duminică, 26 septembrie 2021

EU, IUBIREA INFINITĂ, BEAU ÎNCĂ O DATĂ CUPA AMARĂ A TRĂDĂRII VOASTRE! – Carbonia, 21.09.2021, ora: 9.42 a.m.

Inima mea imaculată plânge, Inima Sacră a lui Isus plânge.

Copiii Mei, voi încă nu v-ați convertit, sunteți învăluiți de furtună, dar nu căutați ADĂPOSTUL SIGUR. Isus și Maria plâng pentru că văd indiferența voastră, refuzul vostru de a îmbrățișa Viața, Adevărul!

Iubiți copii, voi încă mai căutați plăceri pe Pământ; nu vă dați seama că timpul s-a terminat, că totul moare! Satana a reușit să vă pună în lanțurile lui, ...dar voi nu vreți să deschideți ochii ca să vedeți, sunteți încăpățânați, copiii Mei, încăpățânați!

Pământul se cutremură, mările se agită, râurile se revarsă, focul arde peste tot, grindina cade ca niciodată! Această umanitate este învăluită în suferință, dar caută adăpost acolo unde nu-l va găsi niciodată.

ARIPILE IUBIRII SE DESCHID SPRE VOI, OAMENILOR, DAR VOI NU VREȚI SĂ VĂ LĂSAȚI ÎMBRĂȚIȘAȚI DE HAR; SUNTEȚI CONVINȘI CĂ SUNTEȚI CAPABILI SĂ VĂ AJUTAȚI SINGURI, ... ÎN MÂNDRIA VOASTRĂ VEȚI PIERI!

Iubiți copii, o zi teribilă este înaintea ochilor voștri, veți vedea multă distrugere, veți auzi strigăte de durere venind din toate colțurile pământului. Poporul lui Dumnezeu s-a vândut șarpelui blestemat, calea lui este perversă, păcatul este înrădăcinat în el.

Acest joc este acum terminat! Furtuna va mătura tot răul, Dumnezeu se grăbește să repare totul! El își va pune poporul Său,... mica rămășiță credincioasă Doctrinei Sale, la adăpost în Sine.

....TUNĂ MÂNIA TATĂLUI!

Mustul fumegă în bazine (cuve, damigene), câmpurile se ară pentru noua însămânțare, dar, TOTUL VA PUTREZI, omul și-a pierdut calea, rațiunea, s-a îndepărtat prea mult de Viață, moartea este deja în el! VEȚI FI CAPABILI SĂ VINDECAȚI LUMEA PE CARE AȚI DISTRUS-O CU PROPRIILE VOASTRE MÂINI?

VEȚI FI CAPABILI SĂ VĂ SALVAȚI SINGURI?

Sărmanii de voi, care nu vedeți nici măcar un centimetru deasupra nasului, Satana se ospătează în inimile voastre și vă umple cu otrava lui blestemată.

Bieții Mei copii, și nu mai sunteți ai Mei de alegerea voastră liberă, ... ce va fi de voi!

Eu M-am dat pe Mine Însumi pentru mântuirea voastră, dar ego-ul vostru a fost mai mare decât iubirea Mea, M-ați umilit, M-ați scuipat, M-ați urât și M-ați răstignit! Ah, ce condamnare pentru voi! Teribilă va fi Mâna Mea asupra celor care s-au întors împotriva Mea!

EU, IUBIREA INFINITĂ, BEAU ÎNCĂ O DATĂ POTIRUL AMAR AL TRĂDĂRII VOASTRE!

Păcat, copiii Mei, păcat de voi! Astăzi Mă întorc pentru a pune capăt acestei mizerii în Satana, vă voi arăta de ce sunt capabil!

Pregătiți-vă, timpul este scurt, totul este la locul lui. Amin!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6084028684972550&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu