vineri, 3 septembrie 2021

DUMNEZEU VA AVEA GRIJĂ DE NOUL SĂU POPOR PE CARE ÎL VA FACE SĂ SE BUCURE ÎN TOATE ALE SALE - Carbonia 29.08.2021, ora 00:17

Eu sunt sursa vieții! Iubiți-Mă, o, oameni, întoarceți-vă la Dumnezeul vostru Creator, întoarceți-vă repede înainte ca ceasul să bată ultimul gong.

DIN PUNCT DE VEDERE MATERIAL SUNTEȚI ÎN LUME, ...NU VREȚI SĂ AUZIȚI CHEMAREA LUI DUMNEZEU CARE VĂ CERE SĂ VĂ ÎNTOARCEȚI LA EL.

Oh, oameni! ...vreți mereu mai mult, nu sunteți niciodată mulțumiți, vă epuizați pentru a obține mai mult din lucrurile acestei lumi! ...Greșiți, copiii Mei, voi nu sunteți din lumea aceasta și nu trebuie să lucrați pentru lucrurile acestei lumi, ci pentru Lucrurile lui Dumnezeu; trebuie să vă întoarceți la El pentru ca viața voastră să aibă viață dincolo de această viață.

Iubiți copii, ați ajuns la sfârșitul acestei istorii, timpul nou este pe cale să înceapă, nu vă pierdeți în lucruri efemere, ci aveți grijă să creșteți spiritual pentru a avea o viață nouă în Mine.

Va răsări un Pământ nou și va fi binecuvântat de Creator; va da roade bune și delicioase, se va deschide în frumusețea sa pentru noii oameni care îl vor locui.

PURITATEA VA DOMNI PE NOUL PĂMÂNT, IAR TIMPUL NU VA MAI FI TIMP, CĂCI VA FI VEȘNIC. VEȚI TRĂI ÎNTR-O STARE DE ÎNȚELEPCIUNE ȘI INTELIGENȚĂ, CAPACITATEA VOASTRĂ DE CUNOAȘTERE NU VA AVEA LIMITE, VEȚI VEDEA CU OCHII DUMNEZEULUI VOSTRU CREATOR, VEȚI FI ASEMĂNĂTORI CU EL, NICIODATĂ SUFERINȚA ȘI DUREREA NU VĂ VOR MAI ÎNSOȚI PENTRU CĂ DUMNEZEU VA ASIGURA NOUL SĂU POPOR CARE SE VA BUCURA DE TOATE ALE SALE.

Îngerii din Ceruri vor însoți noua voastră viață și cântecul va fi etern. Heruvimii, Serafimii, Tronurile și Dinastiile Cerești vor îmbrățișa împreună cu voi un cântec nou și îl vor înălța spre Tronul Mielului, ...cu ghirlande, petale de trandafir și parfumuri infinite ale unei lumi noi făcute din lucruri bune și pure.

DUMNEZEU VA FI CEL CARE VA ADMINISTRA NOUL SĂU POPOR ÎN MĂSURA PERFECȚIUNII, CĂCI EI VOR AJUNGE SĂ LOCUIASCĂ ÎN PERFECȚIUNE.

Iubire, iubire infinită și bucurie imensă pentru copiii Regelui!

SUNT PE CALE SĂ-MI STRIG COPIII PE NUME,

FIȚI GATA, CU O INIMĂ CURATĂ ȘI O DORINȚĂ ARZĂTOARE PENTRU MINE.

Vă binecuvântez! Singurul și unicul Dumnezeu adevărat, ...Iubirea perfectă!

https://www.facebook.com/photo?fbid=5959349377440482&set=a.242597375782406

2 comentarii: