joi, 22 iulie 2021

COMETA ESTE PE CALE SĂ SE PREZINTE LUMII – Carbonia, 14.07.2021, ora 16:55 (a doua locuțiune)

 Duhul Sfânt să se coboare peste voi toți cei care Mă aclamați cu bucurie.

Isus cu voi.

Astăzi, tot Cerul este cu voi pe acest Deal, pentru că sărbătorim împreună intervenția Mea divină. Acest loc este sacru pentru Mine. Inima voastră tânjește după Mine și Eu mă bucur pentru voi toți cei care Mă urmați cu iubire și bucurie.

Cerurile tună, ... Dreptatea lui Dumnezeu este sărbătorită pe Pământ! Lumea va căpăta un alt aspect, un aspect sfânt, pentru că Sfântul va coborî pentru a reînnoi totul.

Zorii sunt noi! ...Tunetul va fi puternic, în sunetul său își va arăta măreția: ...SFÂNTA FECIOARĂ ÎN FRUMUSEȚEA EI! Iat-o aici, este îmbrăcată în trandafiri, ochii ei strălucesc de lumină, sunt două stele, sunt luminoase și aruncă flăcări de iubire către toți copiii ei; Inima ei pulsează de iubire, îi va îmbrățișa din nou pe toți copiii ei la pieptul Ei, îi va reînnoi în Ea și îi va prezenta Celui care i-a creat, i-a iubit și i-a salvat.

Slujiți-L pe Dumnezeu din toată inima, iubiți-L cu toată ființa, dați-vă viața pentru El, El vă iubește infinit și vă va lua înapoi în Infinitul Său, iar voi veți sărbători veșnic faptele Lui în frumusețea Sa înflăcărată.

Dumnezeu este Tată, Mamă, Frate și Prieten, El se întoarce pentru a-și lua înapoi copiii, îi va încânta cu Sine și îi va păstra în El pentru totdeauna.

Grădina Lui este parfumată cu multe flori, dar așteaptă o nouă mireasmă, parfumul vostru, copiii Harului.

Înaintați cu iubire și fără teamă, Dumnezeu este cu voi toți cei care Îl iubiți, Îl urmați și Îl aclamați ca fiind Singurul și Adevăratul Dumnezeu.

COMETA ESTE PE CALE SĂ SE PREZINTE LUMII.

VA FI UN MARE SEMN PENTRU CĂ VA ATINGE INIMILE, LE VA FACE SĂ TRESARĂ ȘI SĂ REFLECTEZE:

... VEȚI CUNOAȘTE MOMENTUL REVENIRII FIULUI LUI DUMNEZEU.

ÎNDREPTAȚI-VĂ OCHII ÎN SUS ȘI AȘTEPTAȚI SĂ VEDEȚI SEMNELE PE CARE DUMNEZEU LE VA MANIFESTA ACUM PE CER, ... VEȚI AUZI VOCEA LUI ÎN INTERIORUL VOSTRU, ... VEȚI ASCULTA CÂNTECUL LUI DE IUBIRE ȘI VĂ VEȚI DESFĂTA CU BINELE LUI INFINIT.

Copii ai iubirii, iată, a sosit timpul pentru voi, să vă reuniți cu Tatăl, să vă reluați poziția în Casa Domnului, unde ați fost odată cunoscuți ca îngeri, ... vă veți întoarce ca îngeri.

Isus Cristos a murit și a înviat, iar voi, împreună cu El, veți învia și veți urca împreună cu El pe înălțimi unde totul este în imensitatea Binelui Său Infinit.

OAMENI DIN GALILEEA, RIDICAȚI-VĂ OCHII SPRE CER ȘI AȘTEPTAȚI-L PE MESIA!

IATĂ CĂ VINE PE UN NOR ȘI TOȚI ÎL VEȚI VEDEA.

ȘI-I VEȚI ACLAMA NUMELE ÎN SFÂRȘIT.

ÎL VEȚI CHEMA, ÎL VEȚI BINECUVÂNTA ȘI ÎL VEȚI IUBI PENTRU TOTDEAUNA.

Lumina lumii se alătură noii lumi, noii generații, generația purificată cu Sângele Mielului. Iată, Mielul sacrificat se întoarce la voi plin de putere și de iubire, mai măreț decât înainte. ...El vă va lua în Totul Său și veți fi Una în Tatăl.

DREPTATEA LUI DUMNEZEU ESTE ÎN ACȚIUNE!

AȘTEPTAȚI SĂ VEDEȚI SEMNELE CARE SE VOR MANIFESTA ÎN FIECARE NAȚIUNE.

EL ÎI VA PEDEPSI PE TRĂDĂTORI CU PUTEREA SA ȘI ÎI VA RIDICA PE CEI UMILI.

VERDICTUL TATĂLUI ESTE ACESTA: "POPORUL MEU, POPORUL LUI DUMNEZEU, IATĂ CĂ EU VIN.

Vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

https://www.facebook.com/ezio.urbani/posts/5731637316878357

Un comentariu: