luni, 19 iulie 2021

ACEST DEAL VA FI TRANSFORMAT ÎN CURÂND - Carbonia, 10.07.2021, ora 16:25 p.m.

În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

Sunt aici în mijlocul vostru, iubiții mei copii, sunt aici pentru a vă da mângâiere și putere pentru a merge în luptă, pentru a continua această Lucrare a Fiului meu Isus, cu iubire și bucurie.

Suntem acum la sfârșitul acestei bătălii, cea mai puternică piesă este acum în fața noastră și vom lupta împreună.

Satana este furios, copiii mei, încearcă să distrugă ceea ce aparține lui Dumnezeu; acum va interveni cu o mână grea și va da totul peste cap, dar va veni timpul când Dumnezeu va interveni pentru a spune "Destul".

Da, vremurile cerești nu sunt vremurile pământești, dar vă spun că acesta este momentul să fiți pregătiți, pregătiți pentru că Domnul va interveni. Suntem în acel timp, în acea oră, copiii mei... încercați să înțelegeți! Vreau doar să vă cer să fiți pregătiți în orice moment, în orice situație. Fie ca inima voastră să fie mereu curată și mâinile voastre să fie curate, iar privirea voastră să fie limpede în ochii fraților voștri, pentru ca ei să înțeleagă iubirea pe care o aveți pentru Dumnezeul vostru și să aibă dorința de a fi ca voi.

Înainte, totul este gata! Bătălia este în desfășurare, acum Eu voi interveni în calitate de Regină îmbrăcată în soare, voi veni să zdrobesc capul Șarpelui Străvechi, o voi face cu voi toți, armata mea pământeană, acei copii pe care i-am pregătit cu multă iubire și multă blândețe, dar cu severitate pentru planul care se va împlini acum.

SATANA VA FI DISTRUS, ACEASTĂ LUME VA FI TRANSFORMATĂ!

Mânia lui Dumnezeu este pe cale să se dezlănțuie asupra acestei lumi, copiii Mei, asupra acestei Omeniri nelegiuite, dar copiii mei vor fi luați și plasați într-un loc sigur, se vor bucura de viață din belșug, în bucuria și măreția lui Dumnezeu Iubire.

Pregătiți-vă! Acest deal va fi în scurt timp transformat, tot ceea ce văd ochii voștri astăzi, nu-l vor mai vedea așa cum îl cunoașteți, pentru că va fi transformat în pietre prețioase ale Cerului, fiecare piatră va străluci cu iubirea lui Dumnezeu și va reflecta Ochii lui Dumnezeu! Totul va fi în armonia Iubirii, totul va fi creat nou, ... totul! Și va fi o măreție infinită, cu apă care va țâșni și va binecuvânta orice creatură care se va scălda.

Va fi convertirea multora, în acest loc, PENTRU CĂ ATUNCI CÂND VA VENI SEMNUL, mulți se vor aduna aici pentru a putea înțelege, pentru a putea cere iertare pentru că nu au crezut în această chemare. Da! Din păcate, oamenii sunt distrași, profeții Mei nu sunt bineveniți în patria lor. Pare un joc în ochii oamenilor, ei cred că cei care anunță mesajele mele sunt nebuni, dar, când va veni timpul vor realiza că adevărul este adevărul! ...și totul iese la iveală și vor vedea cu ochii lor.

 Eu sunt cu voi în acest loc atât de iubit de Cer, aici se va realiza Planul Divin. Într-o zi veți ști de ce Dumnezeu a ales acest loc, de ce a ales acest pământ binecuvântat și aceste creaturi, armata Sa la dispoziția Sa, pentru a defini acest plan de mântuire.

Înainte! Ora tună în victorie în Cristos Isus, urmați-o pe Preasfânta Maria, Maica lui Dumnezeu! Copiii Mei, stați alături de Mine, fiți credincioși adevăratului Magisteriu al Bisericii, nu vă lăsați ispitiți de lucrurile lumii, de tot ceea ce vi se va propune. Abandonați totul, lăsați să alunece de pe pielea voastră tot ceea ce vi se propune, pentru că totul se va pierde pe acest Pământ, acest Pământ va trebui purificat, această lume va trebui să strălucească de Iubirea lui Dumnezeu și de lucrurile lui Dumnezeu, nimic nu va rămâne în picioare din ceea ce nu-i aparține lui Dumnezeu.

ÎI BINECUVÂNTEZ PE TOȚI FIII MEI PREOȚI, PE CEI CARE MĂ URMEAZĂ; ÎI BINECUVÂNTEZ ȘI ÎI CONSACRU ÎN CONTINUARE INIMII MELE SFINTE.

EU SUNT ISUS, eu sunt Tatăl vostru, copiii Mei, eu sunt Cel care a murit pe Cruce pentru voi și care v-a chemat la aceeași soartă: răstigniți din iubire și în misiunea voastră pământească și în faptele voastre. Nu spun că trebuie să fiți atârnați de o cruce, dar va trebui să purtați o cruce mare, pentru că lupta va fi cu adevărat mare.

Vă mulțumesc tuturor pentru că ați colaborat la realizarea Planului Meu Divin, pentru că acum vă veți primi răsplata din belșug.

Înainte, Creația strălucește deja în mâinile lui Dumnezeu, totul va fi în Harul Divin.

Vă binecuvântez, copiii Mei! Preasfânta Treime vă binecuvântează împreună cu Preasfânta Maria: În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

https://www.facebook.com/photo?fbid=5715886575120098&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu