luni, 13 septembrie 2021

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS către INSTRUMENTUL SĂU (C. unit) - 10 septembrie 2021.

SUNT AICI! A SOSIT TIMPUL, ÎNGERII MEI ÎNCEP SEPARAREA ALOR MEI, TOT CERUL A FOST MOBILIZAT.

Îngerii Mei încep să-i separe și să îi ia pe ai Mei, pe cei drepți, în această răpire a iubirii, mulți pleacă acum și nu vor trece prin necazul cel mare (a nu se confunda cu răpirea). Îmi iau și copiii Mei cei nevinovați, încep să-i purific pentru a lua milioane cu Mine, nu trebuie să fiți triști, e mai bine așa, dacă rămân vor suferi mult, rugați-vă pentru ei și fiți puternici și curajoși în fața acestor despărțiri care sunt de moment. 

În abisul iadului nu mai există demoni, toți sunt aici luptând pentru a lua milioane de suflete, lupta este mare.

Lumea este pierdută, sfârșitul ei a venit, nu credeți încă? Toate avertismentele vi le-am dat prin gura profeților Mei, de asemenea, Mama Mea Imaculată v-a avertizat de multe ori despre direcția pe care a luat-o această omenire, ea a cerut o schimbare de viață, păcatul abundă și copiii Mei se scufundă tot mai mult în fiecare zi.

TATĂL MEU VEȘNIC este stăpânul tuturor, chiar și al propriilor voastre vieți, voi i-ați întors spatele și L-ați disprețuit, lumea umblă în întuneric total. Omul însuși a atras relele, purificarea este deja în curs de desfășurare și nu se va opri până când nu va sosi timpul judecății Mele (AVERTISMENTUL), apoi va începe necazul cel mare.

Acestor oameni nerecunoscători le voi arăta dragostea și mila Mea și le voi acorda o șansă de a-și îndrepta viața. Acest lucru pe care îl vor experimenta va fi foarte dificil, în acest moment am o mică turmă de credincioși care Mă urmează și trăiesc în adevărata Mea doctrină și credință, pe aceștia îi voi salva, nu îi voi lăsa singuri, mulți dintre războinicii Mei vor rămâne până în ultimul moment pentru a ajuta la salvarea celor rămași. Am războinici care au lăsat totul pentru a-L servi pe DUMNEZEU și pentru a ajuta la salvarea copiilor Mei, sper că mulți alții se vor alătura acestei cauze nobile, nu vă temeți, nu aveți de ce să vă temeți dacă sunteți de partea Mea. 

Dreptatea Mea se aplică deja, voi fi neînduplecat cu cei răi, eretici, orașe și sate întregi vor pieri pentru păcatele lor, purificarea a început deja, natura se face simțită prin apă, inundații, uragane, foc, pământul se va cutremura pentru a scutura omul de răutatea lui.

În curând va veni a Doua Mea Venire și bătălia finală, mulți nu-și vor schimba viața, vor pieri, voi fi necruțător și voi sfârși de purificat pământul prin cometa pedepsei, demonii și cei răi vor pieri în foc, abisul se va deschide și vor fi înghițiți. Atunci voi reînnoi fața pământului și poporul Meu va trăi din nou o eră de pace și de iubire, va fi mileniul iubirii, îi voi aduce pe cei credincioși ai Mei care vor ridica din nou această lume.

Vreau să vă treziți acum, înainte de judecată (Avertisment).

În acea zi, te voi chema și te voi face să vezi starea sufletului tău din acel moment și îți voi arăta ceea ce meriți: raiul, purgatoriul sau iadul, îți vei vedea păcatele uitate. Pentru unii va fi un moment de groază foarte puternic, toți vor fi chemați prin mila lui DUMNEZEU TATĂL, veți avea o a doua șansă, 6 săptămâni de convertire; îl voi lega pe diavol pentru acest timp, apoi va fi eliberat din nou și lupta lui va fi mai aprigă, va începe vânătoarea; îi voi duce pe ai Mei în locurile Mele ascunse, dar vă avertizez: niciun păcătos care nu s-a pocăit nu va intra în ele, Îngerii Mei vor păzi locurile.

În biserica Mea catolică am ridicat deja TĂCEREA, AUTORITATEA ȘI JUSTIȚIA MEA ESTE ASUPRA EI, foarte curând va ceda. Sfânta Liturghie va înceta, cuvintele consacrării vor fi schimbate, pâinea va fi doar pâine și vinul doar vin, și va deveni o biserică protestantă ecumenică, cu doctrine moderne făcute de oameni, Duhul Sfânt care i-a călăuzit nu va mai fi prezent. Mulți dintre credincioșii care pretind că Mă iubesc se vor îndepărta de Mine și se vor așeza la aceeași masă cu satana.

Pregătiți-vă, copiii Mei, toate semnele sunt date, judecata vine în curând și cel mai bun mod de a vă pregăti este să aveți un suflet curat și pur. Căutați un preot cât mai puteți și cereți Sacramentul Reconcilierii. Totul se defășoară foarte rapid, iar flagelul războiului va veni în curând să devasteze lumea, inamicul vrea deja să se facă cunoscut și așteaptă cu nerăbdare aceste momente. 

PREGĂTIȚI-VĂ ÎN TOATE SENSURILE; adunați alimente, semințe, legume, medicamente, apă, haine călduroase, fiți precauți copii, nu așteptați până în ultimul moment. Rugați-vă fără să vă descurajați, vă las ca exemplu un text biblic (LUCA 18-8) cereți Tatălui Meu, căutați, chemați, mergeți înainte, fiți curajoși, cereți putere, cereți virtutea Rugăciunii. Țineți-Mă strâns de mână, acoperiți-vă cu mantia MAMEI mele IMACULATE, rugați-vă împreună cu ea rozariul, ea vă va însoți și va prezenta cererile voastre TATĂLUI ETERN, împărtășiți cu frații voștri chemările, ajutați la salvarea sufletelor, rugați-vă, rugați-vă pentru păcătoși, pentru familiile voastre, pentru cei unși de Mine: preoții Mei, puțini Mă vor urma, un mare număr se va pierde.

Lupta este puternică și numai rugăciunea vă va ține uniți cu Mine, vă aștept la picioarele CRUCII MELE GLORIOASE, aveți încredere în Mine și repetați des rugăciunea iaculatorie: SFÂNTĂ INIMĂ A LUI IISUS, MĂ ÎNCRED ÎN TINE! Amin.

VIZIUNI; este un bazin imens cu apă, nu este adânc, apa este limpede, aproape cerească, văd mulți copii fericiți care se joacă în apă, este așa frumos să-i vezi pe copii. Îl întreb pe Domnul despre această viziune, iar El îmi răspunde: mulți copii vor fi purificați acum și vor părăsi această lume.

În altă viziune văd mulți oameni care se urcă la cer, sunt mulți, bărbați, femei și copii. Răspunsul Domnului este: într-o răpire de iubire îi voi lua pe mulți, îi voi scuti de suferință.

Legătura acestui mesaj cu altul al Sfintei Fecioare Maria, 13 aprilie 1974

NU SUFERIȚI PENTRU COPIII VOȘTRI...MÂNA LUI DUMNEZEU ESTE MILOSTIVĂ...DUMNEZEU NE VA LUA COPIII ÎN CIUMĂ CA SĂ NU FIE PIERDUȚI....

DOAMNA NOASTRĂ A TRANDAFIRILOR...despre mâna lui Dumnezeu

CIUMA COPIILOR: NU VA EXISTA UN LEAC DIN PARTEA ȘTIINȚEI UMANE

"Este un mare întuneric peste țara voastră. Am trimis un mare test părinților de familie. Mulți copii vor fi aduși în Împărăție. Lacrimile vor curge din ochii părinților, dar cei care sunt în Lumină vor înțelege planul Tatălui. Noi nu dorim ca sufletele tinerilor (copiilor) să fie distruse de planul satanei; de aceea, mulți dintre tineri vor fi scoși din lume. Știința și omul învățat nu vor cunoaște secretul acestui mare test. Această încercare va fi cea a unei infirmități trupești.

Nu va exista nici un leac din partea științei umane pentru ea, pentru că este mâna lui Dumnezeu asupra omului."

- Sfânta Fecioară Maria, 13 aprilie 1974

Un comentariu: