vineri, 10 septembrie 2021

SUNETUL SHÒFARULUI VA FI PENTRU TOATĂ OMENIREA! - Carbonia, 04bis.09.2021, ora 16:55 p.m.

 Ora este marcată, shofar-ul (1) anunță timpul, sunetul va fi pentru întreaga Omenire! ... Avertizez că este ÎNCEPUTUL TIMPULUI MARII PĂTIMIRI.

Convertiți-vă la timp, nu mai așteptați, Duhul Meu Sfânt se revarsă pentru voi, vrea să vă îmbrățișeze pe toți în Sine, dar voi nu vreți să vă întoarceți la Tatăl vostru, preferați să pieriți în situații de păcat.

Săraci copii, săraci oameni, ...și totuși v-am avertizat! Au trecut mai mult de două mii de ani, plânsul Meu este mare, încă transpir sânge, nu pentru că Trupul Meu va fi lovit din nou, ci din cauza voastră, care veți fi masacrați de dușmanii voștri.

Ați făcut o alegere greșită, l-ați preferat pe Diavol în locul Meu, acum inima voastră se va frânge de durere, veți înțelege prea târziu greșeala pe care ați făcut-o.

Dumnezeu este Iubire și cu atâta iubire îi cheamă pe toți copiii Săi înapoi la Sine, Iubirea Sa infinită permite acest lucru, dar nu există niciun răspuns, omul este surd, se află într-un întuneric adânc.

Iubiți copii, astăzi vă spun: iată, a venit vremea durerii, ființa voastră va fi pusă la grea încercare, SĂ NU CREDEȚI CĂ PUTEȚI SUPRAVIEȚUI SINGURI ACEST MOMENT, pentru că cine nu este în Mine nu se va putea ajuta singur și Eu nu voi putea interveni pentru că nu este al Meu.

Dimpotrivă, mari vor fi bucuriile celor care se vor regăsi în Mine: ...răpiți de Duhul Sfânt, ei vor deveni parte a lumii noi, o lume plină de iubire și de bucurie imensă.

Convertiți-vă, oameni, puneți-vă în Mine, copiii Mei, nu mai așteptați alt timp, tot ceea ce vedeți astăzi nu va mai fi acolo mâine, voi anula tot ceea ce nu Îmi aparține și voi reînnoi Pământul în Mine.

Popor fidel, poporul Meu, vouă vă strig durerea Mea, ajutați-mă să depășesc această durere, ...pierd atâția copii, ...ei Mă refuză, nu acceptă să fie ai Mei, nu pot să-i salvez.

Pregătiți-vă sufletele, pentru că vă chem la Mine: VĂ VEȚI AUZI NUMELE VOASTRE DE BOTEZ STRIGATE ȘI VEȚI INTRA IMEDIAT, INSTANTANEU, ÎNTR-O NOUĂ DIMENSIUNE, O DIMENSIUNE NECUNOSCUTĂ DE VOI, veți simți o bucurie profundă în inima voastră, veți vedea cu ochi noi, fața voastră va fi transfigurată; vă voi auzi cântecul, pentru că va fi o laudă nouă, un cântec sincer care vine din inimă.

Copiii Mei, cât de mult Îmi doresc să vă strâng la pieptul Meu, să vă văd alergând pe pajiștile noi, pe Cărările mele unde nimic nu va lipsi.

V-am promis o lume nouă, o lume făcută din bucurii, o lume care nu va trece niciodată, veți lucra cu Mine alături de voi și veți împărți totul cu frații voștri, trecerea voastră va fi în sfințenie pentru că veți intra în Cel Sfânt, veți participa la Divinitatea Sa și vă veți bucura de toate ale Sale.

Acum vă spun: iată, Eu încă aștept răspunsul, aștept ceea ce nu s-a împlinit. Nu sunt mulțumit de acest comportament al omului, nu văd nimic bun în toate acestea, Eu, care sunt Dumnezeul Iubirii Eterne, Dumnezeul Creator, nu pot fi atât de jignit! Atenție! Acesta este momentul pentru care trebuie să vă asigurați, mâine nu va mai fi posibil.

Ceea ce spun Eu este un adevăr infinit, omul nu știe, dar Dumnezeu știe, Dumnezeu vede și nu ar vrea să-și vadă copiii în mizerie infinită.

O NOUĂ LUME VA APĂREA ÎN CURÂND,

DAR NICIUNUL DINTRE CEI RĂI NU VA INTRA SĂ SE BUCURE DE EA.

EU ÎNCĂ VĂ MAI CHEM,

DAR SĂ ȘTIȚI CĂ ACESTA ESTE ULTIMUL APEL.

Nu voi îndrăzni să vă mai chem, jocurile s-au terminat, în liberul vostru arbitru veți face alegerile voastre libere așa cum Eu voi fi obligat să le fac pe ale Mele.

Eu încă mai transpir sânge pentru voi, pentru voi, trădătorii, pentru voi, inconștienții, voi care ați preferat să vă ridicați împotriva Mea, să luați pentru voi ceea ce Mi-a aparținut.

Ajunge, nu ați respectat poruncile lui Dumnezeu, ați arătat oamenilor minciuna, nu sunteți așa cum v-ați prezentat.

Sărmanii Mei copii, trebuie să acționez împotriva Sfintei Mele Voințe, Eu sunt Iubire, Eu sunt Dumnezeu Iubire, Eu sunt Dumnezeu Mântuitorul și Eu sunt Cel Drept! Voi, care vă credeți puternici, aveți grijă, prăbușirea voastră este iminentă, veți pierde teren și veți fi supuși celor pe care l-ați preferat în locul Meu.

Vouă, care sunteți în situația Mea, vă spun că nu veți întârzia să vedeți minunile Mele asupra voastră.

Întoarceți-vă repede la Dumnezeul vostru Creator, nu mai așteptați, repet, nu mai așteptați, totul s-a terminat. Amin

Dumnezeu Tatăl intervine pentru a pune capăt acestei lumi de imbecili. Amin.

Vă binecuvântez, copiii Mei, mergeți înainte fără teamă și înfruntați totul, Eu sunt cu voi.

*

(1) SHÒFAR-ul este un corn de berbec de mici dimensiuni folosit ca instrument muzical, în special în timpul unor servicii religioase evreiești. Instrumentul este adesea menționat în Tora, în Talmud și în literatura rabinică ulterioară. Sunetul SHÒFAR-ului, cântat din norii care acopereau vârful Muntelui Sinai, a fost cel care a făcut ca poporul lui Israel să tremure (Exodul 19:20).

*

Scurt memento: din mesajul din 30 septembrie 2012 (volumul 4).

"Voi dezbrăca Pământul de păcat și voi albi inimile oamenilor, iar ei vor fi iubire în Mine. Inimile oamenilor vor vibra, vor vibra în iubire infinită, pentru că vor fi pecetluite în Mine, Iubire infinită!

UITAȚI-VĂ LA ROMA, OAMENILOR! CE S-A ÎNTÂMPLAT CU ROMA MEA? S-a pierdut frica de Dumnezeu! Politica a luat locul Doctrinei Mele și Evanghelia Mea a fost îngropată! Dumnezeu a fost abandonat de copiii Săi: nu mai tronează Cuvântul Meu în Bisericile Mele, ci cuvântul omului!

Avantajul său!

Unde înainte era Iubire, acum este înșelăciune! Nimeni nu se răspunde la Iubirea Mea, nimeni nu urmărește ce se întâmplă în lume! Și totuși, lumea vorbește! Furia este în cei săraci, în cei care au fost deposedați de munca lor, deposedați de toate bunurile lor!".

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6002757743099645&set=a.242597375782406

Un comentariu: