marți, 7 martie 2023

DUMNEZEU AȘTEAPTĂ SĂ AUDĂ STRIGĂTUL DE AJUTOR AL OAMENILOR - Carbonia, 5.03.2023

Vocea lui Dumnezeu răsună în Univers, durerea Lui este imensă, mânia Lui va lovi această Omenire perversă, ... incorigibilă!

Privesc spre Pământ și văd omenirea, creatura Mea, închinându-se idolilor acestei lumi, nu se tem de Glasul Meu, sunt neînfricați, convinși de alegerea lor: îl urmează pe Satana, abandonează Viața.

Poporul Meu s-a închinat unui zeu al morții, a întors spatele Creatorului său, nu mai crede în Cel care i-a creat.

Șarpele blestemat face tot ce-i stă în putință pentru răpi pe cât mai multe suflete, îl lipsește pe om de rațiune, ... deja stăpânește mințile oamenilor și îi conduce spre moarte.

Înșelăciunea este mare, copiii Mei, ați devenit orbi, ochii voștri sunt orbiți de lumini false, acele lumini care vă conduc în plasa Diavolului, ...nesăbuiților! Văd căderea voastră, marea dificultate de a înțelege înșelăciunea, de aceea intervin cu apelurile Mele pentru a vă chema înapoi la Mine: convertiți-vă, oamenilor, convertiți-vă!

            Statul Israel este gata să își lanseze rachetele pentru a-și apăra pământul.

            Atacul va porni din Israel și se va extinde de la un stat la altul.

            Întreaga lume va fi implicată într-un război fără întoarcere.

Văd revolta popoarelor: mari demonstrații dureroase vor avea loc în multe țări.

Suntem în faza finală, Antihristul se arată lumii, planul său diabolic va fi cunoscut de oameni.

Copiii Mei, nu întârziați să vă întoarceți la Tatăl vostru, la Dumnezeul vostru Iubitor, la Creatorul vostru, căci numai El vă poate salva, numai El vă poate smulge din ghearele infernale ale Fiarei!

            Iată, Eu deschid porțile Milostivirii Mele și aștept, fremătând de iubire, întoarcerea multor Copii la Mine. Ca Tată și Dumnezeu Creator, doresc să salvez poporul Meu!

Iată, a sosit ceasul, copiii Mei, trebuie să alegeți dacă vreți să trăiți în bucuria infinită a Iubirii sau să muriți în flăcările dureroase ale Iadului.

Iată ce trebuie să știe poporul Meu iubit: Dumnezeu așteaptă să audă strigătul de ajutor al omenirii. Vă deschid pieptul Meu pentru a vă adăposti pe toți în Mine, veniți, veniți, copiii Mei, întoarceți-vă la Tatăl vostru, nu mai ezitați, întunericul este pe cale să vă cuprindă.

Salvați-vă, copiii Mei! Viața va continua pentru toți cei care se vor converti.

O lume nouă, în minunile lui Dumnezeu vă așteaptă, nu irosiți acest puțin timp care v-a mai rămas pentru a vă converti, nu amânați, copiii Mei, nu întârziați.

Veniți, fiți curajoși, renunțați la Minciună,...alegeți să trăiți și să nu muriți. Amin!

Dumnezeu Tatăl.

https://colledelbuonpastore.eu/2023/03/06/dio-e-in-attesa-di-sentire-il-grido-di-aiuto-degli-uomini/

Un comentariu: