sâmbătă, 18 septembrie 2021

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS către INSTRUMENTUL SĂU (C. unit) - 16 septembrie 2021

Dușmanul continuă să planifice cum să decimeze populația lumii și nu este departe de a-și atinge scopul, astfel încât să fie mai ușor să controleze populația pentru scopurile sale. Omenirea așteaptă un fals Dumnezeu care să o elibereze de probleme și în special de virus, și îl va primi pentru că ei caută emoții noi, ceva în acord cu vremurile moderne, Dumnezeul pe care îl văd în Mine este deja depășit, pe cel care a murit pe CRUCE vor să Îl uite și să Îl ignore, revoluțiile vin din mâna celui rău, asta îi place: dezordine, dezbinare, haos, violență, crime ȘI ÎL VA PRIMI!

Elitele și guvernele se reunesc pentru a dezvolta în continuare planuri, războiul nu va fi evitat și va fi foarte crud, firul este pe cale să fie tăiat, omenirea îl cere, iar inamicul ascultă și este gata să le satisfacă cererile lor.

Copiii nu au vrut să știe nimic despre DUMNEZEU, L-au scos din viața lor, doar o mână de credincioși trăiesc credința. Bisericile sunt aproape goale în timpul slujbelor ZILNICE, mulți vin să ceară slujbe pentru familiile lor sau o fac pentru a îndeplini o obligație, iar Bisericii Mele continuu i se cer îngrădiri și alte restricții, autoritățile lor nu au ridicat vocea pentru a apăra libertatea religioasă, dimpotrivă, sunt complici la aceste abuzuri.

Vă avertizez că totul este în curs de desfășurare, comunicațiile sunt pe cale să se prăbușească, internetul, televiziunea, telefoanele mobile, totul este deja controlat, dar ei vor implementa alte mijloace pentru a fi mai controlați, implementând alte antene. Din cauza acestui modernism, ei L-au respins DUMNEZEU, a fost folosit în mod abuziv, în toate domeniile de muncă și în familie, în familii nu mai există comunicare, părinții fiind permisivi cu copiii lor, pentru ei acest lucru este normal. 

Purificarea se trăiește deja și va crește în fiecare zi tot mai mult, oamenii vor fi purificați, țările și orașele, voi îndepărta murdăria și corupția păcatului și îi voi chema pe copiii Mei înapoi la Tatăl Dumnezeu. 

Plaga de insecte va izola omenirea aducând boli, virușii vor continua cu mai multă putere decât până acum, în spatele acestor lucruri se află diavolul înșelător și are mulți parteneri cu el, de aceea trebuie să fiți mai inteligenți decât el fiind stăruitori la rugăciune, să fiți în prezența lui DUMNEZEU în fiecare zi, să citiți cuvântul sfânt: Biblia, care vă vorbește și vă sfătuiește prin ea. Căutați-o pe Sfânta Mea Mamă, pe Îngerii ei, pe Sfinții ei, mulți dintre ei au lăsat o moștenire ca exemplu de urmat, SFÂNTA ȘI SĂNĂTOASA MEA DOCTRINA TREBUIE SĂ RĂMÂNĂ ÎN INIMILE VOASTRE.

Timpul a trecut, repet, marea bătălie a început și salvarea copiilor Mei de asemenea. Trebuie să vă spovediți continuu, să aveți o inimă curată înainte de sosirea marii zile a MILOSTIVIRII Mele, dacă nu vă spovediți înainte sau după AVERTISMENT nu veți putea să vă salvați sufletele și DUMNEZEU vă va lăsa liberi să acționați. Mulți oameni nu se vor schimba și vor rămâne în păcat, tinerii vor fi transformați, vor fi ca niște roboți în mâinile lui Antihrist, care va conduce lumea în acel moment. Copiii cresc fără nici o educație religioasă din partea părinților și vor fi pierduți fără speranță, pentru că vor fi seduși de diavol. Toată lumea ar trebui să meargă la Biserică acum, trebuie să profitați de aceste momente în care mai puteți găsi temple sau Biserici deschise, apoi se vor închide, multe temple au fost deja transformate în muzee, cafenele sau restaurante, acesta este doar începutul, CRUCEA Mea VA FI SCOASĂ DIN TOATE LOCURILE SFINTE.

Vă invit la Rugăciune, să aveți o comunicare cu DUMNEZEU, El vă va acorda harul convertirii și al mântuirii, cel care nu privește spre cer trăiește scufundat în materialism și în lucrurile pe care le oferă lumea, pentru acești oameni mântuirea sufletului lor va fi dificilă dacă vor căuta alte noutăți în afara lui DUMNEZEU ADEVĂRAT.

Rugați-vă pentru țările voastre, veți trăi cea mai mare izolare și cele mai severe restricții, asigurați-vă cu alimente, apoi va veni o lipsă imensă de alimente, v-am avertizat deja în mesajele anterioare, păstrați medicamente și apă, pregătiți-vă rucsacurile cu tot ce aveți nevoie, MULȚI VOR TREBUI SĂ FUGĂ DE PE COASTE! fugiți acum, fiți prevăzători și pregătiți, ascultați copii, nu dormiți. Lunile următoare vor fi foarte triste, pierderile umane vor fi de ordinul milioanelor.  

Rugați-vă și cereți putere, organizați-vă timpul și rugați-vă, sunteți deja la sfârșitul sfârșitului, timpul a ajuns la sfârșit.

Vin foarte curând! nu vă descurajați, căutați-o, invocați-o pe Mama Mea, ea vă va acoperi cu mantia ei, rugați-vă cu ea rozariul și vă va însoți, nu sunteți singuri, căutați ajutorul cerului și îl veți găsi, fiți sinceri în rugăciune, cereți pentru voi înșivă și reparați-vă păcatele acum, rugați-vă pentru familii, rugați-vă pentru Biserica Catolică, pentru cler, pentru voi înșivă, pentru copiii voștri, EU VĂ AȘTEPT PE CRUCEA MEA PENTRU A VĂ ÎNSOȚI PE ACEASTĂ CALE.

ULTIMA CĂLĂTORIE! 

 PRIMA VIZIUNE: Văd doi copii care zboară prin aer și se înalță pe cer, văd și alții, în mijlocul lor trec multe insecte, este o ciumă, apoi mulți viruși care sunt deja în aer, apoi Domnul îmi pune deasupra patului meu un ROZAR ca să mă pot ruga cu Maica Domnului. Mă rog pentru lunile următoare, panorama spune că Domnul este foarte puternic.     

A DOUA VIZIUNE: Văd păsări mari și negre, sunt multe, sunt ca niște vulturi cu aripi foarte mari și aleargă spre oameni speriindu-i pe toți, acești oameni intră în casele lor, le este foarte frică, văd și păsările de pe Statuia Libertății din SUA. Înseamnă că se apropie foametea, lipsa de alimente, rafturile goale din supermarketuri, nu va mai rămâne nimic.

TOT CE PUTEM FACE ESTE SĂ NE RUGĂM ȘI SĂ NE ÎNCREDINȚĂM SFINTEI TREIMI, SĂ NE ABANDONĂM ÎN MÂINILE LOR.

Un comentariu: