vineri, 16 iulie 2021

PREASFÂNTA MARIA CORĂSCUMPĂRĂTOAREA LUMII! - Carbonia, 07bis.07.2021, ora 16:28

În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, vă binecuvântez, copiii mei, și vă primesc în Inima mea.

Am coborât din Ceruri aici, pe Pământ, cu întreaga Armată cerească, suntem deja în luptă, copiii Mei, acum intrăm cu adevărat în punctul culminant al bătăliei, pentru că a sosit timpul, totul trebuie să se încheie.

Victoria este cu siguranță a copiilor lui Isus Cristos, pentru că ei sunt călăuziți de Isus Cristos.

Pregătiți-vă, copiii mei, pentru ceea ce se va manifesta acum pe Pământ pentru criza sa: ...mare va fi catastrofa!

Vreau să vă mângâi inimile, vreau să vă țin tari în credință, vreau ca inimile voastre să fie libere de frică, libere de orice atac al satanei.

Copiii mei, vă țin aproape de Inima mea, vă strâng în mantia mea și vă aduc la Fiul meu Isus, Eu însămi, EU, CO-MÂNTUITOARE A LUMII, Co-Mântuitoare a acestei ultime lucrări de salvare.

Isus vă manifestă toată Iubirea Sa și bucuria Sa infinită de a vă vedea credincioși în această chemare, în acest loc care se va manifesta în curând în slava lui Dumnezeu.

Așteptarea a fost lungă, copiii mei, dar acum ați ajuns la capătul cursei; totul vine pentru voi în Frumusețea Iubirii infinite. Veți avea ajutorul Cerului, copiii mei; nu vă va lipsi nimic, veți fi bucuroși și veți fi mari cu darurile Duhului Sfânt.

Eu, Preasfânta Maria, vă voi hrăni cu Iubirea mea Maternă, nu vă voi lăsa niciodată singuri, vă voi conduce pe brațele mele spre victoria împotriva satanei.

Înainte, Preasfânta Treime își pune roua aici, pe Pământ, ... veți fi răscumpărați cu toții, toți cei care veți îmbrățișa Iubirea lui Dumnezeu, care Îl veți recunoaște pe Isus Cristos ca fiind singurul și adevăratul Dumnezeu.

ÎNAINTE! TOTUL ESTE ÎMPLINIT!

BĂTĂLIA VA FI APRIGĂ, DAR ISUS ESTE REGELE VICTORIOS!

Vă binecuvântez din nou în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, îmi unesc mâinile cu mâinile voastre și implor întoarcerea grabnică a lui Isus Cristos pe Pământ.

Vă mulțumim că ne dați posibilitatea de a anticipa momentul revenirii lui Isus pe Pământ.

https://www.facebook.com/photo?fbid=5706994049342684&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu