marți, 27 iulie 2021

VOI LUA ADMINISTRAREA ACESTEI LUMI DE LA CEI PUTERNICI – Carbonia, 17.07.2021, ora 16:53 p.m.

În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, vă binecuvântez.

Dumnezeu Cel Atotputernic vine la voi cu Cerul Său întreg.

Începe o bătălie crâncenă, Satana este furios, dar nu va câștiga.

Iubiți copii, dedicați-vă timpul rugăciunii, dați totul lui Dumnezeu Tatăl, intervenția Sa este aproape, cerurile se deschid deja pentru coborârea Sa.

Fiul lui Dumnezeu se grăbește să-i ia pe ai Săi înapoi la Sine și, împreună cu ei, să se bucure de viața adevărată în armonie cu bucurie și iubire.

Orașul sfânt, Ierusalimul ceresc, are porțile orientate spre Răsărit!

A sosit timpul, mânia Tatălui se va dezlănțui brusc, va incinera totul cu privirea sa, poporul Său va înceta să-L nesocotească și apoi va reveni în grațiile Sale.

Cereți iertare pentru toate păcatele voastre, cereți iertare pentru toate jignirile comise împotriva Cerului, sunteți copii ai lui Dumnezeu, creați de Dumnezeu, sunteți copii ai Luminii, dar v-ați pierdut în întuneric, v-ați abandonat în mâinile Satanei, în înșelăciunile lui; el v-a arătat luminile lui false și voi le-ați îmbrățișat, v-ați conformat regulilor lui.

V-ați pierdut în înșelăciune, copiii Mei; acum va trebui să munciți din greu pentru a vă întoarce la Mine, va trebui să suferiți mult, copiii Mei; aceasta a fost alegerea voastră.

Am cerut în repetate rânduri convertirea voastră, v-am atras atenția în repetate rânduri asupra Mea, v-am declarat mereu toată dragostea Mea pentru voi, dorința Mea de a vă îmbrățișa din nou în Mine, v-am rugat la nesfârșit, v-am implorat să vă întoarceți la Mine, dar voi M-ați laut în derâdere, ați rămas cu ideile voastre, ați continuat să-l preferați pe Satana în locul Meu.

Nu aș fi vrut să vă văd căzând în această situație. VEȚI AVEA O "SOARTĂ DUREROASĂ" DIN CAUZA ALEGERII VOASTRE GREȘITE...DIN CAUZA SLĂBICIUNII VOASTRE UMANE,... DA! DAR ȘI DIN CAUZA MÂNDRIEI VOASTRE CAUZATĂ DE ÎNȘELĂCIUNEA SATANEI CARE V-A TÂRÂT ȘI VĂ VA TÂRÎ ÎNCĂ ÎN DURERI PROFUNDE, ÎNTR-O SITUAȚIE DE RĂZVRĂTIRE ÎMPOTRIVA MEA, DE ÎNDATĂ CE ÎMI VOI DEZLĂNȚUI MÂNIA ASUPRA ACESTEI LUMI.

 Sărmanii Mei copii, sărmană  generație perversă, sunteți atât de încăpățânați, v-am iubit atât de mult încât am ajuns pe cruce pentru voi, ...toată dragostea Mea pentru voi a fost atârnată pe acea cruce. Am dat totul, până la ultima picătură de sânge pentru mântuirea voastră, dar voi ați continuat să Mă disprețuiți, să Mă insulțați, să Mă urâți, ...și totuși EU ÎNCĂ VĂ IUBESC! Vă iubesc cu toată ființa Mea, vă iubesc infinit și aștept cu dragoste răbdătoare pocăința voastră, convertirea voastră, întoarcerea voastră la Mine, Cel care este, Cel care a creat totul.

Voi interveni în curând pentru a crea o nouă situație, voi lua administrația acestei lumi de la cei puternici, o voi smulge din mâinile lor așa cum voi smulge administrația de la păstorii Mei necredincioși, de la cei care, în ciuda misiunii lor preoțești și a ungerii Mele, mi-au spus nu, l-au urmat și îl urmează pe Satana.

Voi îndepărta administrația de la toți oamenii puterii, de la orice om care gestionează răul și voi pune în locul lor oameni simpli, umili și strălucitori de lumină în Domnul, milostivi față de poporul Meu.

Astăzi vă înalț la măreția Mea, copiii Mei, vă îmbrățișez la Mine și vă asigur că veți fi cu toții cu Mine. Cerul Meu este mare, Mie îmi aparține totul, Eu sunt Totul! Eu sunt Universul complet! Nu există limite, copiii Mei, nu există timp finit, ci este infinit. Nu există sfârșit, nu veți vedea niciodată un sfârșit, pentru că Eu sunt Infinitul. Și când veți fi cu Mine, veți îmbrățișa acest Infinit, veți cunoaște Iubirea Dumnezeului vostru Creator, Totul pentru voi, și veți fi radioși și bucuroși.

Înaintați! ...teribila înșelăciune este acum în desfășurare, totul trebuie să se împlinească, profețiile trebuie să se împlinească. ...TIMPUL S-A ÎNCHEIAT, INTERVIN PENTRU A VĂ DUCE ACASĂ.

Vă binecuvântez, copiii Mei, în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin 

Radiați de lumină în Domnul vostru Isus Hristos. Amin

*

Preasfânta Treime vă îmbrățișează și vă ia la Sine. Nu vă temeți de nimic, ...veți fi victorioși dacă rămâneți alături de Cer! ...cu Cerul, ...împreună cu Cerul, în această bătălie finală. Amin

https://www.facebook.com/photo/?fbid=5753157551393000&set=a.242597375782406

Un comentariu: