luni, 6 septembrie 2021

"FIECARE DINTRE VOI SĂ ÎȘI POARTE CRUCEA CU DEMNITATE" - Carbonia, 1 septembrie 2021, ora 16:22

 În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

Copii binecuvântați, iată-mă în mijlocul vostru; astăzi vă așteptam pe acest deal pentru a vă da o binecuvântare specială. Eu sunt Preasfânta Maria, însoțită de tot Cerul, însoțită de Preasfânta Treime. Copiii mei, aveți milă de acest moment de durere al Domnului vostru Isus.

INTERVENȚIA SA ESTE ÎN CÂTEVA CLIPE, TOTUL S-A ÎNCHIS DIN CEEA CE A FOST ÎN TRECUT. FEBRA CARE ÎL VA ASALTA ACUM PE OMUL ÎN SATANA VA FI CEA CARE ÎI VA PERMITE LUI IISUS SĂ INTERVINĂ ȘI SĂ SPUNĂ "AJUNGE" LA ACEASTĂ SITUAȚIE INFERNALĂ.

Ora deja marchează marea pătimire pentru această Umanitate, ...Dumnezeul Iubirii Eterne, Dumnezeul Creator, își cheamă încă copiii la pocăință.

Copiii mei, nu mai este timp, lucrurile lumii trebuie abandonate, asigurați-vă pentru lucrurile Cerului, îndreptați-vă spre Lucrurile lui Dumnezeu, Dumnezeu a cerut ajutorul tuturor copiilor Săi și încă cere ajutor pentru a termina această Lucrare de mântuire.

Uniți-vă, copiii mei, într-o singură inimă, un singur suflet, fiți sarea pământului, ascultați de cererile lui Isus.

Cel care încă își permite să Mă trădeze nu va avea nicio șansă, pentru că își marchează sfârșitul. Dumnezeu a permis deja acest lucru în Adam, dar odată cu noul Adam nu mai este permis, istoria a fost cunoscută de toți, așa că nu repetați erorile din trecut.

FIȚI ASCULTĂTORI FAȚĂ DE LEGILE LUI DUMNEZEU! FIȚI ASCULTĂTORI FAȚĂ DE PORUNCILE LUI DUMNEZEU!

Fiți uniți cu iubirea lui Dumnezeu și urmați-o pe Preasfânta Maria acum, în această misiune supremă de mântuire. Cea care va coborî pentru a vă lua de mână și a vă conduce la provocarea finală, victorioși în Mine, Fiul ei Isus.

Haideți, acestea sunt ultimele rânduri, totul s-a terminat, va trebui să uitați această lume așa cum o cunoașteți pentru că totul va fi transformat, un nou popor va locui pe acest pământ și va fi binecuvântat în Dumnezeu și va fi sfânt în Dumnezeu.

Iubiți-vă unii pe alții, copiii Mei, iubiți-vă unii pe alții! FIECARE DINTRE VOI SĂ-ȘI POARTE CRUCEA CU DEMNITATE. Aveți milă de propriile situații și respectați-le pe cele ale aproapelui, ...nimeni nu știe! Fiecare om își cunoaște propria istorie, mergeți mai departe și oferiți-i Domnului viața voastră așa cum Domnul a permis să fie.

Vă binecuvântez, în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh.

Vă mai aștept pe acest deal încă puțin, copiii Mei, încă puțin, pentru că ora se apropie de sfârșit.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=5984060094969410&set=a.242597375782406

Un comentariu: