luni, 6 septembrie 2021

IATĂ, VIN SĂ-MI IAU COPIII, DAR ÎI VOI LĂSA PE CEI CARE S-AU LEPĂDAT DE MINE - Carbonia, 1 septembrie 2021

Iubiți copii, potirul Meu s-a vărsat, timpul s-a terminat, acum totul se va manifesta în Iad.

Ați închinat cu Fiara, ați devenit ai lui, l-ați preferat pe el în locul Meu, dar ce veți face acum, copiii Mei? Îi veți cere lui ajutorul sau veți striga la Mine pentru iertare și Mă veți numi Tată?

A sosit ceasul Dreptății Mele, sunt cu adevărat îndurerat de comportamentul vostru, nu voi rata ținta, îi voi lovi mortal pe răufăcători și îi voi arunca în Iad.

M-am săturat de această Umanitate necredincioasă și perversă care nu a înțeles nimic din viața ei. Dumnezeu, în marea Sa iubire, l-a creat pe om după chipul și asemănarea Sa, i-a pregătit un Paradis veșnic, dar a fost trădat! Când Lucifer și-a suflat răutatea sa, răul său asupra ființei umane și a reușit să-l prindă, l-a făcut prizonier, ...și omul a pierdut stima Dumnezeului său Creator. În ciuda torturilor nesfârșite pe care i le-a aplicat Satana, chiar și astăzi omul continuă să se prosterneze în fața lui, el este deja pierdut în Minciună.

COPII MEI, IUBIȚI COPII AI IUBIRII, O, VOI, MICA MEA RĂMĂȘIȚĂ CREDINCIOASĂ, ADEVĂR VĂ SPUN: TOTUL ESTE ÎMPLINIT, IUBIREA MEA INFINITĂ VĂ VA SALVA. IATĂ, VIN SĂ-MI IAU COPIII, DAR ÎI VOI LĂSA PE CEI CARE S-AU LEPĂDAT DE MINE ȘI L-AU PREFERAT PE SATANA.

 A SOSIT ULTIMA ORĂ PENTRU CEI CARE NU S-AU DECIS PNTRU MINE, pentru cei care, în ciuda infinitelor Mele chemări la convertire, au continuat să meargă mână în mână cu Satana. Viața aceasta se încheie aici, pentru cei care nu s-au pocăit, pentru cei care nu s-au întors la Mine.

Iadul se va dezlănțui pe acest Pământ, mările se vor ridica, se vor prăbuși pe țărmuri și vor distruge orașe întregi!

Munții se vor prăbuși, ...Pământul se va deschide și va înghiți tot ce este deasupra lui, ...râurile se vor revărsa, iar vuietul infernal al vulcanilor va avertiza asupra vărsăturilor de lavă și foc care va fi aruncată pe Pământ.

TOTUL ESTE REALIZAT! EU, DUMNEZEUL BINELUI VEȘNIC, ÎI VOI APĂRA NUMAI PE COPIII MEI! Pregătiți-vă, copiii Mei, numele vostru este deja scris în ceruri, Mântuitorul vostru vă garantează mântuirea veșnică.

EU SUNT LUMINA LUMII, EU SUNT IUBIREA INFINITĂ!

POCĂIȚI-VĂ, O, OAMENI, CONVERTIȚI-VĂ ÎNAINTE CA TUNETUL DIN CER SĂ VĂ SURPRINDĂ.

AMIN.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=5975313715844048&set=a.242597375782406

Un comentariu: