joi, 23 septembrie 2021

CA DUMNEZEU INTERVIN ACUM PENTRU A ADUCE AJUTOR COPIILOR MEI" – Carbonia, 17 septembrie 2021

Eu cred într-un singur Dumnezeu!

Iubiți-Mă, oamenilor, nu căutați alt dumnezeu, Eu sunt singurul și unicul Dumnezeu adevărat! Eu sunt Cel care salvează, Cel care poate face totul. Adăpostiți-vă în Mine, copiii Mei, acum furtuna va veni pe neașteptate și mare va fi durerea pentru cei care nu s-au adăpostit în Mine.

CA TATĂ ȘI CA DUMNEZEU, INTERVIN ACUM PENTRU A ADUCE AJUTOR COPIILOR MEI. Adepții lui Satana se ospătează acum cu sufletele oamenilor, dar Dumnezeu, care vede totul și poate face totul, nu va permite mai mult. Voi lua înapoi în Mine fiecare dintre creaturile Mele și voi electrocuta demonii, voi trimite șarpele blestemat înapoi în iad și voi deschide poporului Meu un Pământ nou și binecuvântat în Mine.

Adevăr, adevăr, vă spun: ...totul s-a împlinit, ora marelui necaz este deja peste voi, oamenilor! VOI, CARE AȚI COMPLOTAT CU SATANA ȘI V-AȚI DĂRUIT LUI, ACUM VEȚI SUPUȘI FOAMETEI, VEȚI FI DEPOSEDAȚI DE TOATE PUTERILE ȘI PEDEPSIȚI ÎN FOCUL ETERN AL IADULUI.

Sunt la intervenția Mea divină, cerul e pe cale să intre în întuneric, ...voi tuna toată mânia Mea! Ajunge!

Micuții Mei sunt prețioși pentru Mine, Satana s-a ospătat deja destul cu multe suflete, dar a venit ceasul mâniei Mele! ...Nu vă atingeți de micuții Mei! ...Vă spun vouă, vipere blestemate: ...nu îndrăzniți să vă atingeți de pruncii Mariei, căci nu veți avea timp să vă pocăiți! Dumnezeu intervine pentru a pune capăt acestui blestemat flagel creat de Satana și demonii săi.

.....Scrie steaua Mea, scrie poporului Meu!

Ascultați-Mi glasul, oamenilor, Dumnezeul lui Israel este cu voi! ... Oricine îi este credincios nu va avea de ce să se teamă căci El va avea grijă de copiii Săi.

Istoria se repetă,... cine rămâne credincios Domnului nu va pierde nimic, în timp ce acela care se acționează după propriile concepte, nu va putea să se salveze pe sine sau pe cei dragi.

IUBIȚI COPII, CUM TREBUIE SĂ VĂ FAC SĂ ÎNȚELEGEȚI CĂ EU SUNT CEL CARE POATE FACE TOTUL? ...AVEȚI ÎNCREDERE ÎN MINE! Nu lucrați pentru planul Satanei, acum timpul a trecut, voi transforma totul și voi șterge orice ființă necurată de pe fața pământului.

CĂUTAȚI SĂ OBȚINEȚI MÂNTUIREA, COPIII MEI!

CÂND VĂ VEȚI DECIDE SĂ MĂ ASCULTAȚI, VĂ VOI TRIMITE AJUTOR DIN CERUL MEU, ...TOTUL VA FI AȘA CUM AM PROFEȚIT.

Îmbrățișați Sfânta Evanghelie și nu deznădăjduiți, Dumnezeu este cu voi! Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6064209770287775&set=a.242597375782406

Un comentariu: