joi, 30 septembrie 2021

"RUGAȚI-VĂ CĂCI ÎN CURÂND SÂNGELE VA CURGE ÎN PIEȚE, RUGAȚI-VĂ, RUGAȚI-VĂ MULT" - Trevignano Romano, 25 septembrie 2021

 Mesajul lui Isus la ora 19:00

Frații Mei, Eu sunt aici cu voi, chiar dacă nu Mă vedeți, veți simți Duhul Meu Sfânt. Dragii Mei frați, sunteți puțini și cu inima curată, dar vă gândiți la harurile care vă sunt date în fiecare zi?

Tatăl Meu vă umple de Duhul Sfânt, dar voi sunteți uneori orbi și surzi. Ajutați pe toți oamenii și pe această fiică iubită a Mea care este în inima Mea.

Ajută-mă, fiica Mea! Nu pot, nu mai pot ține brațul Tatălui Meu, totul este asupra voastră și va fi o continuă persecuție, boală și ipocrizie.

Copiii Mei, cât rău ați făcut, cât rău s-a făcut din cauza păcatelor. Iată, America, o parte din America va dispărea și apoi din cenușă va renaște la o viață nouă, rugați-vă, rugați-vă lui Dumnezeu și milostirii Sale.

Voi, care aveți harul de a o asculta pe Mama Mea, nu vă prefaceți că nu se întâmplă nimic, totul este în curs de desfășurare, pământul se va transforma și totul va veni când vă așteptați cel mai puțin, fiți pregătiți, rugați-vă cu inima.

O, copiii Mei, acest loc este sanctuarul Meu oferit pentru voi în slava Tatălui Meu, nu vă temeți niciodată, v-am promis vreodată lucruri pe care nu le-am respectat? V-am spus că nu vă va lipsi nimic, și iată că nu v-a lipsit nimic până astăzi, și atunci de ce nu credeți?

Credeți doar ceea ce vă convine pentru viața voastră omenească, dar nu credeți întotdeauna cuvintele Mamei Mele. Nu raționați, copii, nu raționați despre când și cum se va întâmpla totul.

Mulți vor muri și mulți vor fi duși în Casa Mea, nu vă temeți de suferință pentru că voi trebuie să vă purificați pe pământ pentru a ajunge în Rai, în Casa Tatălui vostru, și cum credeți că veți ajunge acolo, cu mâinile și hainele murdare? Nu, copii, nu, veți fi glorioși într-o zi, doar așa veți putea ajunge la gloria Tatălui Meu.

Faceți cu toții o lucrare bună, continuați, nu vă opriți cu orice preț, Eu sunt aici pentru voi și nu vă voi lăsa niciodată singuri.

Acum vă dau binecuvântarea Mea sfântă, în numele Tatălui, în numele Meu și al Sfântului Duh, amin.

Vă iubesc, copii, vă iubesc, rugați-vă pentru Roma, orașul care Îmi este atât de drag și care M-a trădat, rugați-vă, pentru că în curând sângele va curge în piețe, rugați-vă, rugați-vă mult.

Isus al vostru

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6109256379116447&set=a.242597375782406

Un comentariu: