joi, 9 martie 2023

Acum este momentul! - 26 februarie 2023, Anna Shelley

Un mesaj de la Sfântul Arhanghel Mihail

În timp ce penele aripilor mă umbresc, îl aud pe Sfântul Mihail Arhanghelul spunând:

Iubit popor al lui Cristos, acum este timpul să te refugiezi în Inima Sfântă a Domnului și Mântuitorului nostru, Isus Cristos. Recunoașteți Îngerii voștri Păzitori, care sunt la porunca lui Dumnezeu și sunt pregătiți să vă apere și să vă îndrume spre refugii de siguranță.

Împărăția lui anticrist va fi ridicată din cenușa acestei lumi, care intră acum într-un război mondial. Declarațiile de pace vor fi proclamate de anticrist, ale cărui minciuni înșelătoare vor fi acceptate ca adevăr.

În mijlocul haosului și confuziei, mulți vor fi liniștiți de un semn al condamnării, care va fi prezentat sub aparența de comoditate și necesitate pentru lucrurile acestei lumi, care aduce moartea sufletului.

Poporul lui Dumnezeu, trebuie să vă păstrați gândurile ascunse și protejate, prin reînnoirea minții voastre cu Sfintele Scripturi și rugăciunea zilnică.

Rugați-vă Rozariul de lumină al Maicii Domnului care luminează întunericul care vă înconjoară.

Cu sabia mea scoasă din teacă, sunt gata, împreună cu mulțimi de îngeri, să vă apăr de răutatea și capcanele diavolului, ale cărui zile sunt puține la număr.

Așa vorbește, Apărătorul vostru vigilent.

Un mesaj de la Domnul nostru

Isus Cristos, Domnul și Mântuitorul nostru, Elohim spune:

Înainte ca Cerul să se deschidă, o iluminare va afișa semnul Meu. Timpul se va opri în timp ce momente de milostivire vor fi oferite sufletelor căite. Acesta va fi momentul unei judecăți particulare care va fi experimentată de toți.

Așa vorbește, Domnul.

https://afterthewarning.com/messages-from-heaven/shelley-anna/2023/february/27/now-is-the-time/

Un comentariu: