joi, 2 septembrie 2021

AVERTISMENTUL ESTE ÎN FAȚA VOASTRĂ. RĂPIREA PENTRU COPIII LUI DUMNEZEU ESTE LA PORȚI! – Carbonia, 28.08.2021, ora 16:45 p.m.

În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

Ca și atunci, totul se repetă, dar într-o măsură mai rea.

Copiii Mei, iubiți copii ai iubirii, sunteți destinați distrugerii, nu ați ascultat cuvintele Mele, Cerul v-a avertizat de tot ceea ce se va manifesta acum cu groază.

Omul a căzut în mizeriile lui Satana, inima lui este neagră ca smoala, seamănă cu dumnezeul pe care îl urmează în locul Meu.

Săraci, săraci oameni, săraci pentru că orgoliul vostru vă trage în Infern, nu v-ați pocăit, v-ați adâncit tot mai mult în întuneric și astăzi veți intra în locuința dușmanului infernal.

V-am chemat și v-am atras atenția asupra Mea, să revedeți poruncile lui Dumnezeu și să vă îndepărtați de lucrurile lumii, să nu vă faceți idoli pe acest pământ, dar toate acestea au trecut în indiferență, ați continuat să trăiți cum v-a plăcut mai mult, cultura voastră a fost și este încă în Satana, ați uitat de iubirea lui Dumnezeu și de poruncile Sale.

Vă hrăniți cu păcatul, vă murdăriți tot mai mult sufletele, nu veți găsi odihnă în aceste ore care vor veni în noroi și durere.

Adevăr, adevăr vă spun: viața va continua pentru copiii Mei, în timp ce aceia care sunt departe de Mine, cei care M-au respins, nu se vor putea salva pentru că nu vor mai avea timp să se pocăiască; Satana i-a prins acum la el, i-a dus departe, departe de Mine, departe de Dumnezeul vostru Creator.

Cobor din ceruri cu armata Mea, o conduc, îi călăuzesc pașii împotriva dușmanului infernal. Distrugerea acestei Umanități este aproape, împreună cu cel care s-a făcut principe al acestei lumi, cel care a furat sufletele copiilor Mei.

Ajunge! Voi distruge totul, voi aduce această planetă înapoi la momentul în care am creat-o, va fi din nou frumoasă, va străluci de Mine, tot ce este putred voi distruge, totul va fi ras de pe pământ, tot ce nu aparține lui Dumnezeu va fi împrăștiat.

Fugiți puteri vrăjmașe, fugiți de la fața lui Dumnezeu! Iată, El vine în slava Sa ca să facă dreptate!

Strigați, oamenilor, strigați după milostivirea Lui, prosternați-vă în fața Lui și recunoașteți-L ca fiind singurul Dumnezeu adevărat.

Nu rămâneți indiferenți la vederea Lui,...aceasta va fi ultima șansă pentru voi de a trece la o viață mai bună sau de a pieri în iadul care va fi creat pe acest Pământ, înainte de a Mă întoarce pentru totdeauna pentru a-l locui cu toți copiii Mei, când totul va fi reînnoit, când voi transforma din nou această Planetă în cea mai frumoasă stea de pe firmament!

Eu v-am chemat copii, v-am iubit din toată inima Mea, Mi-am dat viața pentru mântuirea voastră, dar voi M-ați urât, M-ați respins, ați preferat lucrurile acestei lumi, să urmați frumusețile acestei lumi, să vă faceți mari în această lume, chiar și luându-Mi locul.

Bietele Mele creaturi, ce veți mai putea face? Numai Eu sunt Dumnezeu! Numai Eu sunt Creatorul! ...acum, din cauza indiferenței voastre față de Mine, veți cădea definitiv în adâncurile gheenei. Ați distrus orice lucru bun pe care l-am pus în voi, ați împrăștiat sămânța cea bună și ați sădit pe cea a diavolului: ...sămânța răului, ...., sămânța pierzării, ...sămânța pierzării și a sfârșitului.

V-ați anihilat cu propriile voastre mâini, nu ați înțeles nimic, copiii Mei, nu v-ați interesat de Cel care v-a creat, de Cel care v-a dat viață! Nu ați avut niciun sentiment bun față de Dumnezeul care a murit pe cruce pentru a vă salva; ați continuat să vă satisfaceți în carne și în lucrurile de pe acest pământ, hrănindu-vă cu otrava lui Satana.

Vă anunț, copiii Mei, că sunteți acum la sfârșit, AVERTISMENTUL ESTE ÎN FAȚA VOASTRĂ, ...totul va fi acum stins din ceea ce nu aparține lui Dumnezeu. Războiul va începe și va începe marele necaz pentru voi, cei care M-ați refuzat, cei care M-ați respins în favoarea cui, copiii Mei? ...a iadului?

Blestemat să fii Satana, blestemat să fii Satana, ai reușit să furi multe suflete, dar acesta este sfârșitul tău, nu vei mai avea timp pentru că te voi închide pentru totdeauna în Iad.

Copiii Mei, continuați să vă rugați, implorați mila Mea și întoarcerea Mea grabnică, totul se apropie de sfârșit, totul este aproape de venirea Mea.

ANUNȚAȚI, ANUNȚAȚI, ANUNȚAȚI-I PE COPIII MEI CĂ VIN,

CĂ TOTUL VA FI TRANSFORMAT ÎN CURÂND ÎN IUBIREA LUI DUMNEZEU,

CĂ TOTUL SE VA ÎNTOARCE LA DUMNEZEU, PRIN URMARE, TOT CE ESTE RĂU VA FI ANULAT.

Încă puțin, copiii Mei, fiți gata să fiți luați de Mine, RĂPIREA PENTRU FIUL LUI DUMNEZEU ESTE LA PORȚI! ...Voi ridica în acești copii un Spirit nou, un Spirit de adevăr, un Spirit de iubire și îi voi trimite în lume pentru a-i recupera pe toți cei care M-au respins, care l-au preferat pe Satana, pe cei care s-au pierdut în lucrurile acestei lumi, renunțând la viața veșnică, renunțând la frumusețile lui Dumnezeu, la frumusețile Creației, la o viață nouă și la fericirea veșnică.

Bucurați-vă, fii ai lui David, căci pentru voi se vor face mari minuni, Dumnezeu este Bun! Dumnezeu este drept! El va avea iubire pentru cei care au oferit iubire și va fi drept față de cei care nu au avut respect nici pentru Dumnezeu, nici pentru aproapele lor, nici pentru ei înșiși.

Adio, popoare străvechi, sfârșitul vostru a sosit, deja totul este împlinit!

Vă iubesc, vă binecuvântez și vă aștept pe acest deal până la noi ordine.

Vă salut, copiii Mei! ...la următoarea întâlnire. Dumnezeu este cu voi.

Iubiți-vă unii pe alții, nu aveți gânduri negative între voi, fiecare va avea sarcina sa, fiecare calea sa, renunțați la gândurile negative și puneți-vă în acord cu cuvintele Dumnezeului vostru.

Înainte! Împreună cu Maria Preasfânta vă îmbrățișăm și vă conducem la porțile noului Pământ.

În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

Fiți binecuvântați de Dumnezeu.

Înfloriți ca crinii de pe câmp,

Deschideți-vă și îngenuncheați în frumusețea voastră

la trecerea Celui care v-a creat. Amin.

Domnul va scrie în cartea popoarelor: "În tine sunt toate izvoarele Mele". (Din Psalmul 86).

https://www.facebook.com/photo/?fbid=5956504744391612&set=a.242597375782406

4 comentarii: