miercuri, 28 iulie 2021

RACHETE BACTERIOLOGICE TREC PRIN EUROPA, ... MULȚI VOR MURI! - Carbonia, 19.07.2021, ora 15:23 p.m.

 Veți vedea cu ochii voștri: ...catastrofele care se apropie, nimic în comparație cu ceea ce știți deja. Pregătiți-vă, o, oameni, pentru cea mai mare ruină din istoria Bisericii și a acestei Umanități.

Maria Preasfântă, Mama Mea Preacurată, plânge cu lacrimi de sânge împreună cu Fiul său Isus; Ei nu pot face nimic pentru cei care nu vor să se mântuiască, pentru că omul a fost creat cu voință liberă.

IERUSALIMUL ARE ușile orientate spre EST, strigătul Tatălui este incandescent, tot ce este rău va fi distrus.

RACHETE BACTERIOLOGICE TREC PRIN EUROPA, POPULAȚIA, NEȘTIUTOARE, VA FI CUPRINSĂ SUBIT DE BOLI, MULȚI VOR MURI! RĂUTATEA OMULUI ÎN SATANA A DEPĂȘIT ORICE LIMITĂ.

Iubiți copii, întoarceți-vă repede la Mine, la Dumnezeul vostru iubitor, consacrați-vă inimilor sacre, nu-i întoarceți spatele lui Dumnezeu în acest ceas care precede sfârșitul.

Salvați-vă, o, oameni, întoarceți-vă la Dumnezeul vostru, puneți-vă în siguranță în El, abandonați repede această viață de păcat. Convertiți-vă, copiii Mei, reveniți la respectul poruncilor lui Dumnezeu, cereți-i iertare cu inima smerită! ...moartea avansează fără oprire, ați putea fi luați dintr-o clipă în alta și să nu mai vedți niciodată lumina.

Îngenuncheați în rugăciune, oamenilor, implorați mila lui Dumnezeu, nu vă lăsați batjocoriți în continuare de diavol, ... convertiți-vă, copiii Mei, convertiți-vă!

Casa Tatălui așteaptă să vă primească pe toți în ea, să vă îmbrățișeze în bucurie și iubire perfectă. În Casa lui Dumnezeu veți găsi orice confort, fericirea voastră va fi infinită, ...veți plânge de bucuria pe care o veți simți în inimile voastre.

Dumnezeu este Cel care v-a creat pentru Sine, cu toată dragostea Sa v-a creat, sunteți creaturile Sale, cizelate ca niște vase de lut în mâinile Sale. Cu dragoste așteaptă să vă facă din nou ai Lui.

Acesta este momentul să vă căiți urgent, fără ezitare, ... este ora alegerii: ori cu Mine, ori împotriva Mea!

Îmbrățișați de Duhul Sfânt, vă veți bucura de o viață nouă, veți intra în Viață și veți fi veșnici în El.

Pregătiți-vă sufletul, umpleți-l de puritate, ...mergem acasă, copiii Mei!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=5762492220459533&set=a.242597375782406

Un comentariu: