joi, 1 iulie 2021

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE INSTRUMENTUL SĂU (C. STATELE UNITE), 28 iunie 2021

AVERTISMENT URGENT

Pământul este deja la intervenția TATĂL MEU CERESC. Este începutul purificării omenirii la scară largă, vor fi purificate toate familiile, satele, orașele, țările și se va încheia cu chemarea Mea la judecata finală în ziua AVERTISMENTULUI Meu. Totul se va schimba, pentru a se ridica un pământ nou, o Biserică nouă și o Nouă Împărăție pe pământ.

Dezastrele naturale vor avea loc unul după altul, este chemarea lui DUMNEZEU către această umanitate, omul trebuie să se întoarcă și să privească spre cer. Mulți se așteaptă ca totul să revină la normal, Eu vă spun: este sfârșitul, timpul a trecut, a doua Mea venire este o realitate, pentru că mulți o văd doar scrisă în Biblie și o văd foarte departe în timp; să crezi așa este o greșeală.

Omenirea este bolnavă și scufundată în păcat, supusă elitelor care împreună cu diavolul distrug acest pământ, organizațiile mondiale și oamenii de știință continuă cu planul lor macabru de genocid global, lansând virusuri cu nume diferite, dar este același virus cu alte variante; chemând să fie vaccinați și strict controlați, nimeni nu întreabă ce conține vaccinul, se încrede orbește în ei.

Cu îngrijorare și tristețe, văd cum milioane de oameni mor zilnic și nu sunt pregătiți, mulți sunt în păcat de moarte și nu sunt asistați spiritual, sunt abandonați și mor singuri în spitale, apoi le sunt sunate familiile pentru a le anunța de moartea lor, alții au căzut în depresii severe și merg fără speranță, fără credință în DUMNEZEU, fără să aibă o portiță de ieșire și iau decizia de a-și lua singuri viața.

Lupta spirituală va fi în fiecare zi mai serioasă, ispitele mai puternice, iar pentru mulți nimic nu este păcat, totul este permis, alții țin discursuri spunând că diavolul nu există și că este doar un mit, acestea sunt doctrinele false care iau amploare acum.

Biserica Mea catolică va fi împărțită în două prin Marea Schismă care va fi în curând expusă, în cadrul ei există deja adevărate secte, mulți sunt fericiți pentru că toate religiile vor fi unite; împreună cu păgânii, religia va fi ecumenică și mulți dintre ai Mei vor face parte din această Biserică, împreună cu doctrina falsă care deja începe să ia amploare, unde EU, RĂSCUMPĂRĂTORUL vostru, NU AM LOC! Biserica Mea va fi curățată și purificată, dar salvată de adevărații Mei laici, preoții Mei aflați într-un număr mic; milioane de oameni vor lua calea greșită urmând omul fals și nu pe MÂNTUITORUL lor, ADEVĂRATUL DUMNEZEU.

Pe ai Mei îi voi pune deoparte, rămășița Mea din Biserica Catolică va trăi așa cum au trăit primii creștini, pusă deoparte pentru a trăi în adevărata credință creștină. Cu adevărat vă spun că Biserica Mea va fi purificată împreună cu întreaga omenire.

Clima se va schimba, vor fi ploi, inundații, incendii, căldură extremă, cutremure care vor fi de o amploare fără precedent, oamenii de știință nu vor avea nicio explicație, vulcanii se vor trezi, iar crizele și haosul vor fi mondiale.

Vă chem să vă pregătiți mai mult ca oricând în Rugăciune, îi chem pe cei care trăiesc cu credința în DUMNEZEU să-i cheme pe alții, lucrați și rugați-vă pentru convertirea copiilor voștri, a nepoților, a familiei, întoarceți-vă acum să Îl căutați pe TATĂL MEU ETERN, RUGAȚI-VĂ PENTRU TOATE ȚĂRILE, ÎNSOȚINDU-L PE VICARUL MEU BENEDICT. El se roagă pentru Biserică, el știe tot ce se întâmplă afară. Eu dau semne, profeții Mei cheamă și anunță toți cu o singură voce.

COPILAȘILOR, poarta intrării spre viața veșnică sunt Eu, MÂNTUITORUL vostru, trăiți cu Mine, amintiți-vă de pătimirea Mea, nu uitați de Rozariul zilnic al MAMEI MELE IMACULATE, ea este Arca mântuirii, împreună cu SFÂNTUL ARHANGHEL MIHAIL care vă apără, fiți curajoși, nu vă temeți, priviți crucea Mea, toată lumea va trebui să treacă prin ea, nimeni nu poate scăpa de durerea acestei purificări necesare, rănile Mele sângerează din nou, iar sângele Meu curge pentru a-i spăla pe copiii Mei, pe acei rătăciți care nu au găsit încă drumul de întoarcere spre casa lui DUMNEZEU TATĂL. Profitați de acest scurt timp final, nu dormiți.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă pentru cei care suferă, pentru muribunzi, pentru cei care plâng, pentru cei care sunt singuri, pentru cei care nu au credință sau care păcătuiesc acum!   Fiți milostivi, oferiți rugăciunea voastră și faceți cereri gândindu-vă mereu la ceilalți, iar Tatăl Meu din Ceruri care vă vede inima, vă va răsplăti această rugăciune către aproapele vostru. Tatăl Meu este smerit și generos, plin de bunătate față de copiii Săi, cereți bine și veți primi, veți fi și voi ocrotiți și consolați.

Vă mulțumesc, copii, pentru că ascultați și țineți seama de chemările Mele, vă iubesc.

IISUS DIN NAZARET.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=313699750496510&id=105531654646655

Un comentariu: