vineri, 17 septembrie 2021

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS către INSTRUMENTUL SĂU (C. United) - 2 septembrie 2021

Sfârșitul mesajului vine cu un remediu pentru aceste vremuri

Micuților, chiar și ai Mei, nu înțelegeți momentele pe care le trăiți, voi vedeți a doua Mea Venire ca fiind îndepărtată în timp, nu vă înșelați, timpurile sunt gestionate de TATĂL MEU CERESC, evenimentele pe care le trăiți, matematica și calculele unora sunt doar omenești, timpul aparține lui DUMNEZEU, El a intervenit deja în Pământul Creației Sale, nimeni nu știe ziua și nici ora în care voi veni, nimeni nu știe cu exactitate nici măcar ziua AVERTISMENTULUI ȘI MILOSTIVIRII Mele, nu vă apucați să speculați pe date. Depinde de voi să fiți pregătiți, voi veni ca un hoț în miez de noapte și mulți vor fi șocați. Inima omului este departe de DUMNEZEU, pământul este scufundat într-un întuneric total, lipsa de credință este abisală, unii Îl neagă pe TATĂL MEU pentru suferințele lor, CRUCEA Mea este scoasă și arsă de mulți.

Purificarea pe care o trăiți deja prin aceste evenimente, conduc la Marele Avertisment. RIDICAȚI-VĂ CAPUL, OAMENILOR CU INIMĂ ÎMPIETRITĂ! Nu veți mai avea liniște, sunteți la sfârșitul sfârșitului al sfârșiturilor.

Diavolul domnește deja în această lume, cu aceeași putere pe care i-a dat-o omul, adevărata Mea Biserică i-a deschis larg ușile, aceasta trăiește cea mai mare criză a sa, cea mai mare înregistrată vreodată în istoria omenirii, sfârșitul vremurilor trebuia să fie așa, a fost deja profețit.

Fiul pierzării va dărâma tot ceea ce amintește de Mine, CRUCEA Mea va fi scoasă, Sfânta Jertfă va fi abolită, vor face legi pentru a arde cărțile Mele și bibliile creștine, vor fi grămezi uriașe de foc, vor arde tot ceea ce este sacru care amintește de NUMELE Meu și de TATĂL MEU CERESC, în cele din urmă, el va veni să se așeze în Templu, se va proclama DUMNEZEU. (Tesaloniceni 2,3-4).

Pământul intră într-o stare de convulsie totală, secete din cauza lipsei de apă, lipsa legumelor și a alimentelor se va face simțită, va fi mare foamea pe care o va trăi această umanitate, deja în multe țări, unii o trăiesc, ei o atribuie schimbărilor climatice...

Această lume a fost chemată să fie purificată, evenimentele nu se vor opri, totul va deveni haotic și confuz, fiecare țară și oraș va suferi agonia sa, vă reamintesc încă o dată că moartea călărește de la un capăt la altul. O, cât aș vrea să vă văd pe toți în cereri și rugăciuni, recunoscându-vă păcatele, ca acel vameș care nu și-a ridicat capul și a cerut doar iertare (Luca 18,10), dar copiii continuă orbește, cu mândrie și aroganță, cu inimile închise și împietrite ca o stâncă, pentru aceasta nu le pot acorda Harul Meu pentru că nu ajunge la ei.

Vă avertizez, copii: v-ați pierdut în pofte, materialism și tehnologie, ați ales acești dumnezei care nu vă vor salva și nu vă vor face să ajungeți la viața veșnică, ați lăsat deoparte pe adevăratul DUMNEZEU pentru a urma dumnezei falși. 

Te avertizez și aceasta va fi cea mai mare pedeapsă și tristețe a ta, pentru că mi-ai luat micuții Mei de lângă mine, le-ai dat o jucărie (telefonul mobil) care este sclavul tuturor, i-ai orbit cu această tehnologie încă de când erau mici și i-ai îndepărtat de Dumnezeu și nu i-ai învățat calea Mea, nu le-ai vorbit de viața veșnică, nu le-ai vorbit de CRUCEA Mea de mântuire adevărată.

 Vă voi întreba, când veți ajunge la Tribunal, ce s-a întâmplat cu copiii Mei, cei pe care vi i-am încredințat. Rugați-vă pentru ei, alergați pentru botez, într-un mesaj anterior v-am avertizat că mulți copii vor pleca de pe acest pământ în această purificare. Virusul necunoscut și alte tulpini de Co-v-i-d, au fost deja eliberate, în multe cazuri transmițătorii acestuia vor fi adulții, nu va exista niciun leac pentru acești noi viruși.

Pregătește-te, omenire, cu mâncare, apă, medicamente, alimente care să dureze mult timp, cine poate ieși din marile orașe să iasă acum.

Dușmanul, (fiul pierzării), vrea deja să se facă cunoscut, să conducă lumea, să semneze pacte, să se prezinte ca salvator al omenirii, uzurpând numele Meu și numindu-se DUMNEZEU. El va face minuni și miracole și oamenii i se vor preda, i se vor închina, acesta este falsul DUMNEZEU, îl așteaptă să vină. Cine are ochi să vadă și cine are urechi să audă.

RUGAȚI-VĂ, COPII, lupta este mare, ispitele și atacurile demonice sunt zilnice, voi ridica creația Tatălui Meu, procesul pe care îl trăiți este necesar, voi curăța pământul de cei răi.

În Biserica Mea există doar o mână de credincioși care trăiesc adevărata CREDINȚĂ, ei se pregătesc pentru a Doua Mea Venire și Mă vor aștepta până la sfârșit.

Rugați-vă rozariul împreună cu Mama Mea, nu o părăsiți, rugați-vă pentru preoți, pentru clerul Meu, pentru păcătoși, pentru adevărata Mea Biserică Catolică, pentru cei care îi vor părăsi pe cei dragi pentru a obține milostivirea lui Dumnezeu, rugați-vă fără să vă descurajați, folosiți sacramentaliile, rugați-vă și cereți-i Sfântului Arhanghel Mihail să îi protejeze. Maica Mea Imaculată Corăscumpărătoare și Sfântul Arhanghel Mihail conduc poporul lui DUMNEZEU, fiți gata toți luptătorii cu ei în rugăciune, penitență și implorări. Eu merg înainte cu Crucea victoriei. Amin.

 VEDERE: VĂD MEDALIA MIRACULOASĂ, FECIOARA IESE DIN MEDALIE, ȘI SFÂNTA MAMĂ MERGE PE O STRADĂ ȘI AJUNGE LA O PLANTAȚIE(loc unde se plantează legume), LA UN ARBORE CA ȘI CĂUTÂND (bine) CEVA. ÎN ACEEAȘI VEDERE VĂD CRUCEA DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS ȘI SCAPULARUL CARMELITAN AL SF FECIOARE MARIA ca SACRAMENTAL DE PROTECȚIE.

 Explicație: DOMNUL NOSTRU, ne cere să punem Medalia Miraculoasă a Maicii Domnului și CRUCEA, într-o sticlă cu apă, aceasta trebuie binecuvântată de un Preot, scoțând un sfert de cană pentru a o bea zilnic ca protecție, stropiți și mâncarea cu o picătură. Veți bea această apă care a fost dublu binecuvântată și purificată;  câteva picături vor fi de ajuns pentru a elimina FLAGELUL JUSTIȚIEI MELE (VIRUSUL). Medalia miraculoasă în sine are condițiile necesare, veți umple sticla cu apă când va rămâne puțină. Această apă deja binecuvântată nu mai are nevoie de nici o altă binecuvântare. TREBUIE DOAR SĂ AVEM CREDINȚĂ ȘI ÎNCREDERE ÎN MAMA NOASTRĂ ȘI ÎN DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS. Dați-le câteva linguri din aceasta bietelor suflete, celor care suferă de flagelul bolii necunoscute care nu are leac, rugați-vă mult pentru ei. Începeți de acum înainte să vă curățați trupul și sufletul, alergați și căutați Sacramentele Reconcilierii și Împărtășaniei pe care le mai puteți găsi.

FOLOSIȚI SACRAMENTALIILE.

Un comentariu: