vineri, 10 martie 2023

Atacurile lui satana au devenit mai frecvente, 2 martie 2023, Shelley Anna

În timp ce penele aripilor mă umbresc, îl aud pe Sfântul Arhanghel Mihail spunând:

Iubiți ai Domnului și Mântuitorului nostru, adăpostiți-vă în Inima Sfântă a Domnului și Mântuitorului nostru, Isus Cristos, cu rugăciuni neîncetate pe buze.

Este foarte urgent să vă recunoașteți îngerii voștri păzitori, care veghează. Invocați-i zilnic, să vă conducă și să vă călăuzească, ferindu-vă de relele diavolului și ale lumii, care piere în întuneric. Atacurile satanei au devenit mai frecvente, pe măsură ce îi orbește pe cei vulnerabili de la Lumina Iubirii lui Dumnezeu.

Plăgi care nu mai sunt adormite, au început să iasă la suprafață. Satana dorește să facă omenirea să sufere, de pe urma bolilor sale. Obțineți medicamentele cerești necesare pentru a lupta împotriva infecțiilor (Uleiul bunului samaritean).

RĂZBOAIELE ȘI ZVONURILE DE RĂZBOAIE VOR ADUCE UN MARE ÎNTUNERIC CAUZAT DE PENE DE CURENT CARE SE VOR PRODUCE ÎN ÎNTREAGA LUME.

Un guvern mondial unic va apărea din întuneric, un întuneric care va fi rezultatul unor pene de curent care vor avea loc în timpul celui de-al treilea război mondial. Dominația mondială va fi atunci controlată de un dictator care este cunoscut sub numele de fiul pierzaniei. Prezența sa va fi dezvăluită după o mare revoluție, în care inimile vor deveni reci ca ceara. Inimi de piatră care vor fi îndreptate împotriva Domnului și Mântuitorului nostru, Isus Cristos.

POPORUL LUI DUMNEZEU, pregătiți-vă proviziile având încredere în Domnul și Mântuitorul nostru pentru nevoile voastre.

Nu abandonați Rozariul de Lumină al Maicii noastre.

Îmbrăcați-vă cu toată armura lui Dumnezeu mânuind armele voastre spirituale în mâini rugătoare.

Nu lăsați frica să vă paralizeze credința. Aceste lucruri trebuie să se întâmple, (Matei 24).

Domnul și Mântuitorul nostru, Isus Cristos, nu v-a abandonat, ci vă împodobește cu dragostea și protecția Sa. Rămâneți ascunși în limitele protecției, pe care numai Inima Sfântă a lui Isus o poate oferi.

PLANETELE INTRĂ ÎN ALINIERE, ciocnindu-se, fac vizibil un semn al Domnului nostru, care va fi văzut de toți, pe măsură ce aspectul cerului devine roșu.

Pregătiți-vă inimile pentru această întâlnire, cu Domnul și Mântuitorul nostru, Isus Cristos . Eu sunt gata, împreună cu mulțimi de îngeri, pentru a vă apăra de răutatea și capcanele diavolului ale cărui zile sunt puține la număr. Așa vorbește, Apărătorul vostru vigilent.

Confirmare din Scripturi

Matei Capitolul 24

De aceea vă spun: Nu vă îngrijorați pentru viața voastră, ce veți mânca și ce veți bea; sau pentru trupul vostru, ce veți purta. Oare nu este viața mai mult decât hrana, și trupul mai mult decât hainele?

Priviți păsările cerului: nu seamănă, nu seceră nici nu adună în hambar, iar Tatăl vostru ceresc le hrănește. Oare nu sunteți voi mult mai de preț decât ele? Cine dintre voi, oricât s-ar strădui, poate să adauge câtuși de puțin la durata vieții sale?

MATEI 6:25-27

Domnul este alături de toți cei care îl cheamă, de toți cei care îl cheamă în adevăr.

(Psalmi 145:18)

Frica de oameni aduce capcană, dar încrederea în Domnul protejează.

PROVERBE 29:25

Căci noi nu avem o luptă  nu este împotriva sângelui și trupului, ci împotriva conducătorilor, împotriva autorităților, împotriva puterilor avestei lumi a întunericului, împotriva duhurilor răului care sunt în înălțimi!

Efeseni 6:12

Demonii, L-au respins pe Dumnezeu și se străduiesc zilnic să se opună cunoașterii și dezvoltării spirituale a omenirii.

RĂZBOAIELE ȘI ZVONURILE DE RĂZBOAIE VOR ADUCE UN MARE ÎNTUNERIC CAUZAT DE PENE DE CURENT CARE SE VOR PRODUCE ÎN ÎNTREAGA LUME.

https://afterthewarning.com/messages-from-heaven/shelley-anna/2023/march/02/satan-s-attacks-have-become-more-frequent/

Un comentariu: