sâmbătă, 25 septembrie 2021

MESAJ URGENT: 18 SEPTEMBRIE 2021 LA ORA 4:30 A.M., ÎN CABORCA SONORA MEXICO

PĂMÂNTUL SE VA CONVULSIONA CU DIVERSE CUTREMURE ȘI SEISME. VOI VORBI ACESTUI NEAM NECREDINCIOS DIN CERURI, PE NORI ȘI CU TUNETE PUTERNICE. A SOSIT CEASUL DREPTĂȚII MELE, CA ATUNCI CÂND A CĂZUT FOC DIN CER, CĂCI SODOMIA ȘI CONFORMISMUL MĂ JIGNESC.

SĂ SE FACĂ CUNOSCUT URGENT ACEST MESAJ AL MEU.

- 18 SEPTEMBRIE 2021 LA ORA 4:30 A.M., ÎN CABORCA SONORA MEXICO.

MESAJ IMPORTANT DE LA TATĂL CERESC PRIMIT DE CĂTRE UCENIC 

Iahve vă vorbește:

Dreptatea Mea vine la toate popoarele, rasele, triburile și limbile pământului. Timpul dreptății Mele este în această generație necredincioasă și răzvrătită.

Pământul este acum tronul Meu. Fiul Meu va domni, dar tu, omule, vei fi cernut, așa cum se cerne aurul și argintul în foc. Eu sunt Iahve, Tatăl vostru.

Veniți, copii, și ascultați vocea Mea prin slujitorul Meu, profetul. El este un turn de veghe. Turnul unui paznic.

Profetul anunță lumea de astăzi și să nu existe granițe pentru acest mesaj.

Descendența imorală ai lui Nabucodonosor, pofta și abominația lui Cezar și Nero, abominația lui Hitler și anatema lui Luther, se întorc pe pământ cu spirite demonice pe care le voi alunga cu degetul Meu, iar Eu, Dumnezeu, îi voi proteja pe cei care Mă iubesc și care țin cu credință Cuvântul Meu. Păstrați Legile Mele!

Pământul se va zgudui cu diverse cutremure și șocuri. Voi vorbi acestui neam necredincios din norii cerului în tunete puternice. A sosit ceasul dreptății Mele ca atunci când căzut foc din cer, căci sodomia și conformismul Mă jignesc. De cinci ori s-a înmulțit crima de erezie și blasfemie.

Datan și Abiram (*) au fost înghițiți de pământ și s-a stins neamul lor.

Timpul exodului final este peste voi. Ascultați, țări din America Latină; ascultați Bolivia, Columbia, Panama, voi muta pământul Mexicului și voi da ordin stelelor, lunii și soarelui, apei oceanelor și aerului să strige cu o singură voce.

Axa sudică a Pământului va fi inversată. Nordul va deveni Sud.

De pe tronul Meu veșnic spun Europei: Ah, Germania, păcatele tale sunt înaintea Mea. Rușinea va îmbrăca în doliu Franța și Italia. Ah, Spania mea! Ah, Portugalia!

Emiratele Arabe vor avea de suferit, pentru că regatul lor va zgudui Rusia. Siria va suferi. Vai de tine, Brazilia! Vai de tine, Japonia! Vai de tine, Coreea! Deschideți ochii, conducători ticăloși! Comunismul și ateismul Îmi fac ochii și urechile atente.

Justiția Mea se va întoarce la templele închise. Clerul s-a pervertit.

Lucrurile nu sunt bune, nici guvernele comuniste și ateiste. Ele persecută creștinii, îi alungă, îi întemnițează, îi bat, le închid bisericile; Mă urăsc.

Ei Îi persecută pe profeții Mei, îi alungă, dar ei, o, da, ei sunt vocea  Mea în pustiu, pentru că la sfârșitul vremurilor de sfârșit se vor întoarce mormintele văruite, rase de vipere, pentru că mass-media s-a vândut guvernelor masonice; Iuda cel modern, fariseii, saduceii. Rasa și neamul lor pătează pământul, dar lumina dreptății Mele va străluci.

Fie ca acest mesaj al Meu să fie făcut cunoscut URGENT.

Preoții și episcopii Mei să se întoarcă la adorația Sfântului Sacrament; nu este aceasta cultul adevărului?

Eu sunt Cel care sunt.

(*) Datan și Abiram sunt fiii lui Eliab. Ei au fost aleși de adunarea care s-a răzvrătit împotriva lui Moise.

 https://www.facebook.com/photo/?fbid=5156142047750605&set=a.2258169724214533

Un comentariu: