla iremediabil, ce va face omul?

- Va invoca în cele din urmă numele lui Dumnezeu pentru a-i cere ajutorul?

Dragii Mei copii, nu fiți încăpățânați, aveți grijă de siguranța voastră încă de pe acum, ascultați Cuvintele Mele, pentru a vă salva de marile catastrofe care sunt pe cale să se abată asupra Pământului vostru! Este timpul să vă întoarceți la Cel care poate face totul, la Cel care posedă totul și care poate opri totul. Nu rămâneți încă în aroganța voastră, ci smeriți-vă, copiii Mei, în fața Celui care de abia așteaptă să vă aibă din nou cu totul ai Săi, pentru a vă dărui minunile iubirii Sale.

NU VĂ FIE TEAMĂ SĂ ALEGEȚI IUBIREA VEȘNICĂ, COPIII MEI; ACEASTA ESTE SINGURA VOASTRĂ SALVARE: IISUS HRISTOS CARE A MURIT ȘI A ÎNVIAT!

Aerul rejonează deja cu durerea, dar ceea ce va urma, copiii Mei, depășește orice gând omenesc. Aveți milă de voi înșivă, oamenilor, căutați mântuirea, căutați-L pe Iisus, singurul și adevăratul Dumnezeu, Mântuitorul vostru, îngenuncheați în fața Lui și cereți-i ajutorul, cereți-i Celui care este Viața să intervină pentru a opri orice dezastru, pentru că voi Îl recunoașteți ca fiind singurul și adevăratul Dumnezeu, singurul Adevăr!

Iubiți copii, îndreptați-vă în direcția iubirii. Această chemare a Mea este urgentă în voi, copiii Mei! Nu vă îndeletniciți cu lucrurile acestei lumi pentru că totul va dispărea  cu iminentul ei sfârșit! Aceasta este ora Adevărului, copiii Mei, ascultați Vocea Mea și urmați sfatul Meu.

Eu sunt Fecioara, Mireasa Iubirii și vă iubesc pe toți, infinit, și vreau să vă salvez pe toți. În casa Tatălui vostru sunt multe locuri și toate așteaptă să fie găzduite de copiii Săi. El a pregătit pentru ai Săi o mulțime de delicii, lumi fermecate pe care le-a pregătit pentru voi, în care veți intra pentru a vă bucura de minunile Sale în Iubire. El vrea să vă încânte cu iubirea Sa, vrea să vă dăruiască din El însuși! Veniți, oamenilor, veniți să vă bucurați de imensul Său Bine.

Cu dragoste infinită, Preasfânta Maria

19 ianuarie 2012

URAGANUL AVANSEAZĂ! PÂNTECELE PĂMÂNTULUI SE DESCHIDE ȘI ÎNGHITE CEEA CE ESTE DEASUPRA LUI! PLOAIA SE NĂPUSTEȘTE PESTE PĂMÂNT ȘI UMPLE RÂURILE REVĂRSATE.

Isus se întoarce la poporul Său iubit în slava Sa și, în iubirea Sa infinită, îi va îmbrățișa pe toți ai Săi. Isus, Fiul lui Dumnezeu, își deschide mantia și, în infinita Sa milostivire, va proteja poporul Său credincios în marea bătălie!

IUBIȚI COPII, IATĂ-VĂ ÎN PLIN ARMAGHEDON! Mântuirea voastră este în Mine, copilașilor! Deschideți-Mi inimile voastre, ca să vă pot salva.

Isus, Prietenul credincios, îi cheamă pe copiii Săi la Masa Sa pentru a se uni cu ei și a le dărui din El însuși, pentru ca ei să fie puternici și protejați în fața răului.

FURIA RĂULUI SE DEZLĂNȚUIE PE TOT PĂMÂNTUL. OMUL ESTE INCAPABIL SĂ ÎNȚELEAGĂ; EL NU VREA SĂ VADĂ, NICI SĂ ASCULTE. AVEȚI GRIJĂ, COPIII MEI, CĂCI GÂNDIREA VOASTRĂ ESTE ÎN SATANA!

Aveți grijă ca nu cumva mințile voastre să fie complet acaparate!

Aveți grijă să nu fiți posedați de el! Feriți-vă, copii ai Iubirii, feriți-vă să nu cădeți în cea mai mare înșelăciune a Satanei!

URAGANUL AVANSEAZĂ CU PUTERE ȘI SMULGE TOTUL DE PE PĂMÂNT. PÂNTECELE PĂMÂNTULUI SE DESCHIDE ȘI ÎNGHITE CEEA CE ESTE DEASUPRA LUI.

PLOAIA: PLOAIA SE NĂPUSTEȘTE PESTE PĂMÂNT ȘI UMPLE RÂURILE CARE SE REVARSĂ.

MUNȚII SE VOR PRĂBUȘI! MĂRILE SE VOR RIDICA ȘI VOR ÎNGHIȚI PĂMÂNTUL!

FOCUL IZBUCNEȘTE ÎN FIECARE COLȚ AL PĂMÂNTULUI, DAR VOI REPETAȚI: AȘA S-A ÎNTÂMPLAT ÎNTOTDEAUNA!

DAR EU VĂ SPUN, COPIII MEI, CĂ TOATE ACESTEA NU SUNT NIMIC ÎN COMPARAȚIE CU CEEA CE VA URMA!

Cu mândria voastră ați generat răul și încă încurajați răul!

Mari vor fi suferințele pentru voi, pentru voi care nu credeți în cuvintele Mele, pentru voi care nu trăiți Evanghelia Mea, pentru voi care nu respectați legile Mele! O, cât plâns și câtă durere pentru voi, oameni necredincioși!

V-ați administrat viața dând-o ca hrană porcilor; ați făcut legământ cu dușmanul; ați distrus templul lui Dumnezeu din voi!

O, săraci oameni, săraci pentru că veți rămâne cu nimic, veți pierde totul din cauza nelegiuirii voastre.

Viața va continua doar pentru cei care vor fi crezut în Mine, Dumnezeul lor, Cel Preaînalt, Singurul Dumnezeu adevărat, Dumnezeul care i-a creat!

Acestea sunt cuvinte care vor pătrunde în inimile voastre când veți intra în situația infernală, atunci veți crede din nou, dar va fi prea târziu!

Adio, copiii Mei, adio, copii ai diavolului! Ați crezut numai în el și cu el vă veți sfârși zilele. Amin!

Dumnezeu Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt.

https://www.facebook.com/ezio.urbani/posts/5749754878399934

Un comentariu: