vineri, 16 iulie 2021

CRUCEA DE PE CER VA FI ULTIMA ȘANSĂ PE CARE V-O DAU ÎNAINTE DE AVERTISMENT, ULTIMUL SEMN, IAR APOI, VA FI MARELE NECAZ – Carbonia, 07.07.2021, ora 17:01

Așteptați-mă cu inima curată.

Îmbrățișați Sfânta Mea Evanghelie, bucurați-vă pentru iminenta Mea revenire pe Pământ.

Micuții Mei, cerul se deschide pentru voi, sunetul ultimei trâmbițe este în curs de desfășurare! Ascultați sunetele din Cer, ...le veți auzi acum, sunt sunete de pregătire pentru coborârea Duhului Sfânt.

Iubitele Mele creaturi, ziua este aproape, un mare tunet se va auzi pe tot Pământul, va veni ca un cutremur, ...va fi strigătul de durere al Tatălui care va interveni în mânia Sa pentru a pedepsi această Omenire necredincioasă și perversă, Omenire care a decis să-și întoarcă inima către dușman și să-l urmeze renunțând la Dumnezeul său Creator.

COPIII MEI, VĂ VORBESC VOUĂ, CARE SUNTEȚI PREZENȚI AICI, AȘA CUM LE VORBESC COPIILOR MEI DIN LUME, TUTUROR CELOR CARE ASCULTĂ CUVÂNTUL MEU, TUTUROR COPIILOR CARE AȘTEAPTĂ SĂ AUDĂ VOCEA CERULUI PENTRU A O URMA.

Copiii Mei, călăuziți de Duhul Sfânt, veți ieși victorioși; Preasfânta Treime vă va învălui, vă va face oameni noi, sfinți, care în sfârșit și în întregime vor aparține Dumnezeului lor Creator, ...vor fi chipul și asemănarea acelui Dumnezeu care i-a creat și i-a iubit de la început.

Aștept cu nerăbdare întoarcerea atâtor inimi, ...înapoi la Tatăl! Copiii Mei, infinită este durerea Sfintei Fecioare și a Sfintei Treimi pentru pierderea sufletelor; veți putea înțelege această durere doar atunci când veți fi învăluiți de Duhul Sfânt.

Rugați-vă intens, o, oameni, rugați-vă cu inima dedicată Iubirii. Cereți cu dorință dragostea lui Dumnezeu Tatăl, cereți revenirea Lui grabnică.

Arătați-vă oameni de mare valoare, proclamând sfânta Evanghelie a lui Isus și rămânând fermi în adevăratul Magisteriu al Bisericii.

Apărați adevărata Biserică a lui Isus Cristos, îndepărtați-vă de mizeria care astăzi face ravagii în biserica falsă, o biserică care nu aparține lui Isus Cristos, ci lui satana!

Sunt mâhnit de nesăbuința voastră, o, oameni, ați căzut în groapă, nu vă puteți ridica pentru că satana v-a pus orbire în ochi și împietrire în inimă, v-a pregătit să ardeți în focul Gheenei.

Am făcut totul pentru a vă ridica la Mine, v-am chemat și din nou v-am chemat, am implorat convertirea voastră! Am murit pe Cruce pentru voi, copiii Mei, pentru mântuirea voastră, dar nu toți ați înțeles iubirea acestui Dumnezeu, a acestui Tată care dorește să-și recapete copiii pentru a-i face să se bucure veșnic în lumea Sa, o lume făcută din frumuseți, iubire și bucurie, o lume în care nimic nu va lipsi, în care Viața vă va îmbrățișa în frumusețea Creației și în ceea ce aparține lui Dumnezeu.

Voi, copiii Mei, ați fost creați pentru a vă bucura, pentru a fi veșnici în Cel Veșnic, dar nu ați înțeles nimic, aveți inima împietrită, v-ați făcut o pradă ușoară pentru Satana, v-ați abandonat lui, v-a înșelat și vă trage cu el în iad.

AȚI AJUNS LA CEASUL DUREROS, COPIII MEI, DACĂ NU VĂ CONVERTIȚI ACUM, NU VOI MAI PUTEA SĂ VĂ AJUT.

Totul este împlinit! V-am repetat acest lucru de multe ori în mesajele Mele! ...totul este realizat! Acest lucru înseamnă că nu mai este timp! Nu fiți nesăbuiți, convertiți-vă! Deschideți-vă inimile către Mine acum, întoarceți-vă la Dumnezeul vostru pentru a vă salva, Eu vreau să vă salvez, copiii Mei! Vă iubesc! ...voi sunteți copiii Mei! Eu v-am creat pe voi, creaturile Mele iubite! ...Voi Îmi aparțineți, dar nu Mă vreți, MĂ RESPINGEȚI PREFERÂND PE CINE, COPIII MEI??? Încă nu înțelegeți! Nu înțelegeți! Nu înțelegeți, copiii Mei!

Inima Mea bate cu multă iubire pentru voi, dar voi Mă refuzați, Eu nu vă pot salva dacă nu vă convertiți și nu vă întoarceți la Mine ca să Mă îmbrățișați, să înțelegeți că Eu sunt Singurul lucru frumos pentru voi, singura salvare, singurul Dumnezeu pe care să-L adorați! Nu există alți dumnezei, totul este fals, ...totul este fals! Când veți realiza acest lucru, nu voi mai putea să vă ajut, pentru că veți fi făcut deja alegerile voastre: ... ați fost creați liberi și sunteți liberi în alegerile voastre, dar durerea Tatălui rămâne infinită.

Voi încerca în continuare să vă aduc înapoi la Mine, ÎN MAREA MEA MILOSTIVIRE, CÂND, CU CRUCEA GLORIOASĂ, VĂ VOI CHEMA ÎNAPOI LA MINE. Alegeți-Mă pe Mine, copiii Mei, nu vă pierdeți, CRUCEA DE PE CER VA FI ULTIMA ȘANSĂ PE CARE V-O DAU ÎNAINTE DE AVERTISMENT, ULTIMUL SEMN, IAR APOI, VA FI MARELE NECAZ.

Vă iubesc, vă implor, sunteți ai Mei, ...sunteți copiii lui Dumnezeu! Convertiți-vă repede, faceți-o acum! Renunțați "acum" la Satana, întoarceți-vă la Mine înainte de a veni ceasul sfârșitului.

Înainte! În curând, Crucea Glorioasă va fi un semn de mântuire. Îmbrățișați acea Cruce, cereți iertare pentru păcatele voastre, iubiți-Mă, copiii Mei, iubiți-Mă, ...pentru mântuirea voastră, întoarceți-vă la Mine.

Sfânta Treime vă binecuvântează, în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin, Amin, Amin, Amin!

https://www.facebook.com/photo?fbid=5705001842875238&set=a.242597375782406

Un comentariu: