joi, 2 martie 2023

MI-E SETE, COPIII MEI, MI-E SETE! MI-E SETE DE VOI! - Carbonia, 23.02.2023

Iată-mă la tine, popor iubit, trăiți Cuvântul meu! Cu iubire arzătoare aștept îmbrățișarea voastră.

Nu disprețui poruncile Mele, omule! Respectă legile Dumnezeului tău; întoarce-te la El pentru a fi salvat, nu merge braț la braț cu Satana, el este gata să te sacrifice pentru planul său blestemat.

Adevăr vă spun: treziți-vă, oamenilor, treziți-vă!

Să știți că timpul care vine este cel al marelui necaz! Convertiți-vă acum, în acest timp foarte scurt care v-a mai rămas, căci atunci va fi doar plâns și scrâșnire de dinți.

Vreau să vă salvez, copiii Mei; cu toată Iubirea Mea vin să vă implor convertirea, ...vă chem la Mine, dar văd că nu vreți să ascultați.

O, copiii Mei! Dacă ați ști cât de mult ați avea de câștigat dacă ați alege să vă întoarceți la Dumnezeul Iubirii voastre! Tânjesc să vă am "ai Mei" pentru totdeauna, să vă fac să vă bucurați veșnic în frumusețea Atotputerniciei Mele.

Eu sunt Iubirea Infinită, Dumnezeul vostru Creator, nu puneți obstacole în calea voastră, copiii Mei, căiți-vă și alergați acolo unde vă aștept pentru a vă dărui Măreția care este în Mine. Veți avea tot ceea ce posed Eu, nu veți mai suferi, căci Eu sunt Dumnezeul Bucuriei imense. Iată, vă voi lua de mână și vă voi însoți în locuințele Mele cerești; veți vizita Universul și veți fi înțelepți în Lucrurile lui Dumnezeu.

La cea de-a doua venire a Mea, Îmi voi aduna poporul Meu la Mine:...freamăt în așteptarea acelei zile pentru a vă putea îmbrățișa! Mi-e sete, copiii Mei, Mi-e sete! Mi-e sete de voi!

În curând, Preaiubiților... în curând! 

Viața voastră pe acest Pământ va fi abandonată pentru a intra în Casa Mea, unde totul este pregătit pentru a fi savurat de voi.... Am pregătit o lume nouă pentru voi; doresc să vă îndestulez inimile în iubirea și minunile Totului Meu.

Eu sunt Dumnezeul Iubirii Infinite, Eu sunt Regele vostru, Protectorul lui Israel. Binecuvântați copii ai Mei, iubiți-Mă așa cum vă cer Eu! Sunt pe cale să fiu printre voi, fiți gata să intrați cu Mine pe căile Universului Ceresc.

Vă aștept cu brațele deschise, nu întârziați, nu întârziați ca să nu întârzie revenirea Mea. Amin!

Yahwe

https://colledelbuonpastore.eu/2023/02/26/ho-sete-figli-miei-ho-sete-ho-sete-di-voi/

Un comentariu: