luni, 12 iulie 2021

ACEST DEAL VA VEDEA ÎN CURÂND APĂ. O MARE FÂNTÂNĂ VA RĂSĂRI AICI, ... VA FI APA FERICIRII VEȘNICE, UNDE ORICINE VA BEA DIN EA SE VA VINDECA ȘI VA ÎNVIA! - Carbonia, 03.07.2021, ora 17:00 (a doua locuțiune)

Isus cu voi pe acest deal sacru unde veți vedea în curând minunile Mele.

Iubiți copii, o, voi toți cei care Mă urmați de departe, o, voi toți cei care sunteți prezenți aici la rugăciunea Sfântului Rozariu îmbrățișați de Preasfânta Maria, cu adevărat, cu adevărat, vă spun: sunteți cele mai frumoase bucurii pe care le văd în această lume, sunteți cu toții ai Mei, sunteți cu adevărat dedicați acestei chemări; iubindu-L cu adevărat pe Dumnezeul vostru, ați neglijat lucrurile lumii pentru a Mă sluji pe Mine și vă voi răsplăti foarte mult.

Frumoșii Mei copii, o, voi care vă îmbrăcați cu lumină, o, voi care îi luminați cu lumină pe cei care sunt departe de Mine, vă spun cu adevărat: în curând veți merge să Mă mărturisiți în lume, veți merge să îmbrățișați acele suflete aproape pierdute pentru a le readuce la Lumină, ...pentru a le readuce la Dumnezeul Dragostei.

VENIȚI, COPIII MEI, ACEST DEAL VA VEDEA ÎN CURÂND APĂ.

O MARE FÂNTÂNĂ VA IZVORÎ AICI,... VA FI APA FERICIRII VEȘNICE

ȘI ORICINE VA BEA DIN EA SE VA VINDECA ȘI VA ÎNVIA!

Lumina lumii, Isus, va fi în lume, îi va uimi pe toți cu Lumina Sa și îi va îmbrățișa pe toți cei care Îl vor recunoaște ca fiind Singurul și Adevăratul Dumnezeu, pe cei care se vor elibera de legăturile lui Satana și Mă vor prefera pe Mine.

Vă binecuvântez pe toți, copiii Mei, oriunde v-ați afla, vă binecuvântez pe toți cei care ascultați Cuvântul Meu.

Îi binecuvântez pe cei care proclamă Cuvântul Meu și îl evanghelizează, pe cei care anunță revenirea Mea iminentă. Vă binecuvântez pe toți cei care lucrați pentru Mine și Mă slujiți în această ultimă lucrare pământească a Mea.

Salvarea vine, copiii Mei, noua voastră locuință se va deschide, totul va fi nou și totul va fi în farmecul Iubirii lui Dumnezeu.

IATĂ, CERUL ÎȘI PRONUNȚĂ CUVÂNTUL,

...VERDICTUL SĂU FINAL ESTE ACESTA: ...TOTUL ESTE ÎNDEPLINIT!

În sânul Sfintei Fecioare m-am născut, iar astăzi Mă întorc printre voi pentru a Mă ridica în inimile voastre, copiii Mei, vin să vă iau cu Mine ca să fiți cu Mine pentru totdeauna.

COPIII MEI, BINECUVÂNTAȚI PE TOȚI CEI CARE VĂ BINECUVÂNTEAZĂ ȘI PE CEI CARE VĂ BLESTEMĂ, BINECUVÂNTAȚI MEREU, PRETUTINDENI! BINECUVÂNTAȚI TOT CE VĂ ÎNCONJOARĂ, ... BINECUVÂNTAȚI APA, BINECUVÂNTAȚI MÂNCAREA PE CARE O LUAȚI ÎN FIECARE ZI! Binecuvântați, copiii Mei, și nu vă fie teamă să luptați pentru acel Dumnezeu care se întoarce astăzi pentru a vă reînnoi în iubire și pentru a vă dărui din El însuși pentru veșnicie.

Inima Mea bate repede, doresc să vă strâng strâns la pieptul Meu, doresc să-Mi deschid pieptul și să vă adăpostesc cu totul în Mine; am această dorință de a trăi veșnic cu voi în bucuria eternă a iubirii.

Zâmbiți, iubiții Mei, zâmbiți, TIMPUL DEJA S-A  ÎMPLINIT! Suntem cu toții aici, Cerul coboară pe acest deal, în curând acest deal va fi dus în Cer și apoi adus înapoi pe Pământ în minunile lui Dumnezeu.

Haideți, bătălia a început, totul este în desfășurare, Armata Mea Cerească luptă deja pe Pământ împotriva demonilor, împotriva răutății lui Satana, ... suntem acum în ultimele etape.

Curaj, copiii Mei, curaj, zâmbiți! Ca slujitori credincioși și ca luptători ai lui Dumnezeu, ieșiți să luptați împotriva lui Satana fără nicio teamă.

Haideți, vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh și vă îndemn să fiți credincioși ADEVĂRATULUI MAGISTERIU AL BISERICII. Fără ispită, fără cădere, copiii Mei, NU VĂ PERMITEȚI ACEASTĂ DURERE. Amin.

https://www.facebook.com/photo?fbid=5686155274759895&set=a.242597375782406

3 comentarii: