vineri, 23 iulie 2021

TURNUL BABEL ESTE PE CALE SĂ SE PRĂBUȘEASCĂ. MARIA ÎȘI INSTRUIEȘTE ARMATA, MICA RĂMĂȘIȚĂ – Carbonia, 13.07.2021

Ca soarele, vă voi încălzi!

Iubiți copii, veți fi la Pieptul meu, unde veți găsi odihnă și desfătare.

Dumnezeul vostru vă iubește infinit și vrea să vă dăruiască din El însuși; El vrea să împărtășească Totul cu voi. Numai Dumnezeu este Cel care, în iubirea Sa infinită, vă poate da totul, vă poate înălța ca oameni sfinți și vă poate face să vă bucurați de viață în minunățiile ei.

Copiii mei, lumea știe, dar voi știți mai mult! Voi, care Mă ascultați și vă uniți în fiecare zi cu Preasfânta Maria în sfântul Rozariu și vă rugați Mie, veți fi binecuvântați în veci. 

TURNUL BABEL ESTE PE CALE SĂ SE PRĂBUȘEASCĂ, FUNDAȚIILE SALE SUNT ÎN NISIP, LA O SUFLARE A GURII MELE SE VA PRĂBUȘI.

DESTUL! ...TIMPUL LUCRURILOR PĂMÂNTEȘTI FĂRĂ DUMNEZEU A TRECUT, LUMEA NOUĂ VA FI VEȘNICĂ ÎN DUMNEZEU PENTRU CĂ DUMNEZEU O VA UNI CU EL ÎNSUȘI.

În libertate au decis să mă slujească și cu iubire și devotament s-au dăruit Dumnezeului lor Creator, iată că pentru acești copii Soarele va fi înalt și binecuvântările infinite.

În Grădina Mariei ne rugăm pentru bătălia finală. MARIA ÎȘI INSTRUIEȘTE ARMATA, MICA RĂMĂȘIȚĂ. Copiii care îi sunt credincioși lui Isus, sunt alături de Ea, au fost hirotoniți de Ea, au îmbrățișat Sfânta Evanghelie a lui Isus și sărbătoresc Legile Sale în inimile și viețile lor. Duhul Sfânt coboară peste ei.

FIȚI ATENȚI LA SEMNE, O, OAMENI!

TEATRUL ESTE PE CALE SĂ-ȘI COBOARE CORTINA, ...ULTIMUL ACT ESTE PREZENTAT ÎN ÎNȘELĂCIUNE!

HOARDA CRUDĂ A RĂULUI STĂ LA PÂNDĂ, ACEASTĂ OMENIRE VA FI DEZBRĂCATĂ.

Omul s-a îndepărtat prea mult de Adevăr, a fost orbit de luminile false ale diavolului, a căzut în plasa lui. Biata Omenire, ... ce soartă te așteaptă! În ciuda chemării Mele de iubire, Mi-ai întors spatele, o, omule, ai devenit slab, pradă ușoară pentru Satana, care te-a făcut captura lui.

Păcat! Păcat pentru voi! SCUTUL TĂU NU A FOST CIOPLIT DE MÂNA LUI DUMNEZEU CREATORUL PENTRU CĂ L-AȚI REFUZAT, acum va fi plâns și scrâșnire din dinți pentru voi!

Convertiți-vă repede, întunericul pune deja stăpânire pe întregul Pământ.

https://www.facebook.com/photo?fbid=5740272539348168&set=a.242597375782406

Un comentariu: