duminică, 25 iulie 2021

O CRUCE GLORIOASĂ, O CRUCE VICTORIOASĂ, SEMN AL IUBIRII INFINITE! - Carbonia, 17.07.2021,ora 16:17

În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin

Copiii Mei, a sosit timpul! Mama voastră cerească este aici cu voi pe acest Pământ și vă conduce deja în bătălia finală împotriva satanei. Ea vă pregătește, vă instruiește în Lucrurile lui Dumnezeu, pentru a fi atât de puternici pe cât cere Dumnezeu.

Sufletul vostru să fie mereu curat, copiii Mei, lăudați și mulțumiți Domnului în fiecare zi, binecuvântați mâncarea pe care o mâncați și tot ce atingeți, tot ce aveți în jurul vostru, unde totul este văzut de ochii voștri, dați binecuvântarea voastră.

Aceste lucruri, copiii Mei, încă pentru puțin timp, pentru că Raiul sărbătorește deja întâlnirea cu copiii săi, veți fi luați în curând, veți fi adormiți și veți fi transportați într-o lume în care totul este pace și iubire.

Misiunea voastră, pentru mulți, va continua pe Pământ cu darurile Duhului Sfânt. Acești copii, împreună cu Sfânta lor Mamă, Fecioara Maria, vor merge să finalizeze planul de mântuire, vor pune totul în ordine, vor pune pe picioare tot ceea ce Satana a distrus.

Sufletele multor copii își vor recăpăta iubirea în Dumnezeu, iar Dumnezeu va putea în sfârșit să se întoarcă pe Pământ și să locuiască împreună cu copiii Săi, pentru că El va reînnoi lumea și ei se vor bucura veșnic de toată bunătatea Sa.

 

Deschideți-vă, Ceruri, și lăsați să coboare Sfântul! Îl așteptăm pe Cel Sfânt! Copiii Tăi, Doamne Isuse Cristoase, Fiul meu, Te așteaptă, așteaptă cu nerăbdare întoarcerea Ta, inimile lor bat de bucurie doar la gândul că în curând Te vor întâlni și Te vor îmbrățișa și Îți vor mulțumi pentru tot binele pe care l-ai făcut pentru ei.

Viața aici pe Pământ a devenit de neconceput, omul este prada satanei, mintea lui este acum în mâinile Satanei. Inima omului vede doar lucrurile acestei lumi pentru că Te-a uitat pe Tine, Dumnezeul lui, Te-a uitat pe Tine și vrea să persevereze în ceea ce a găsit: ...idolul acestei lumi, care târăște cu el mii de oameni în iad.

Copiii mei, astăzi sărbătoresc împreună cu voi renașterea, sărbătoresc o viață nouă, vă iau de mână și vă conduc acolo unde Domnul mi-a indicat, unde El mă trimite, pentru a reînnoi totul și pentru a pune victoria Sa în fiecare colț al Pământului:

O CRUCE GLORIOASĂ, O CRUCE VICTORIOASĂ, UN SEMN AL IUBIRII INFINITE. UN SEMN CARE VA RĂMÂNE ÎN VEȘNICIE CA O EMBLEMĂ A IUBIRII INFINITE A LUI DUMNEZEU PENTRU COPIII SĂI, PENTRU CREATURILE SALE.

PENTRU COPIII SĂI, PENTRU CREATURA SA.

Copiii mei, Inima mea bate cu putere aici, în acest loc, pentru că, în calitate de Mamă a lui Isus, cunosc măreția care va veni în mijlocul vostru: VOI VEȚI FI IMAGINEA ȘI ASEMĂNAREA LUI DUMNEZEU ȘI ÎL VEȚI ANUNȚA PE DUMNEZEU TUTUROR OAMENILOR CARE VOR VENI AICI.

Înainte! Vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh și VĂ ÎNDEMN SĂ RĂMÂNEȚI ÎN BUCURIE, SĂ ÎNDEPĂRTAȚI ACELE CHIPURI PLINE DE TRISTEȚE, SĂ MERGEȚI CU BUCURIE, SĂ CEREȚI MEREU DOMNULUI SĂ VĂ DEA PUTEREA ȘI CURAJUL DE A LUPTA CU ZÂMBETUL PE BUZE. Înainte!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=5752361081472647&set=a.242597375782406

Un comentariu: