duminică, 19 septembrie 2021

PREASFÂNTA MARIA VĂ VA ARĂTA CALEA, VĂ VA LUA DE MÂNĂ ȘI VĂ VA DĂRUI SFINTELE DARURI ALE LUI DUMNEZEU – Carbonia, 11.09.2021, ora 5:02

Astăzi, Preasfânta Treime vine la voi, VINE SĂ VĂ DEA IUBIRE DIN CER, VINE SĂ VĂ DEA FORȚA PENTRU A DUCE MAREA BĂTĂLIE care vi se deschide în planul blestemat al satanei.

PREASFÂNTA MARIA ÎȘI VA ARĂTA MĂREȚIA EI ÎN A VĂ CONDUCE, VĂ VA ARĂTA CALEA, VĂ VA LUA DE MÂNĂ ȘI VĂ VA DĂRUI SFINTELE DARURI ALE LUI DUMNEZEU, PENTRU CA DUMNEZEU ÎNSUȘI SĂ FIE ÎN VOI ȘI CU VOI.

Lucifer își manifestă deja slăbiciunea față de copiii lui Dumnezeu; el știe că nu-i va putea învinge niciodată, pentru că Dumnezeu este cu ei, dar își va arăta tenacitatea pentru a-i speria.

Poporul Meu, popor ales, ziua ta de a fi glorios în Mine este pregătită, Eu vă voi asigura tot ce aveți nevoie, vă voi pune la porțile Raiului, veți fi gardieni, cei care vor veghea la creșterea noilor convertiți la Dumnezeu, cei pe care îi voi pune pe un teren nou unde nu vor flămânzi și nu vor înseta niciodată, pentru că Stăpânul Viei nu-i va abandona niciodată.

Vă cer să vă convertiți, o, oameni, vă cer să tânjiți după adevărata libertate în Dumnezeu, în Cel care poate face totul.

VOI CONDUCE NAȚIUNILE, VOI PUNE PECETEA MEA DE APARTENENȚĂ

PE TOATE LUCRURILE CARE ÎMI APARȚIN.

NICIUNUL DINTRE ALEȘII MEI NU VA LUA DECIZII CARE SĂ NU FIE DICTATE DE CEL PREAÎNALT.

NOAPTEA SE VA ÎNTUNECA, VINE FURTUNA TERIBILĂ, durerile pentru această Omenire vor fi insuportabile, atât de mari încât cei care vor rămâne pe Pământ vor implora să moară.

TUNAȚI, O, CERURI, TUNAȚI CU PUTERE,... ACEASTA ESTE ORA JUSTIȚIEI DIVINE! ÎNGERUL VA AVERTIZA ÎNCEPUTUL JUSTIȚIEI! Totul este pe cale să se întâmple, copiii Mei, nu renunțați la salvarea voastră, nu fiți nesăbuiți, faceți spovada, cereți-Mi iertare pentru ca Eu să vă recunosc ca fiind ai Mei și să vă ridic la Mine.

PĂMÂNTUL ESTE PE CALE SĂ SE CUTREMURE DEZASTRUOS, MULTE ȚINUTURI SUNT PE CALE SĂ FIE MĂTURATE DE FURIA NATURII. CERUL STRIGĂ PENTRU CONVERTIREA VOASTRĂ, O, OAMENI, ÎNTOARCEȚI-VĂ REPEDE LA DUMNEZEU! ALEGEȚI VIAȚA ÎN LOCUL MORȚII.

Voi pune peste voi Inima Mea Sfântă, vă voi însemna cu Degetul Meu pe frunte, vă voi imprima semnul Sfintei Cruci, simbolul apartenenței Mele. Sigilați în Mine, nu vă veți mai teme de nimic și vă veți ridica cu putere și vă veți dovedi loialitatea față de singurul și adevăratul Dumnezeu, Creatorul Unic, singurul Dumnezeu care poate da viața.

Rugați-vă și îndepărtați-vă de lucrurile lumii, preferați lucrurile lui Dumnezeu și fiți în ascultare absolută față de El. Amin.

Preasfânta Treime vă binecuvântează.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6030349777007108&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu